Quines són les causes de la deficiència de potassi i què s'ha de fer?

Quines són les causes de la deficiència de potassi i què s'ha de fer?

Ara estem a punt d'entrar a la primavera i l'estiu, i la temperatura comença a augmentar després d'haver experimentat un hivern, moltes persones no seran al·lèrgiques a la primavera i l'estiu, sinó que, al contrari, la deficiència de potassi no només afectarà l'energia i la força física, sinó que també provocarà una disminució de la tolerància a la calor i la manca d'atenció l'exercici, la tensió dels nervis, la digestió insuficient i l'alimentació exigent freqüent. Tots aquests són factors que condueixen a la deficiència de potassi.

El potassi és un element indispensable en el cos humà.

El cos adult mitjà conté uns 150 grams de potassi, la funció principal del qual és mantenir la funció normal dels nervis i els músculs. Per tant, una vegada que el cos humà no té potassi, el moviment normal es veurà afectat.

La deficiència de potassi a l'estiu no només redueix l'energia i la força física, sinó que també redueix la tolerància a la calor, fent que la gent se senti cansada i feble. La deficiència severa de potassi pot provocar un desequilibri àcid-base en el cos humà, trastorns metabòlics, arítmies, debilitat muscular i mandra a tot el cos. En aquest moment, algunes persones beuen quantitats excessives d'aigua salada per reduir la sudoració. La gent no sap que fer-ho pot augmentar fàcilment la càrrega del cor i provocar un desequilibri de potassi i sodi al cos. La suplementació adequada de potassi és beneficiosa per millorar l'equilibri de potassi i sodi al cos, que pot prevenir tant la pressió arterial alta com la baixa.

Aquí hi ha alguns aliments rics en potassi perquè els lectors puguin triar.

1. Entre els cultius de cereals, el blat sarraí, el blat de moro, els moniatos, la soja, etc. contenen més potassi.

2. Entre les fruites, els plàtans són els més rics en potassi.

3. Entre les verdures, els espinacs, l'amarant, el coriandre, la colza, la col, l'api, la ceba, la ceba verda, l'enciam, la patata, el ñame, els pèsols frescos, l'edamame, etc. són rics en potassi.

4. L'alga és rica en potassi, per exemple, el nori conté 1640 mg de potassi per cada 100 grams, per tant, la sopa de nori, el peix al vapor amb nori, les mandonguilles de nori, les trossos d'algues fredes i la carn estofada d'algues són plats que complementen el potassi.

<<:  Què causa el dolor a l'estèrnum?

>>:  Quines són les causes i els tractaments de les contraccions musculars?

Recomanar articles

Com tractar múltiples hemangiomes cavernosos?

Les persones sovint es troben amb alguns probleme...

Radiació dels forns de microones

Recentment, l'incident que l'ús de forns ...

Qui són adequades per a lents d'ortoqueratologia?

Les lents d'ortoqueratologia ens poden ajudar...

Què són els anticossos del VIH?

Els anticossos del virus de la immunodeficiència ...

Com treure el formaldehid de la roba

Algunes peces de roba contindran formaldehid quan...

Què he de fer si em fa mal l'estómac després de menjar menjar picant?

Menjar menjar picant no només farà que la teva ll...

Puc beure aigua amb mel quan tinc un refredat i tos La veritat és aquesta?

Els refredats i la tos són habituals a la vida di...

Què fa que les dones orinin amb freqüència i amb urgència?

Les dones d'avui, com molts homes, són més in...

Què és la teràpia de llum vermella

Què és la llum vermella? Potser tothom té dubtes ...

Per a què serveix una pilota de ioga?

Avui en dia, moltes dones estan interessats en pr...