Hi ha molts tipus de melons, entre els quals el Koukoumi també s'anomena meló d'homenatge o fruita de la neu. Té un sabor dolç i la fruita és relativament gran, sobretot a l'estiu, té l'efecte d'alleujar la set i és rica en vitamines. És una fruita amb molt bon valor nutricional. Classificació de varietats: Hi ha més de 180 varietats de meló Hami, amb formes que inclouen oval, ovat, martell, pal llarg, etc., la més petita és d'1 quilogram i la més gran és de 15-20 quilograms; o suau, i els sabors inclouen suaus, fragants i afruitats. Hi ha més de cinquanta varietats relativament valuoses. Mel de Xizhou: verd clar de cànem, línies verdes, patrons nets fins i complets, carn vermell ataronjada, carn fina i cruixent, bon sabor, 20% de sucre, el millor produït a l'est de Xinjiang. Meló Donghu: bonic patró net, sap com a pera fragant, fresc, dolç, cruixent i tendre, que desprèn un atractiu aroma de llet, fruita i vi: de forma ovalada, amb més d'una dotzena de ratlles verticals de color verd fosc a la pell, igual que les celles d'una bella dona, carn de color verd maragda, fina i sucosa, amb un contingut de boca més dolç i aromàtic; deu a l'hivern; Red Heart Crisp: De color vermell ataronjat, cruixent i sucosa, amb un sabor cremós i un aroma fort. El regust perdura molt de temps després de menjar.Ou groc: de color daurat, de forma rodona, amb carn de cor de cordó, suau i dolça. Posar un meló a l'interior omplirà la casa de color vermell neu: el meló de pell gruixuda és una varietat de maduració precoç i mitjana amb un toc de vermell La carn és de color vermell clar, tendra, cruixent i refrescant, es fon a la boca, i té un gust de pera perfumat. Meló Kashi: El meló Kashi rep el nom del seu lloc de producció al comtat de Kashi Té una història de cultiu de més de 1.500 anys. Té moltes varietats, dividides en tres categories: primerenca, migdia i tardana, amb més de 30 varietats a cada temporada. El meló Jiashi té una llarga història de cultiu. És ben proporcionat i de forma plena, amb carn gruixuda i fina, sabor dolç i cruixent, suc gruixut, pell fina i un alt contingut de sucre. Valor nutricional El meló Hami no només és dolç, sinó també ric en valor nutricional. Segons l'anàlisi, la matèria seca del meló Hami conté un 4,6%-15,8% de sucre, un 2,6%-6,7% de cel·lulosa, així com àcid màlic, pectina, vitamines A, B, C, niacina i elements com calci, fòsfor i ferro. El contingut de ferro és de dues a tres vegades superior al del pollastre i 17 vegades superior al de la llet. A la gent de Xinjiang els encanta menjar melons Hami Creuen que menjar més melons pot curar malalties i allargar la vida. El meló Hami es pot menjar fresc i també es pot convertir en meló sec, meló en conserva i suc de meló. El pelat de meló Hami es pot fer amb la gran màquina de pelar fruites entre les màquines de pelar fruites i verdures, que és adequada per al processament a escala alimentària. Les tiges i les llavors del meló es poden utilitzar com a medicaments per tractar malalties, i les pells del meló es poden alimentar a les ovelles per ajudar-les a guanyar pes. |
>>: Raons per les quals les noies es ruboreixen
Cada dia ens enfrontem als ordinadors durant molt...
Cada cop hi ha més gent que fuma. Saps com poden ...
En general, a mesura que les persones envelleixen...
La medicina tradicional xinesa és un resum de l...
A mesura que la pressió laboral de les persones a...
Les dents del seny són una part relativament impo...
Hi ha moltes malalties relacionades amb el nas, c...
L'oli essencial de llimona és un nutrient que...
L'exercici és la millor manera de mantenir el...
Avui en dia, moltes persones només se centren en ...
Quan es tracta de la cura del cabell, crec que aq...
La meningitis es produeix sovint en nens i person...
Comprendre els símptomes de la malaltia pot ajuda...
La nebulització és un mètode de tractament de mal...
El peu d'atleta pot ser lleu o greu, però tot...