Els cogombres de mar contenen un nivell baix de colesterol i relativament pocs greixos. Són aliments rics en greixos i baixos en colesterol. Els cogombres de mar poden alleujar la pressió arterial alta, les malalties coronàries i l'hepatitis mbers. 1. Matèries primeres Cogombre de mar (500g), aigua 2000ml. 2. Passos 1. Després de rentar-lo, bulliu-lo amb aigua (sense oli). El cogombre de mar es tornarà més tou i més gran. Passats uns 45 minuts, quan al tacte es torni elàstic, apagueu el foc. També podeu utilitzar una olla elèctrica a pressió durant 20 minuts. L'aigua era negra en aquest moment. 2. Torneu a rentar el cogombre de mar amb aigua freda, i després remulleu-lo amb aigua pura en un recipient net (encara sense oli). 3. Com que hem comprat un munt, l'hem dividit en diverses olles. Finalment remulla-ho tot. L'aigua purificada és la millor. 4. Remullar el cogombre de mar cuit durant dos dies, canviant l'aigua tres vegades. El remull d'aquests dos dies es guarda a la sala de conservació de la nevera. 5. Després del remull, els cogombres de mar són evidentment molt més grans i suaus que quan s'acabaven de cuinar. 6. Emboliqueu cada cogombre de mar individualment en una bossa de plàstic petita i després ajunteu-los. Poseu-ho al congelador i mengeu-lo quan vulgueu. 3. Notes Quan mengeu, dissoleu el cogombre de mar en aigua i mengeu-lo com vulgueu. Hi ha moltes maneres de menjar cogombres de mar, com ara barrejar-los amb diversos condiments i servir-los freds, tallats i cuinats en farinetes, tallats a trossos i sofregits amb ceba verde, estofats o estofats en brou. Beneficis del cogombre de mar 1. Els cogombres de mar són baixos en colesterol i relativament baixos en greixos Són aliments típics rics en proteïnes, baixos en greixos i baixos en colesterol. Són una bona teràpia alimentària per a pacients amb hipertensió, malalties coronàries, hepatitis i el consum regular és molt beneficiós per curar malalties. 2. Els cogombres de mar contenen sulfat de condroitina, que ajuda al creixement i desenvolupament humà, retarda l'envelliment muscular i millora la immunitat del cos; 3. El contingut d'oligoelements vanadi en el cogombre de mar ocupa el primer lloc entre tots els aliments, que poden participar en el transport de ferro a la sang i millorar la funció hematopoètica; 4. Recentment, els investigadors nord-americans han extret una substància especial dels cogombres de mar: la toxina del cogombre de mar. Aquest compost pot inhibir eficaçment el creixement i la metàstasi de molts fongs i certes cèl·lules canceroses humanes. 5. Menjar cogombres de mar és eficaç per a l'anèmia aplàstica, diabetis, úlceres gàstriques, etc. |
<<: Com evitar que les sabates de pell es rasquin? Aquests petits consells et poden ajudar!
>>: Quins són alguns consells per eliminar el fons cremat d'una olla?
Si la gent no té cura a l'hora de menjar, és ...
A mesura que s'acosta l'hivern, el clima ...
La taxa de supervivència del carcinoma nasofaríng...
La faringitis crònica no és una malaltia terminal...
La queratitis és una inflamació causada per una i...
Alguns amics de sobte senten falta d'alè quan...
El valor nutricional dels ous de vi d'arròs f...
Què és la Teoria? Theory és una marca de moda nord...
Què és Immoweb? Immoweb és un lloc web immobiliari...
Helicobacter pylori és un patogen molt comú. Aque...
Què és Worcester College? College of Wooster és un...
La bronquièctasia és en realitat un problema rela...
La majoria de les patates que mengem ara tenen la...
A les amigues normalment els agrada tenyir-se el ...
La llet és un producte nutritiu apte per a person...