Durant la infància, la majoria de les persones es contagien amb la varicel·la, seran immunes per a tota la vida i no tornaran a patir la varicel·la i aliments irritants, a més, no esculli amb les mans de manera natural per evitar la formació de cicatrius. Quan es produeix la varicel·la, el període des de l'inici de la malaltia fins al setè dia es considera contagiós, especialment el segon i el tercer dia, que són el període màxim de la malaltia. 1. Les crostes de la varicel·la encara són contagioses? En general, el període contagiós de la varicel·la és des de l'inici fins al setè dia. La varicel·la té un cicle, que sol ser de set dies. El segon i tercer dia són el període màxim. Aneu amb compte de no agafar la cicatriu després de formar-se, ja que això dificultarà eliminar la marca de l'acne. Les crostes de la varicel·la són contagioses? El període contagiós de la varicel·la és generalment des de la infecció pel virus de la varicel·la fins al moment en què es formen i cauen les crostes de la varicel·la. La varicel·la pot aparèixer com a pàpules, butllofes, úlceres i crostes al mateix temps, i és més contagiosa durant el període de la crosta. Un cop la crosta cau completament, no serà contagiosa i la infecció no es tornarà a repetir. 2. Les tres vies principals de transmissió de la varicel·la 2.1 Infecció a través de les vies respiratòries La via principal de transmissió del virus de la varicel·la és a través de les vies respiratòries. El virus està present en el líquid de l'herpes, la sang i les secrecions orals dels pacients amb varicel·la, de manera que els nens susceptibles a la infecció es poden infectar després d'entrar en contacte amb els pacients o d'inhalar les gotes ruixades pels pacients quan toseixen o parlen. 2.2 Infecció per contacte Els nens susceptibles s'infecten després d'entrar en contacte amb estris de menjar, joguines, roba de llit i tovalloles contaminats amb el virus de la varicel·la. A les unitats col·lectives pediàtriques, si els nens amb varicel·la no es descobreixen i aïllen a temps, pot provocar una epidèmia de varicel·la entre els nens susceptibles, amb una taxa d'incidència del % al 90%. 2.3 L'herpes zoster es transmet per contacte També hi ha hagut informes de nens susceptibles que desenvolupen varicel·la després del contacte amb adults amb herpes zóster. Els pacients amb varicel·la han d'evitar els aliments irritants a la seva dieta. La varicel·la i el xarampió són malalties febrils induïdes per l'erupció. La varicel·la és adequada per a la neteja d'aliments, però no per als aliments irritants, la varicel·la és més nombrosa i més gran i prolongarà el curs de la malaltia, com ara el coriandre, el vi d'arròs, la carpa verda. |
<<: Quant de temps necessito portar dispositius dentals?
>>: Quan s'ha de retirar l'implant nasal?
Ara que la vida ha millorat, moltes famílies han ...
Els problemes bucals sempre han estat de gran pre...
Per als pacients diabètics, haurien d'anar am...
En fregir l'arrel de lotus, la majoria de la ...
L'excés de foc del fetge i el foc intern inte...
El contingut de proteïnes dels escamarlans és bas...
El dolor ureteral és una malaltia comuna del sist...
Si tens taques a la cara, tindrà un gran impacte ...
Moltes persones han experimentat insomni a la vid...
Els esports a l'aire lliure són cada cop més ...
La roba interior, també coneguda com calces, és u...
Quin és el lloc web del Birkbeck College, Universi...
Què és Golfino? Golfino és un fabricant de roba al...
La fractura del coll femoral és més freqüent entr...
Les galteres també són una malaltia contagiosa, d...