Si no hi ha prou aigua al cos, causarà moltes malalties. Cal prestar especial atenció a això i reomplir-la a temps. La millor manera de reomplir-la és definitivament beure més aigua, per tant, si ja ha provocat alguns símptomes, pot menjar més verdures i fruites, que també poden millorar la sensació d'aigua. Deixa que la teva deshidratació desaparegui gradualment. Entre els sucres de molècules petites, la fructosa té el millor efecte higroscòpic. La seva afinitat per l'aigua és molt superior a la de la glucosa i la sacarosa. Fins i tot pot absorbir la humitat de l'aire, agafant les molècules d'aigua al seu costat i "absorbint la humitat". En la mel natural que no és fàcil de cristal·litzar, com la mel de lligabosc i la mel de flor de llagosta, l'ingredient principal és la fructosa. Utilitzeu aquest tipus de mel i aigua tèbia, ajusteu-lo a una lleugera dolçor i feu que la seva pressió osmòtica sigui relativament baixa, i serà una bona beguda hidratant. Fins i tot si tens molta set després de beure aigua natural, et sentiràs molt més còmode si beus aquesta aigua lleugera de mel i l'empasses lentament a glops. Les fruites també contenen molta fructosa, com el raïm, les peres, els plàtans, els caquis, les síndries, etc. són rics en fructosa. La sopa de tremella nodreix el tracte digestiu En comparació amb els sucres de molècules petites, les molècules grans són més efectives. A més del midó, hi ha moltes gomes vegetals als aliments. Una petita quantitat de col·loides pot tenir un paper espessidor important. El principi és que s'uneixen a un gran nombre de molècules d'aigua a la solució aquosa, formant un estat d'alta viscositat. Per exemple, la sopa de Tremella que s'utilitza habitualment a la vida diària conté polisacàrids de Tremella; Aquestes sopes enganxoses permeten que la humitat s'adhereixi a la membrana mucosa durant molt de temps, fent que la gola i el tracte digestiu se sentin hidratats. Al mateix temps, com que no poden ser digerits pel cos humà, poden portar aigua a l'intestí gros, de manera que les femtes també poden augmentar la humitat, tornar-se més suaus i evitar la sequedat. Per tant, la pràctica tradicional de beure sopa Tremella per reposar aigua és científicament sòlida. Els aliments rics en col·lagen són beneficiosos per reduir la sequedat de la pell, que està relacionada amb la promoció de la síntesi de col·lagen perquè també és una macromolècula altament hidròfila. Tothom sap que la sal té un fort efecte d'absorció d'aigua. Si l'aliment té un sabor massa fort, o si consumeix massa aliments processats que contenen sodi, la sal entrarà als vasos sanguinis i augmentarà la pressió osmòtica de la sang. El resultat és un augment del volum sanguini, un augment de la pressió arterial i una disminució del contingut d'aigua dels teixits corporals, que de manera natural provoca sequedat i augmenta la càrrega sobre els ronyons. Per tant, heu de parar atenció a menjar menjars més lleugers i intentar menjar menys aliments cuinats i processats. |
<<: Tens acne a la pell? Sis maneres d'ajudar-vos a millorar
>>: Quina és la raó per la qual l'esòfag sovint es rasca amb els aliments?
Tres àpats al dia són les coses més importants de...
El problema de la boca seca, el sabor amarg i el ...
Tots entrem en contacte amb la pasta de dents cad...
Crec que tothom sap la importància de la micció p...
Què és la Universitat Autònoma de Nuevo León? La U...
El peu d'atleta sempre és un tema vergonyós. ...
Amb la millora de les condicions materials a la s...
De fet, el mal d'altura és molt fàcil d'o...
Una vegada que es produeix el problema d'asma...
És possible que no sàpigues molt sobre la costoco...
Si sovint tenim mal d'estómac, inflor i altre...
Des d'una perspectiva clínica, els símptomes ...
Els amics que han patit una fractura definitivame...
Quin lloc web és a la llista rica? Vols saber com ...
Normalment animem a tothom a fer una bona feina d...