Molts pacients amb enteritis sovint no poden resistir la temptació de menjar deliciós durant molt de temps, el menjar és massa irritant i els mals hàbits alimentaris són causes de l'enteritis. Menja fruita després de menjar fideus instantanis Menjar una mica de fruita després de menjar fideus instantanis, com pomes, maduixes, taronges, kiwis, etc., pot compensar eficaçment la manca de vitamines i minerals. A més, es recomana cuinar fideus instantanis. Els fideus són més suaus després de la cocció, cosa que ajuda els intestins a absorbir aigua i facilita la digestió. Beveu una mica de iogurt després de menjar una olla calenta La sopa d'olla calenta és calenta i els ingredients són salats i picants, que poden ser molt irritants per a l'estómac i els intestins. Beure una mica de iogurt després de menjar olla calenta pot protegir eficaçment la mucosa gastrointestinal. A més, el iogurt conté bacteris làctics, que poden inhibir el creixement de bacteris nocius. Menja un plàtan després d'una barbacoa Els aliments a la barbacoa produeixen més carcinògens com el benzopirè. Les darreres investigacions han trobat que els plàtans poden inhibir l'efecte cancerígen del benzopirè fins a cert punt i protegir el tracte gastrointestinal. Si mengeu massa aliments grassos, beveu un got de suc d'api Si mengeu molts aliments grasos en un àpat, pot ser molt útil beure un got de suc d'api que sigui baix en sucre i ric en fibra. La cel·lulosa de l'api pot treure part del greix. Després de menjar crancs, beu aigua de gingebre i sucre moreno La carn de cranc és de naturalesa freda i les persones amb melsa i estómac dèbils poden experimentar mal d'estómac, diarrea, vòmits, etc. després de menjar-la. Beure una tassa d'aigua tèbia de gingebre i sucre moreno després de menjar crancs pot dissipar el fred i escalfar l'estómac, afavorir la digestió i alleujar el malestar estomacal. Però no és apte per menjar diabètics. Menja un caqui després d'un àpat per humitejar els pulmons i alleujar la tos El caqui té els efectes d'humitejar els pulmons, produir fluids corporals, nodrir el yin i netejar la sequedat. És un dels fruits ideals per a la salut de les persones amb malalties respiratòries. No obstant això, els caquis no es poden menjar amb l'estómac buit, ja que l'àcid tànic que contenen pot formar grumolls a l'estómac. Beveu te d'ordi o aigua de pell de taronja per a la indigestió després dels àpats L'alantoïna de l'ordi i l'oli volàtil de la pell de taronja poden augmentar la secreció de suc gàstric, afavorir la motilitat gastrointestinal i són molt beneficiosos per a la digestió i l'absorció dels aliments. [Recepta dietètica 1] Sopa de verdures amargues amb flors morades Agafeu 15 g de dent de lleó de flors morades, renteu-lo una vegada (només una vegada), poseu-lo en una olla (qualsevol olla servirà), afegiu-hi uns 1000 ml d'aigua després de bullir, deixeu-ho coure durant uns 5 minuts, després traieu el residu i poseu la sopa restant en un termo o recipient i guardeu-lo a la nevera quan begui la sopa morada; 50-100 ml cada vegada, tres vegades al dia, poseu primer sucre moreno en una tassa, aboqueu la sopa de verdures amarga de flors porpra cuita a la tassa i remeneu-la bé, beveu-la quan estigui càlida, sucre moreno (preferiblement el sucre moreno normal que es ven a granel als grans magatzems), afegiu-hi dues o tres cullerades de sucre moreno. Prendre 30 minuts després dels àpats. 【Recepta dietètica 2】Pastanagues sofregits amb pell de mandarina i porc magre Recepta: 200 grams de pastanagues, 10 grams de pell de mandarina i 100 grams de carn magra de porc. Mètode d'elaboració: Talleu les pastanagues a rodanxes, talleu la carn de porc a rodanxes, afegiu-hi sal i vi d'arròs i barregeu-ho bé, poseu-hi en remull la pell de mandarina fins que estigui tova i talleu-la a trossos. Primer, sofregiu les pastanagues fins que estiguin cuites, després retireu-les de la paella. A continuació, sofregiu la carn de porc triturada i la pell de mandarina amb oli durant 3 minuts. Eficàcia: expandir el pit i regular el qi. 【Recepta dietètica 3】Ànec de clau d'olor Recepta: 5 grams de clau, 5 grams de canyella, 5 grams de cardamom i 1 ànec (uns 1000 grams). Elaboració: Rentar l'ànec, bullir els claus, la canyella i el cardamom amb 3500 ml d'aigua dues vegades, 20 minuts cada cop, filtrar el suc, uns 3000 ml, abocar el suc en una cassola, posar-hi l'ànec, afegir la ceba i el gingebre, coure a foc lent fins al 70%, retirar i deixar refredar. Posar l'adob a l'olla, coure l'ànec a l'adob, treure de l'olla, afegir 10 grams de sucre roca i una mica de sal i MSG a l'adob, després posar l'ànec, coure a foc lent mentre s'aboca l'adob, treure de l'olla quan la pell estigui de color vermell brillant i aplicar oli de sèsam. |
<<: Quines són les característiques de l'herpes recurrent?
>>: Quines són les característiques de l'herpes zoster lumbar
A la vida diària, sovint oblidem coses. Per exemp...
És normal que un nadó escupi, però hi ha molts mo...
Els lunars són comuns a la cara de les persones, ...
Els joves d'avui estan ocupats amb la seva fe...
Què és Love Fashion? Mode d'amour és el bloc p...
Molta gent es pregunta si menjar oli de granota c...
Si es vol protegir eficaçment de la radiació, una...
Moltes persones no entenen quina és la temperatur...
El benzè és un líquid incolor, amb un sabor dolç ...
Recentment, moltes persones tenen problemes per a...
Què és el lloc web de la Borsa de Valors de Johann...
El ritme de vida actual farà que la gent se senti...
Què és el lloc web de George Clooney? George Cloon...
A mesura que el nadó creix dia a dia, la seva for...
Què és Bharti Group? Bharti Group és una de les em...