Ara que les condicions de vida són millors, cada cop hi ha més gent que planta flors i cria peixos en el seu temps lliure. Quan es tracta de cultivar flors, sempre hi ha hagut una afirmació controvertida, que és si utilitzar aigua d'arròs per regar les flors. Algunes persones utilitzen molt bé aquest mètode per fer créixer les flors, mentre que algunes maten les seves flors. Per què és per les diferents varietats de flors o per les diferents maneres d'utilitzar l'aigua d'arròs per regar les flors? 1. El principi d'utilitzar aigua d'arròs per complementar la nutrició de les plantes: L'aigua de rentat d'arròs conté segó i alguns residus d'arròs, que són bones fonts de fòsfor i nitrogen, així com alguns oligoelements necessaris per al creixement de les plantes, i són molt beneficiosos per afavorir el creixement saludable de les plantes. Però si compreu arròs fi, després de polir, no hi haurà segó i alguns residus d'arròs a l'arròs. 2. Ús correcte: L'aigua d'arròs s'ha de fermentar completament abans que es converteixi en el millor fertilitzant orgànic líquid, i s'ha de diluir amb aigua abans d'utilitzar-la. El mètode de fermentació de l'aigua d'arròs també és molt senzill. Només cal posar l'aigua d'arròs en una ampolla de plàstic, posar-la al sol i segellar-la durant 10 a 15 dies per completar la fermentació. Després de la fermentació de l'aigua d'arròs, no hi ha sediments gruixuts al fons del líquid i és lleugerament àcid després de diluir-se amb aigua, és molt adequat per regar les flors. És molt útil per millorar l'acidesa i l'alcalinitat del sòl. L'ús adequat pot augmentar la freqüència de floració de les plantes, evitar el groc de les fulles de les plantes, promoure la formació de capolls florals i facilitar una millor floració. 3. Com reduir l'olor de l'aigua d'arròs fermentat: Bàsicament és impossible eliminar completament l'olor de l'aigua d'arròs, però podem reduir l'olor de manera adequada. Pots afegir-hi unes pells de llimona picades, o barrejar-la amb una mica de iogurt i cervesa. Això pot augmentar la velocitat de fermentació de l'aigua d'arròs i reduir l'olor. 4. Notes sobre l'ús d'aigua d'arròs: La proporció d'aigua d'arròs fermentada a l'aigua s'ha de determinar segons les condicions de creixement de les plantes. Les plantes amb creixement més feble s'han d'afegir amb més aigua, i viceversa. La freqüència d'ús no ha de ser massa freqüent, generalment n'hi ha prou d'1 a 2 vegades al mes. |
>>: Ensenyeu-vos a fer una simple màscara d'acne
Quan les persones arriben a una certa edat, el se...
En poques paraules, els estrògens són una hormona...
El ginseng, el corn de cérvol i el vi de llop és ...
Què és MatchCollege.com? MatchCollege.com és un ll...
Els estudis han trobat que hi ha moltes raons per...
El cos femení és relativament complex, sobretot e...
La loció de calamina és un medicament tòpic per a...
Quin és el lloc web de la Universitat de Shinshu? ...
No importa quina eina de ferro utilitzeu, trobare...
Amb la millora gradual del nivell de vida, preste...
L'anquilosi lumbar és una malaltia comuna en ...
Per a la sèpsia, hem de centrar-nos en la prevenc...
L'envelliment de la població de la Xina és ca...
Què és el gas mostassa Molta gent es plantejarà a...
Tothom pensa que preparar una taula de menjar del...