Algunes persones no saben gaire sobre la gastritis erosiva plana. De fet, també és una manifestació relativament freqüent de la gastritis. La seva característica més òbvia és que, quan la gastritis és més greu, la mucosa gàstrica es congestionarà, cosa que conduirà gradualment a l'hemorràgia i l'erosió de la mucosa gàstrica. Com a pacient amb gastritis, a més de la medicació, també hauries d'enfortir la teva dieta i l'atenció sanitària en la teva vida diària, i evitar menjar aliments durs o massa irritants. És important que sigui fàcil de digerir i absorbir per l'estómac i els intestins. A més, els tres àpats s'han de menjar a temps, tractar de menjar menjars petits amb freqüència i menjar més fruites i verdures fresques. Atenció diària de la gastritis 1. Presta atenció a la suavitat, la tendresa i la digestibilitat: els aliments bàsics, les verdures, la carn i altres plats no vegetarians, especialment els fesols, els cacauets i altres fruites dures, s'han de cuinar a fons i cuinar fins que estiguin tendres i tendres per facilitar la digestió i l'absorció. 2. Mantenir-lo fresc i lleuger: tot tipus d'aliments han de ser frescos i no s'han de guardar massa temps abans de consumir-los. Menja verdures i fruites fresques baixes en fibra, com ara meló d'hivern, cogombre, tomàquet, patata, fulles d'espinacs, col xinesa, pomes, peres, plàtans, taronges, etc. Menja menjars lleugers amb menys oli. Els àpats lleugers són fàcils de digerir i absorbir, i també són beneficiosos per a la recuperació de problemes estomacals. 3. Els pacients amb gastritis crònica han d'evitar el licor fort (altres begudes alcohòliques també s'han de consumir menys o no), cigarrets, te fort, cafè, pebrots, mostassa i altres condiments irritants. Eviteu menjar sopes i plats massa dolços, massa salats, massa espesos, massa freds, massa calents o massa àcids per evitar danyar la mucosa gàstrica. Beure grans quantitats de begudes carbonatades també pot causar diferents graus de dany a la mucosa gàstrica. Dietoteràpia per a la gastritis 1. Mel guisada amb suc de verdures Seleccioneu 120 grams d'api fresc, 30 grams de plàtan fresc i 100 grams de rave blanc fresc, traieu-los el fang i la sorra, renteu-los i després tritureu-los per treure'n el suc. Col·loqueu el suc en una olla, afegiu-hi una quantitat adequada de mel d'alta qualitat i beveu-lo després de bullir. 2. Sopa de mans de Buda 12 grams de rodanxes de bergamota, 50 grams de carn magra de porc (o pollastre sense pell), tallats a trossos i, a continuació, cuinar a la sopa per beure. Aneu amb compte de no fregir durant massa temps. 3. Sopa de kumquat i callos de porc 30 grams d'arrel de kumquat, rentada i picada, 1 tripa de porc fresca, rentada i picada, posar totes dues en una cassola, afegir 1000 ml d'aigua i bullir la sopa fins que estigui uns 350 ml, salpebrar, beure la sopa i menjar la calla de porc. |
<<: La claritromicina és eficaç en el tractament de la gastritis?
>>: Per què el meu fill parpelleja sovint?
Moltes amigues experimenten sobtadament la pèrdua...
Una samarreta ben ajustada pot mostrar plenament ...
Què és el diari letó? Diena és un diari nacional l...
Gairebé totes les dones embarassades han experime...
Suar sense motiu tan aviat com es menja no és est...
Com a mecanògrafa, he de seure molt de temps dava...
La tetera que utilitzem habitualment per fer el t...
El menjar, la roba, l'habitatge i el transpor...
Avui en dia, moltes persones prefereixen menjar p...
Tothom coneix l'animal anomenat rata. Moltes ...
Com tots sabem, la proteïna és l'oligoelement...
Què és el lloc web del Departament del Tresor dels...
La natació és un procés gradual Consumeix moltes ...
És necessària la cirurgia per als ganglis limfàti...
Les mongetes negres són barates i tenen un alt va...