La llet materna es refereix generalment a la llet materna, que és molt nutritiva i està estretament relacionada amb el desenvolupament físic dels lactants i els nens petits. Per descomptat, la temperatura de la llet materna no és justa Quan algunes dones secreten llet, si no poden beure tant a la vegada, la poden estalviar perquè no es malgasti. La temperatura de la llet materna també afecta el desenvolupament del fetus, que també està relacionada amb el contingut nutricional de la llet materna, per tant, és molt important conservar la llet materna i la seva temperatura. Si la llet materna es refreda, assegureu-vos d'escalfar-la. Hi ha mètodes especials per escalfar-la, que també poden preservar els nutrients de la llet materna. 1. Mètode de calefacció La llet materna que s'ha refrigerat o congelada només es pot escalfar en aigua tèbia. Una temperatura massa alta destruirà els nutrients de la llet materna. L'escalfament es fa per distribuir uniformement els nutrients. Després d'haver estat refrigerada o congelada, la llet materna es separarà en capes, amb el greix flotant a la part superior. No obstant això, com que el greix de la llet comprada s'ha homogeneïtzat, el greix s'ha desglossat en trossos més petits i s'ha repartit uniformement a la llet, de manera que generalment no cal escalfar-lo si no és absolutament necessari. 2. Mètode d'escalfament d'aigua calenta Col·loqueu el recipient de llet materna refrigerada directament a l'aigua calenta. L'aigua no ha d'estar massa calenta. Durant el remull, agiteu el recipient de tant en tant per assegurar-vos que la llet materna s'escalfa de manera uniforme. Això també permetrà que el greix de la llet materna es barregi uniformement. Si és llet materna congelada, podeu descongelar-la en una habitació de temperatura constant (es triguen unes 8 hores a descongelar-se completament) o descongelar-la en aigua freda i després escalfar-la com si fos llet materna refrigerada. Si el voleu escalfar directament sota l'aixeta d'aigua calenta, el millor és augmentar la temperatura de l'aigua a poc a poc. 3. Nota La llet materna és rica en proteïnes, greixos, lactosa (hidrats de carboni) i vitamines. A més, el VC de la llet materna es perd fàcilment després de l'escalfament, i com més alta sigui la temperatura, menor serà la taxa de conservació. |
<<: Què fer si teniu espasmes intestinals? Aquest tractament és efectiu!
>>: Qui és susceptible a la dermatitis solar?
Quina és la temperatura corporal normal del cos h...
Potser molts dels nostres amics no han consumit m...
Quan visiteu familiars i amics durant la Festa de...
L'oli de sèsam és un condiment que utilitzem ...
Què és el lloc web de la Borsa de Valors del Brasi...
Què són els recursos planetaris? Planetary Resourc...
Si voleu mantenir-se en forma o perdre pes, es po...
Sophora japonica és una planta lleguminosa, també...
Amb el ràpid desenvolupament de moltes empreses q...
Què és el lloc web d'Occidental Petroleum? Occ...
La colecistitis és una malaltia comuna i freqüent...
És possible que molts dels nostres amics no pugui...
Què és Ulaanbaatar Post? UB Post és un famós setma...
La roba interior toca cada dia les nostres parts ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Frankfurt...