Ara estem a punt d'entrar a la primavera i l'estiu, i la temperatura comença a augmentar després d'haver experimentat un hivern, moltes persones no seran al·lèrgiques a la primavera i l'estiu, sinó que, al contrari, la deficiència de potassi no només afectarà l'energia i la força física, sinó que també provocarà una disminució de la tolerància a la calor i la manca d'atenció l'exercici, la tensió dels nervis, la digestió insuficient i l'alimentació exigent freqüent. Tots aquests són factors que condueixen a la deficiència de potassi. El potassi és un element indispensable en el cos humà. El cos adult mitjà conté uns 150 grams de potassi, la funció principal del qual és mantenir la funció normal dels nervis i els músculs. Per tant, una vegada que el cos humà no té potassi, el moviment normal es veurà afectat. La deficiència de potassi a l'estiu no només redueix l'energia i la força física, sinó que també redueix la tolerància a la calor, fent que la gent se senti cansada i feble. La deficiència severa de potassi pot provocar un desequilibri àcid-base en el cos humà, trastorns metabòlics, arítmies, debilitat muscular i mandra a tot el cos. En aquest moment, algunes persones beuen quantitats excessives d'aigua salada per reduir la sudoració. La gent no sap que fer-ho pot augmentar fàcilment la càrrega del cor i provocar un desequilibri de potassi i sodi al cos. La suplementació adequada de potassi és beneficiosa per millorar l'equilibri de potassi i sodi al cos, que pot prevenir tant la pressió arterial alta com la baixa. Aquí hi ha alguns aliments rics en potassi perquè els lectors puguin triar. 1. Entre els cultius de cereals, el blat sarraí, el blat de moro, els moniatos, la soja, etc. contenen més potassi. 2. Entre les fruites, els plàtans són els més rics en potassi. 3. Entre les verdures, els espinacs, l'amarant, el coriandre, la colza, la col, l'api, la ceba, la ceba verda, l'enciam, la patata, el ñame, els pèsols frescos, l'edamame, etc. són rics en potassi. 4. L'alga és rica en potassi, per exemple, el nori conté 1640 mg de potassi per cada 100 grams, per tant, la sopa de nori, el peix al vapor amb nori, les mandonguilles de nori, les trossos d'algues fredes i la carn estofada d'algues són plats que complementen el potassi. |
<<: Què causa el dolor a l'estèrnum?
>>: Quines són les causes i els tractaments de les contraccions musculars?
International Data Corporation_Què és IDC? Interna...
El cervell és una part molt important del cos hum...
A la tardor i l'hivern, molts amics han exper...
Hem de menjar una varietat de coses cada dia, esp...
Hi ha molts tipus de bacteris als intestins de le...
Una columna vertebral sana no només us pot fer ve...
L'estructura de l'oïda humana és molt com...
Les píndoles anticonceptives d'emergència són...
Què és el lloc web de FANUC? FANUC (FANUC; també t...
AirAsia_Què és el lloc web d'AirAsia? AirAsia ...
Moltes noies presten especial atenció al seu aspe...
La tinea pedis vesicular és relativament freqüent...
Tots sabem que podem veure la informació de salut...
La llet en pols és molt comuna. Hi ha molts tipus...
La rinitis atròfica pot afectar seriosament la vi...