Durant la infància, la majoria de les persones es contagien amb la varicel·la, seran immunes per a tota la vida i no tornaran a patir la varicel·la i aliments irritants, a més, no esculli amb les mans de manera natural per evitar la formació de cicatrius. Quan es produeix la varicel·la, el període des de l'inici de la malaltia fins al setè dia es considera contagiós, especialment el segon i el tercer dia, que són el període màxim de la malaltia. 1. Les crostes de la varicel·la encara són contagioses? En general, el període contagiós de la varicel·la és des de l'inici fins al setè dia. La varicel·la té un cicle, que sol ser de set dies. El segon i tercer dia són el període màxim. Aneu amb compte de no agafar la cicatriu després de formar-se, ja que això dificultarà eliminar la marca de l'acne. Les crostes de la varicel·la són contagioses? El període contagiós de la varicel·la és generalment des de la infecció pel virus de la varicel·la fins al moment en què es formen i cauen les crostes de la varicel·la. La varicel·la pot aparèixer com a pàpules, butllofes, úlceres i crostes al mateix temps, i és més contagiosa durant el període de la crosta. Un cop la crosta cau completament, no serà contagiosa i la infecció no es tornarà a repetir. 2. Les tres vies principals de transmissió de la varicel·la 2.1 Infecció a través de les vies respiratòries La via principal de transmissió del virus de la varicel·la és a través de les vies respiratòries. El virus està present en el líquid de l'herpes, la sang i les secrecions orals dels pacients amb varicel·la, de manera que els nens susceptibles a la infecció es poden infectar després d'entrar en contacte amb els pacients o d'inhalar les gotes ruixades pels pacients quan toseixen o parlen. 2.2 Infecció per contacte Els nens susceptibles s'infecten després d'entrar en contacte amb estris de menjar, joguines, roba de llit i tovalloles contaminats amb el virus de la varicel·la. A les unitats col·lectives pediàtriques, si els nens amb varicel·la no es descobreixen i aïllen a temps, pot provocar una epidèmia de varicel·la entre els nens susceptibles, amb una taxa d'incidència del % al 90%. 2.3 L'herpes zoster es transmet per contacte També hi ha hagut informes de nens susceptibles que desenvolupen varicel·la després del contacte amb adults amb herpes zóster. Els pacients amb varicel·la han d'evitar els aliments irritants a la seva dieta. La varicel·la i el xarampió són malalties febrils induïdes per l'erupció. La varicel·la és adequada per a la neteja d'aliments, però no per als aliments irritants, la varicel·la és més nombrosa i més gran i prolongarà el curs de la malaltia, com ara el coriandre, el vi d'arròs, la carpa verda. |
<<: Quant de temps necessito portar dispositius dentals?
>>: Quan s'ha de retirar l'implant nasal?
Què és el de Peterson? Peterson's és una famos...
Si voleu nodrir el vostre estómac, la dieta és la...
Què és America Online? America Online (AOL) és una...
Què és el lloc web del segon diari? La Segunda és ...
A la vida diària, sovint podem experimentar símpt...
Els alumnes són l'única esperança dels pares....
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
El dany causat pel cor pulmonale i la insuficiènc...
En els darrers anys, amb la millora del nivell de...
Quina és la web de Pertamina? Pertamina és la comp...
La prevenció de l'espondilosi cervical és mol...
Sempre és probable que es produeixin diversos acc...
L'onicomicosi és en realitat la causa comuna ...
1. Fes l'edredó primer quan t'aixequis. E...
Què és GONZO? GONZO Co., Ltd. (GONZO KK) és una em...