Quina és la millor manera de sucar cogombres de mar?

Quina és la millor manera de sucar cogombres de mar?

El cogombre de mar és un ingredient alimentari molt bo i preciós, així que cal tenir molta cura a l'hora de preparar-lo. La majoria dels cogombres de mar s'assequen, per la qual cosa s'han de posar en remull abans de cuinar-los. Hi ha tècniques molt particulars per remullar els cogombres de mar Si el pas de remull no es fa bé, el gust dels cogombres de mar en remull es pot veure afectat.

1. Remull :

Agafeu un recipient net i sense oli, ompliu-lo amb una quantitat adequada d'aigua mineral (o aigua purificada) i poseu-hi el cogombre de mar en remull durant 48-72 hores fins que quedi suau. Canvia l'aigua cada 8 hores.

2. Neteja :

La incisió del cogombre de mar sol ser a l'abdomen Talleu-la al llarg de la línia mitjana de l'abdomen des de la cua fins al cap, traieu el broc de sorra, netegeu les impureses del ventre del cogombre de mar i trieu els tendons units a la paret interior del cogombre de mar.

3. Cocció a l'olla :

Ompliu una olla neta i sense oli amb aigua mineral (o aigua purificada) i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort i, a continuació, feu-ho a foc lent durant 30 minuts (fins a 50 minuts a l'hivern). Després d'apagar el foc, tapeu i deixeu-ho refredar de manera natural durant unes 3 hores. Trieu els cogombres de mar suavitzats, deixeu els durs a l'olla, canvieu-los per aigua mineral freda i torneu a coure fins que estiguin tots suaus.

Els cogombres de mar varien en mida i gruix, de manera que el temps que triga a inflar-se també és diferent. El temps d'inflor dels cogombres de mar petits i prims pot ser més curt, mentre que el temps d'inflor dels cogombres de mar sòlids i gruixuts hauria de ser més llarg. Quan s'amplien la mateixa mida, gruix i varietat, alguns s'expandeixen primer i altres després s'han de seleccionar primer els que no s'han expandit, mentre que els que no s'han expandit s'han de continuar expandint fins que estiguin completament expandits.

4. Remull :

Ompliu un recipient net i sense oli amb aigua mineral freda i poseu-hi el cogombre de mar cuit. A continuació, col·loqueu-lo a la sala de conservació de la nevera i deixeu-lo en remull durant 48-72 hores més, canviant l'aigua 3-4 vegades durant aquest període, i ja està llest per menjar.

Precaucions

Els estris utilitzats en el procés de remull dels cogombres de mar (olles, conques, escuradents, etc.) s'han de netejar i no s'han de tacar amb greix. Utilitzeu aigua purificada durant tot el procés de remull de cogombres de mar.

<<:  La síndrome de Hunter pot causar paràlisi facial?

>>:  El fotorejoveniment pot tractar el melasma?

Recomanar articles

Tractament de la diarrea

La diarrea és molt comú. Aquest tipus de malaltia...

Què he de fer si suo molt mentre dormo?

Suar mentre dorm encara molesta a moltes persones...

Quins són els símptomes de la periodontitis apical?

Les dents són eines de mastegar molt importants p...

Què menjar quan et despertes al matí

Si us trobeu amb un sabor amarg a la boca al desp...

Com alleujar ràpidament el dolor de la faringitis i el mal de coll

La faringitis és una malaltia relativament comuna...

Precaucions per nedar a la platja

La natació és una cosa molt habitual. Hi ha molte...

Què causa les arrugues facials?

Les arrugues són petits plecs que es formen quan ...

Què causa el mal d'esquena?

Quan es produeix mal d'esquena, no hem d'...

Què causa les dents negres?

Els buits negres entre les dents afectaran la nos...

Menjar ginseng coreà pot causar infertilitat?

El ginseng coreà és en realitat un medicament tòn...

Quins són alguns consells per alleujar la picor de l'èczema?

En la nostra vida diària, la pell és especialment...

Què tal Sony Music? Ressenyes i informació del lloc web de Sony Music Network

Què és Sony Music? Sony Music és un lloc web de mú...