La llet materna es refereix generalment a la llet materna, que és molt nutritiva i està estretament relacionada amb el desenvolupament físic dels lactants i els nens petits. Per descomptat, la temperatura de la llet materna no és justa Quan algunes dones secreten llet, si no poden beure tant a la vegada, la poden estalviar perquè no es malgasti. La temperatura de la llet materna també afecta el desenvolupament del fetus, que també està relacionada amb el contingut nutricional de la llet materna, per tant, és molt important conservar la llet materna i la seva temperatura. Si la llet materna es refreda, assegureu-vos d'escalfar-la. Hi ha mètodes especials per escalfar-la, que també poden preservar els nutrients de la llet materna. 1. Mètode de calefacció La llet materna que s'ha refrigerat o congelada només es pot escalfar en aigua tèbia. Una temperatura massa alta destruirà els nutrients de la llet materna. L'escalfament es fa per distribuir uniformement els nutrients. Després d'haver estat refrigerada o congelada, la llet materna es separarà en capes, amb el greix flotant a la part superior. No obstant això, com que el greix de la llet comprada s'ha homogeneïtzat, el greix s'ha desglossat en trossos més petits i s'ha repartit uniformement a la llet, de manera que generalment no cal escalfar-lo si no és absolutament necessari. 2. Mètode d'escalfament d'aigua calenta Col·loqueu el recipient de llet materna refrigerada directament a l'aigua calenta. L'aigua no ha d'estar massa calenta. Durant el remull, agiteu el recipient de tant en tant per assegurar-vos que la llet materna s'escalfa de manera uniforme. Això també permetrà que el greix de la llet materna es barregi uniformement. Si és llet materna congelada, podeu descongelar-la en una habitació de temperatura constant (es triguen unes 8 hores a descongelar-se completament) o descongelar-la en aigua freda i després escalfar-la com si fos llet materna refrigerada. Si el voleu escalfar directament sota l'aixeta d'aigua calenta, el millor és augmentar la temperatura de l'aigua a poc a poc. 3. Nota La llet materna és rica en proteïnes, greixos, lactosa (hidrats de carboni) i vitamines. A més, el VC de la llet materna es perd fàcilment després de l'escalfament, i com més alta sigui la temperatura, menor serà la taxa de conservació. |
<<: Què fer si teniu espasmes intestinals? Aquest tractament és efectiu!
>>: Qui és susceptible a la dermatitis solar?
Els científics anteriorment creien que el creixem...
Què és O'Reilly Motors? O'Reilly Automotiv...
Què és el lloc web dels Minnesota Timberwolves? El...
La cintura de la gent és forta, tan forta que pot...
Rentar la roba de seda requereix molta atenció, j...
Què és la xarxa xinesa alemanya? Dechnet.com és un...
Encara que rentar-te la cara amb llet pot fer que...
Per als pacients amb nefritis, a més de prestar a...
Què és el lloc web dels Grammy? Els premis Grammy ...
Quin és el lloc web de l'Acadèmia Internaciona...
El taro, també conegut com a taro, és el bulb d...
Molts amics no ho saben! A més de beure, la llet ...
Es diu que les dones estan fetes d'aigua. Els...
És inevitable beure aigua quan es pren medicament...
A la vida diària, el vinagre blanc no només es po...