El cogombre de mar és un ingredient alimentari molt bo i preciós, així que cal tenir molta cura a l'hora de preparar-lo. La majoria dels cogombres de mar s'assequen, per la qual cosa s'han de posar en remull abans de cuinar-los. Hi ha tècniques molt particulars per remullar els cogombres de mar Si el pas de remull no es fa bé, el gust dels cogombres de mar en remull es pot veure afectat. 1. Remull : Agafeu un recipient net i sense oli, ompliu-lo amb una quantitat adequada d'aigua mineral (o aigua purificada) i poseu-hi el cogombre de mar en remull durant 48-72 hores fins que quedi suau. Canvia l'aigua cada 8 hores. 2. Neteja : La incisió del cogombre de mar sol ser a l'abdomen Talleu-la al llarg de la línia mitjana de l'abdomen des de la cua fins al cap, traieu el broc de sorra, netegeu les impureses del ventre del cogombre de mar i trieu els tendons units a la paret interior del cogombre de mar. 3. Cocció a l'olla : Ompliu una olla neta i sense oli amb aigua mineral (o aigua purificada) i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort i, a continuació, feu-ho a foc lent durant 30 minuts (fins a 50 minuts a l'hivern). Després d'apagar el foc, tapeu i deixeu-ho refredar de manera natural durant unes 3 hores. Trieu els cogombres de mar suavitzats, deixeu els durs a l'olla, canvieu-los per aigua mineral freda i torneu a coure fins que estiguin tots suaus. Els cogombres de mar varien en mida i gruix, de manera que el temps que triga a inflar-se també és diferent. El temps d'inflor dels cogombres de mar petits i prims pot ser més curt, mentre que el temps d'inflor dels cogombres de mar sòlids i gruixuts hauria de ser més llarg. Quan s'amplien la mateixa mida, gruix i varietat, alguns s'expandeixen primer i altres després s'han de seleccionar primer els que no s'han expandit, mentre que els que no s'han expandit s'han de continuar expandint fins que estiguin completament expandits. 4. Remull : Ompliu un recipient net i sense oli amb aigua mineral freda i poseu-hi el cogombre de mar cuit. A continuació, col·loqueu-lo a la sala de conservació de la nevera i deixeu-lo en remull durant 48-72 hores més, canviant l'aigua 3-4 vegades durant aquest període, i ja està llest per menjar. Precaucions Els estris utilitzats en el procés de remull dels cogombres de mar (olles, conques, escuradents, etc.) s'han de netejar i no s'han de tacar amb greix. Utilitzeu aigua purificada durant tot el procés de remull de cogombres de mar. |
<<: La síndrome de Hunter pot causar paràlisi facial?
>>: El fotorejoveniment pot tractar el melasma?
La diarrea és molt comú. Aquest tipus de malaltia...
Suar mentre dorm encara molesta a moltes persones...
Les dents són eines de mastegar molt importants p...
Si us trobeu amb un sabor amarg a la boca al desp...
La faringitis és una malaltia relativament comuna...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Zà...
La natació és una cosa molt habitual. Hi ha molte...
MLB_Quin és el lloc web de la Major League Basebal...
Les arrugues són petits plecs que es formen quan ...
Quan es produeix mal d'esquena, no hem d'...
Els buits negres entre les dents afectaran la nos...
Quin és el lloc web de Chubu Electric Power? Chubu...
El ginseng coreà és en realitat un medicament tòn...
En la nostra vida diària, la pell és especialment...
Què és Sony Music? Sony Music és un lloc web de mú...