La llet materna es refereix generalment a la llet materna, que és molt nutritiva i està estretament relacionada amb el desenvolupament físic dels lactants i els nens petits. Per descomptat, la temperatura de la llet materna no és justa Quan algunes dones secreten llet, si no poden beure tant a la vegada, la poden estalviar perquè no es malgasti. La temperatura de la llet materna també afecta el desenvolupament del fetus, que també està relacionada amb el contingut nutricional de la llet materna, per tant, és molt important conservar la llet materna i la seva temperatura. Si la llet materna es refreda, assegureu-vos d'escalfar-la. Hi ha mètodes especials per escalfar-la, que també poden preservar els nutrients de la llet materna. 1. Mètode de calefacció La llet materna que s'ha refrigerat o congelada només es pot escalfar en aigua tèbia. Una temperatura massa alta destruirà els nutrients de la llet materna. L'escalfament es fa per distribuir uniformement els nutrients. Després d'haver estat refrigerada o congelada, la llet materna es separarà en capes, amb el greix flotant a la part superior. No obstant això, com que el greix de la llet comprada s'ha homogeneïtzat, el greix s'ha desglossat en trossos més petits i s'ha repartit uniformement a la llet, de manera que generalment no cal escalfar-lo si no és absolutament necessari. 2. Mètode d'escalfament d'aigua calenta Col·loqueu el recipient de llet materna refrigerada directament a l'aigua calenta. L'aigua no ha d'estar massa calenta. Durant el remull, agiteu el recipient de tant en tant per assegurar-vos que la llet materna s'escalfa de manera uniforme. Això també permetrà que el greix de la llet materna es barregi uniformement. Si és llet materna congelada, podeu descongelar-la en una habitació de temperatura constant (es triguen unes 8 hores a descongelar-se completament) o descongelar-la en aigua freda i després escalfar-la com si fos llet materna refrigerada. Si el voleu escalfar directament sota l'aixeta d'aigua calenta, el millor és augmentar la temperatura de l'aigua a poc a poc. 3. Nota La llet materna és rica en proteïnes, greixos, lactosa (hidrats de carboni) i vitamines. A més, el VC de la llet materna es perd fàcilment després de l'escalfament, i com més alta sigui la temperatura, menor serà la taxa de conservació. |
<<: Què fer si teniu espasmes intestinals? Aquest tractament és efectiu!
>>: Qui és susceptible a la dermatitis solar?
Les nenes s'han adonat d'un problema, és ...
Si sents dolor en pressionar les costelles esquer...
Els tampons són un dels elements essencials per a...
Hi ha molts petits sentits comuns a la vida que s...
Què és el lloc web de Star Cruises Group? Star Cru...
Les bosses de llet pura s'han de consumir imm...
Hi ha molts petits consells de sentit comú que po...
Com que l'encefalopatia hipòxico-isquèmica po...
Si la boca s'inflama fàcilment, els símptomes...
El líquid corrector és un producte químic que s...
Per a les persones amb pell sensible, si no tenen...
Els que estimem la bellesa no permetem grans marq...
Els beneficis per a la salut del niu d'ocells...
El durian és un aliment que a molts ens agrada me...
Crec que tothom està familiaritzat amb els orzell...