En la vida diària, els germinats de soja són un aliment comú, els germinats de soja o els fesols negres també són rics en valors nutritius, i hi ha moltes maneres de cuinar-los en aigua fer germinar les mongetes. Com cultivar brots de mongetes negres Ingredients: 500 g de mongetes negres pas: 1. Prepareu 500 grams de mongetes negres (amb grans) i poseu-les en un bol sense oli. 2. Aboqueu-hi 1000 grams d'aigua bullint i remeneu contínuament amb una espàtula sense oli fins que l'aigua estigui calenta i fresca. 3. Remullar durant la nit en un lloc fosc. 4. L'endemà al matí havien començat a aparèixer petits germinats de soja negra. 5. Tapeu l'olla de brots de soja amb un drap net i sense oli, i després col·loqueu una altra olla que sigui una mica més gran que la de sota. 6. Netegeu l'aigua de la conca (canvieu l'aigua per brots de mongetes negres 3-4 vegades al dia, utilitzant aigua a temperatura ambient, uns 2000 grams). 7. Col·loqueu un objecte pesat a la conca superior. 8. El sisè dia, podeu rentar bé els brots de mongetes negres crus amb aigua neta i cuinar-los. Com fer brots de mongetes negres Sopa de brots de soja de tres fils Material Els brots de pèsols són els pèsols acabats de germinar. Són de color verd encantador i tenen un sabor fresc i fragant. Els brots de soja es combinen amb pastanagues, bolets i carn magra en una sopa. La sopa és colorida, fragant i refrescant. Condiment: Salsa de soja: 1 cullerada Oli: una mica Vi de cuina: mitja cullerada Brou de pollastre: 1/3 cullerada Sal: quantitat adequada 3-4 racions Pastanagues: 150 grams Brots de pèsol: 250 grams Carn magra: 100 grams Xampinyons frescos: 100 grams Llesques d'aigua: 100 grams pràctica 1. Rentar la carn magra, tallar-la i després tallar-la a tires, marinar-la amb una mica d'oli, 1 cullerada de salsa de soja i una mica de sal; 2. Rentar els bolets i les pastanagues, i tallar-los a rodanxes; 3. Seleccionar i netejar els brots de soja; 4. Bullir aigua, afegir bolets i pastanaga ratllada, tapar i coure durant 5-6 minuts; 5. Afegiu-hi les rodanxes de gingebre, la carn magra i els brots de soja. Quan estiguin cuits, afegiu-hi sal i essència de pollastre per condimentar i servir. efecte: És refrescant i bo per a la boca, elimina la calor i alleuja la sequedat, ajuda a la digestió, blanqueja i hidrata la pell. |
<<: Per què em marejo quan em gira?
>>: Com eliminar definitivament el pèl de les cames
Quina és la pàgina web del Heracles Football Club?...
Si una persona perd el cabell quan és vell, encar...
Les màscares facials fetes amb pols de perles pod...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa al S...
Una cara inflada és molt freqüent. La raó d'a...
L'estiu és l'època en què hi ha més mosqu...
Hericium erinaceus no només és un material medici...
Quan arriba l'estiu, com que el clima és extr...
1. Dibuix amb psicologia Quan arribi la pressió, ...
Aquesta malaltia sembla ser més dolorosa segons l...
La pressió arterial baixa pot provocar marejos, q...
Quina és la pàgina web del Tribunal Suprem del Reg...
A mesura que millora el nivell de material, algun...
Ara hi ha molts tipus de tes perfumats, i el te d...
Què és el lloc web del Centre de Coordinació de la...