Quina és la millor manera de sucar cogombres de mar?

Quina és la millor manera de sucar cogombres de mar?

El cogombre de mar és un ingredient alimentari molt bo i preciós, així que cal tenir molta cura a l'hora de preparar-lo. La majoria dels cogombres de mar s'assequen, per la qual cosa s'han de posar en remull abans de cuinar-los. Hi ha tècniques molt particulars per remullar els cogombres de mar Si el pas de remull no es fa bé, el gust dels cogombres de mar en remull es pot veure afectat.

1. Remull :

Agafeu un recipient net i sense oli, ompliu-lo amb una quantitat adequada d'aigua mineral (o aigua purificada) i poseu-hi el cogombre de mar en remull durant 48-72 hores fins que quedi suau. Canvia l'aigua cada 8 hores.

2. Neteja :

La incisió del cogombre de mar sol ser a l'abdomen Talleu-la al llarg de la línia mitjana de l'abdomen des de la cua fins al cap, traieu el broc de sorra, netegeu les impureses del ventre del cogombre de mar i trieu els tendons units a la paret interior del cogombre de mar.

3. Cocció a l'olla :

Ompliu una olla neta i sense oli amb aigua mineral (o aigua purificada) i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort i, a continuació, feu-ho a foc lent durant 30 minuts (fins a 50 minuts a l'hivern). Després d'apagar el foc, tapeu i deixeu-ho refredar de manera natural durant unes 3 hores. Trieu els cogombres de mar suavitzats, deixeu els durs a l'olla, canvieu-los per aigua mineral freda i torneu a coure fins que estiguin tots suaus.

Els cogombres de mar varien en mida i gruix, de manera que el temps que triga a inflar-se també és diferent. El temps d'inflor dels cogombres de mar petits i prims pot ser més curt, mentre que el temps d'inflor dels cogombres de mar sòlids i gruixuts hauria de ser més llarg. Quan s'amplien la mateixa mida, gruix i varietat, alguns s'expandeixen primer i altres després s'han de seleccionar primer els que no s'han expandit, mentre que els que no s'han expandit s'han de continuar expandint fins que estiguin completament expandits.

4. Remull :

Ompliu un recipient net i sense oli amb aigua mineral freda i poseu-hi el cogombre de mar cuit. A continuació, col·loqueu-lo a la sala de conservació de la nevera i deixeu-lo en remull durant 48-72 hores més, canviant l'aigua 3-4 vegades durant aquest període, i ja està llest per menjar.

Precaucions

Els estris utilitzats en el procés de remull dels cogombres de mar (olles, conques, escuradents, etc.) s'han de netejar i no s'han de tacar amb greix. Utilitzeu aigua purificada durant tot el procés de remull de cogombres de mar.

<<:  La síndrome de Hunter pot causar paràlisi facial?

>>:  El fotorejoveniment pot tractar el melasma?

Recomanar articles

Què tal el piano Blüthner? Ressenyes de Blüthner Piano i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Blüthner Piano? Blüthner és...

L'eficàcia i la funció de l'ametrina

Moltes persones poden haver sentit parlar del cit...

Què menjar per promoure la desintoxicació?

Tot i que el cos humà té una certa funció de desi...

Quines són les drogues que t'ajuden a dormir?

Si el vostre son no és especialment bo, el millor...

Quins són els símptomes de la síndrome semblant a l'hepatitis fulminant?

La síndrome d'hepatitis fulminant, inclosa el...

La tinea versicolor és fàcil de tractar? Com tractar

La tinea versicolor, també coneguda com a tinea v...

Les cicatrius d'acne poden desaparèixer per si soles?

Acne scars are a derivative problem of acne. If y...

Quins són els símptomes i el tractament de la sinusitis?

A causa dels canvis en el nostre entorn de vida, ...

Quin és el rang normal de freqüència cardíaca durant l'exercici?

La freqüència cardíaca és en realitat el nombre d...