Ara que les condicions de vida són millors, cada cop hi ha més gent que planta flors i cria peixos en el seu temps lliure. Quan es tracta de cultivar flors, sempre hi ha hagut una afirmació controvertida, que és si utilitzar aigua d'arròs per regar les flors. Algunes persones utilitzen molt bé aquest mètode per fer créixer les flors, mentre que algunes maten les seves flors. Per què és per les diferents varietats de flors o per les diferents maneres d'utilitzar l'aigua d'arròs per regar les flors? 1. El principi d'utilitzar aigua d'arròs per complementar la nutrició de les plantes: L'aigua de rentat d'arròs conté segó i alguns residus d'arròs, que són bones fonts de fòsfor i nitrogen, així com alguns oligoelements necessaris per al creixement de les plantes, i són molt beneficiosos per afavorir el creixement saludable de les plantes. Però si compreu arròs fi, després de polir, no hi haurà segó i alguns residus d'arròs a l'arròs. 2. Ús correcte: L'aigua d'arròs s'ha de fermentar completament abans que es converteixi en el millor fertilitzant orgànic líquid, i s'ha de diluir amb aigua abans d'utilitzar-la. El mètode de fermentació de l'aigua d'arròs també és molt senzill. Només cal posar l'aigua d'arròs en una ampolla de plàstic, posar-la al sol i segellar-la durant 10 a 15 dies per completar la fermentació. Després de la fermentació de l'aigua d'arròs, no hi ha sediments gruixuts al fons del líquid i és lleugerament àcid després de diluir-se amb aigua, és molt adequat per regar les flors. És molt útil per millorar l'acidesa i l'alcalinitat del sòl. L'ús adequat pot augmentar la freqüència de floració de les plantes, evitar el groc de les fulles de les plantes, promoure la formació de capolls florals i facilitar una millor floració. 3. Com reduir l'olor de l'aigua d'arròs fermentat: Bàsicament és impossible eliminar completament l'olor de l'aigua d'arròs, però podem reduir l'olor de manera adequada. Pots afegir-hi unes pells de llimona picades, o barrejar-la amb una mica de iogurt i cervesa. Això pot augmentar la velocitat de fermentació de l'aigua d'arròs i reduir l'olor. 4. Notes sobre l'ús d'aigua d'arròs: La proporció d'aigua d'arròs fermentada a l'aigua s'ha de determinar segons les condicions de creixement de les plantes. Les plantes amb creixement més feble s'han d'afegir amb més aigua, i viceversa. La freqüència d'ús no ha de ser massa freqüent, generalment n'hi ha prou d'1 a 2 vegades al mes. |
>>: Ensenyeu-vos a fer una simple màscara d'acne
Moltes dones volen tenir parpelles dobles perquè ...
Avui en dia, el nombre de pacients amb rinitis au...
Què és French Extension Magazine? Fundada el 1967,...
Cada part del cos és molt important. Els probleme...
L'aparició d'un xoc s'ha de prendre s...
Que el timpà sigui normal o no està directament r...
El te amb llet és una de les begudes preferides d...
A la vida diària, les persones es renten la cara ...
A l'estiu, tothom porta sabatilles Després de...
El nevus capil·lar és una malaltia molt comuna en...
Si sovint tens dents sagnades i genives inflamade...
Avui en dia, moltes amigues tenen diversos petits...
Per a les noies que solen maquillar-se, el deline...
Crec que moltes persones tenen l'hàbit de sua...
Trobarem a la vida que moltes persones tenen una ...