De fet, les paelles són força habituals a la nostra vida diària. Es poden trobar a totes les cuines, i també es poden utilitzar per cuinar, però ara hi ha més gent que fa servir paelles per cuinar, com ara els ous o la carn, que poden fer que els plats siguin més colorits, olorosos i deliciosos. 1. Introducció Les paelles habituals només tenen una tapa transparent o opaca. Actualment, alguns fabricants han llançat un nou tipus de paella de doble cara dissenyada amb el principi d'una olla a pressió. El fabricant afirma que l'estructura del cos de l'olla utilitza una capa exterior antiadherent de ceràmica amb sorra de tres capes (abans s'utilitzava més habitualment el recobriment de tefló, però no es recomana per raons de seguretat) i també pot irradiar raigs infrarojos per garantir un procés de cocció suau. Cuini qualsevol cosa: amb el seu exterior antiadherent de ceràmica amb sorra de triple capa únic, podeu cuinar qualsevol cosa, inclosa la carn i fins i tot el marisc de closca dura com el cranc, les gambes, les cloïsses, les ostres i molt més. 2. Característiques del producte 1. El port d'escapament permet que l'excés de vapor s'escapi, de manera que la pressió de l'aire al cos de l'olla segellada no superi el límit adequat, alhora que s'assegura que l'olla és absolutament segura d'utilitzar. 2. Com que el cos de l'olla està ajustat, els residus de greix i vapor s'acumulen a l'interior de l'olla superior. Quan obriu el cos de l'olla, aquestes acumulacions cauran sobre la safata de degoteig de greix, no hi haurà taques ni olors difícils de netejar. 3. Cuinar pels dos costats - Només poseu el peix a la paella - deixeu-lo coure per un costat, després feu-lo cap i continueu cuinant per l'altre costat. El peix estava fregit a la perfecció per fora i tendre i sucós per dins. 4. No més oli degoteig: el bloqueig magnètic es pot tancar hermèticament, de manera que no us haureu de preocupar perquè l'oli degoteixi dels aliments que contaminin la zona de cocció. 3. Instruccions 1. Quan utilitzeu la paella per primera vegada, netegeu la paella amb un detergent suau i aigua i, a continuació, assequeu-la amb un drap suau. No utilitzeu detergents abrasius ni fregadors o draps metàl·lics rugosos, ja que poden ratllar la superfície antiadherent de la paella. 2. Per mantenir una paella nova en les millors condicions per al seu ús, recobrir l'interior de la paella amb oli, escalfar la paella a foc lent i, després, netejar-la. Es pot activar després de netejar-lo. 3. Quan l'utilitzeu per primera vegada, pot haver-hi una mica de fum i olor, cosa que és completament normal. 4. Quan utilitzeu aquesta paella per cuinar, assegureu-vos que no hi hagi obstacles al voltant de la zona de cocció per evitar que es vegi obstaculitzat a l'hora de girar la paella. 5. Assegureu-vos que no hi hagi residus de greix a la safata de degoteig de greix per evitar esquitxades accidentals en girar l'olla. 6. Assegureu-vos que ni l'extrem interior ni l'exterior del port d'escapament estiguin bloquejats. 7. Assegureu-vos que la paella estigui correctament tancada i tancada cada cop que la gireu. |
<<: Quina diferència hi ha entre sordesa i tinnitus?
>>: Quins són els símptomes d'una al·lèrgia a la sang?
El córrer és una molt bona manera de fer exercici...
Les estadístiques mostren que entre els 1.300 mil...
La salut d'un nadó està relacionada amb la fe...
La seda és una fibra natural que és lleugera, sua...
Crec que el tema que sempre crida l'atenció d...
El blanc sempre ha donat a la gent una sensació m...
Què és el lloc web dels premis Tony? Els Premis To...
De fet, hi ha molts factors que determinen si la ...
La urticària és una malaltia de la pell que moles...
Quin és el lloc web de DBS Bank Singapore? El Banc...
Què és el lloc web de Milat and Bank? Mizrahi Tefa...
Coneixeu la lesió intraepitelial escamosa de baix...
La incidència de les malalties estomacals augment...
L'àloe vera i l'aigua de sucre de roca en...
Encara que els desinfectants s'utilitzen per ...