Les mandonguilles agredolçes són un plat casolà comú fet amb farciment de carn fresca i diversos condiments. També podeu afegir-hi algunes verdures per fer-les més delicioses segons el vostre gust personal. És un plat apte per a totes les edats. Mandonguilles agredolces Material Farcit de porc, midó sec, 0,5 clares d'ou, gingebre en pols, sal, oli vegetal, ceba verda picada, salsa de soja, vi de cuina pràctica 1. Salsa agredolça: sucre blanc, vinagre envellit, una mica de salsa de soja fosca (unes gotes perquè el color sigui més fosc), all picat, sal, ceba verda picada, aigua freda 2. Per fer la salsa agredolça, deixeu una mica d'oli a l'olla, poseu els ingredients en un bol, aboqueu-hi la salsa quan l'olla estigui calenta, i quan s'assequi també és el moment d'ajustar el gust de la salsa. Quan la salsa es faci una mica espessa, torneu a abocar les mandonguilles a l'olla per arrebossar-les amb la salsa. 3. Barregeu la carn picada amb el midó sec, la clara d'ou, el gingebre en pols, la sal, la ceba verda picada, la salsa de soja i el vi de cocció Afegiu-hi una mica d'aigua freda perquè la carn picada sigui una mica ferma, però no com el farcit de boles. 4. Posa la carn picada a la nevera durant 20-30 minuts perquè sigui més fàcil donar forma a mandonguilles. Poseu una mica d'oli en una olla petita i escalfeu-la entre un 70% i un 80% (si poseu un escuradents en posició vertical, apareixeran petites bombolles al voltant de l'escuradents). 5. Traieu les mandonguilles i poseu-les en un plat folrat amb paper de cuina. Mandonguilles de cristall agredolç Material Farcit de porc (el farcit de vedella també està bé), sal, pebre, pebre de Sichuan en pols, ceba, gingebre, oli d'amanida, oli de sèsam, una mica de salsa de soja, un ou, un gra d'all i midó. pràctica 1. Primer poseu la carn picada (carn de porc o vedella servirà) en un bol, després afegiu-hi gingebre i cebolleta picades, oli d'amanida, una mica d'oli de sèsam, sal, pebre, pebre de Sichuan en pols, una mica de salsa de soja, una mica de midó i un ou i barregeu-ho bé. 2. Afegiu la quantitat adequada d'oli a la paella, enrotlleu el farcit de carn en petites boles, sofregiu-los fins que estiguin daurats i retireu-los. 3. Utilitzeu una altra olla per posar vinagre blanc, sucre, midó, all picat i una mica d'aigua, escalfeu-ho a foc lent i remeneu fins que aparegui un suc clar. 4. Servir en un plat. 5. Afegiu-hi una fulla de coriandre o verdures Mandonguilles agredolces Material 200 g de mandonguilles de porc, 50 g de rodanxes de pebrot groc, 50 g de rodanxes de pebrot vermell, 50 g de rodanxes de pebrot verd, 40 g de rodanxes de ceba, 30 g de rodanxes de poma, 3 cullerades de salsa de tomàquet, 3 cullerades de vinagre blanc, una cullerada de sal, 2 pràctica 1. Agafeu una paella, aboqueu-hi una quantitat adequada d'oli i escalfeu-lo, poseu-hi les mandonguilles de porc i sofregiu-les uns 2 minuts, retireu-les i reserveu-les. 2. Agafeu una altra olla, afegiu-hi 1 cullerada d'oli i poseu-ho a escalfar Primer afegiu-hi les rodanxes de ceba i sofregiu-ho fins que estiguin perfumades. A continuació, afegiu-hi les rodanxes de pebrot groc, les rodanxes de pebrot vermell i les rodanxes de pebrot verd, sofregiu breument i retireu-ho. 3. Afegiu la salsa de tomàquet a l'olla al pas 2 i sofregiu-ho breument A continuació, afegiu-hi l'aigua i els condiments restants i sofregiu-ho de manera uniforme. 4. Poseu a l'olla les mandonguilles del pas 1, els ingredients del pas 2 i les rodanxes de poma del pas 3 i sofregiu-hi una mica d'aigua de maizena per espessir la salsa i serviu. Mandonguilles agredolces Material Aproximadament mitja lliura de carn picada fresca Ingredients: pebre de Sichuan en pols, pebre en pols, gingebre picat, ceba verda picada, vinagre, sucre, salsa de soja, midó, sal pràctica 1. Afegiu mig tros de gingebre picat, una cullerada de sal, una mica de pebre i pebre de Sichuan en pols a mitja lliura de carn picada, després afegiu-hi una mica d'aigua i remeneu bé. 2. Escalfeu l'oli en una paella fins que estigui mig cuit, doneu forma a mandonguilles a la carn picada, poseu-les a la paella i fregiu-les fins que les mandonguilles estiguin daurades. 3. Afegiu dues cullerades de midó i sucre, una quantitat adequada de vinagre i salsa de soja, amb una mica més de salsa de soja que de vinagre, una mica de pebre en pols i pebre. 4. Escalfeu oli en una paella, aboqueu-hi el midó d'aigua barrejat, sofregiu-ho durant mig minut fins que quedi filós, aboqueu-hi les mandonguilles fregides, sofregiu-ho de manera uniforme i, finalment, serviu. |
<<: Com eliminar les línies fines al voltant dels ulls, deixa'm que t'ho digui en silenci
>>: Com eliminar eficaçment les marques d'acne?
Crec que tothom ha sentit parlar de l'ús de l...
Què és la Universitat Internacional d'Andalusi...
Quines són les manifestacions clíniques de la per...
Quina és la pàgina web de l'Escola Superior de...
Si estàs sensiblement més prim tot i que no has f...
No hi ha una línia divisòria absoluta entre la sa...
A la vida, a moltes persones els agrada molt juga...
Moltes persones s'aixequen d'hora amb l...
Ulls, orelles, boca i nas, es pot dir que aquests...
A les nostres vides, el pa és l'aliment més h...
L'abaló és un aliment de marisc marí i un ali...
En els darrers anys, hi ha hagut molts informes i...
El càncer de pulmó és un càncer relativament comú...
Ara la vida de tothom està millorant, però a caus...
Quina és la pàgina web de la Lliga Argentina de Fu...