Ara que les condicions de vida són millors, cada cop hi ha més gent que planta flors i cria peixos en el seu temps lliure. Quan es tracta de cultivar flors, sempre hi ha hagut una afirmació controvertida, que és si utilitzar aigua d'arròs per regar les flors. Algunes persones utilitzen molt bé aquest mètode per fer créixer les flors, mentre que algunes maten les seves flors. Per què és per les diferents varietats de flors o per les diferents maneres d'utilitzar l'aigua d'arròs per regar les flors? 1. El principi d'utilitzar aigua d'arròs per complementar la nutrició de les plantes: L'aigua de rentat d'arròs conté segó i alguns residus d'arròs, que són bones fonts de fòsfor i nitrogen, així com alguns oligoelements necessaris per al creixement de les plantes, i són molt beneficiosos per afavorir el creixement saludable de les plantes. Però si compreu arròs fi, després de polir, no hi haurà segó i alguns residus d'arròs a l'arròs. 2. Ús correcte: L'aigua d'arròs s'ha de fermentar completament abans que es converteixi en el millor fertilitzant orgànic líquid, i s'ha de diluir amb aigua abans d'utilitzar-la. El mètode de fermentació de l'aigua d'arròs també és molt senzill. Només cal posar l'aigua d'arròs en una ampolla de plàstic, posar-la al sol i segellar-la durant 10 a 15 dies per completar la fermentació. Després de la fermentació de l'aigua d'arròs, no hi ha sediments gruixuts al fons del líquid i és lleugerament àcid després de diluir-se amb aigua, és molt adequat per regar les flors. És molt útil per millorar l'acidesa i l'alcalinitat del sòl. L'ús adequat pot augmentar la freqüència de floració de les plantes, evitar el groc de les fulles de les plantes, promoure la formació de capolls florals i facilitar una millor floració. 3. Com reduir l'olor de l'aigua d'arròs fermentat: Bàsicament és impossible eliminar completament l'olor de l'aigua d'arròs, però podem reduir l'olor de manera adequada. Pots afegir-hi unes pells de llimona picades, o barrejar-la amb una mica de iogurt i cervesa. Això pot augmentar la velocitat de fermentació de l'aigua d'arròs i reduir l'olor. 4. Notes sobre l'ús d'aigua d'arròs: La proporció d'aigua d'arròs fermentada a l'aigua s'ha de determinar segons les condicions de creixement de les plantes. Les plantes amb creixement més feble s'han d'afegir amb més aigua, i viceversa. La freqüència d'ús no ha de ser massa freqüent, generalment n'hi ha prou d'1 a 2 vegades al mes. |
>>: Ensenyeu-vos a fer una simple màscara d'acne
Petits consells a la vida poden fer-te la vida mé...
Què és el condensador NCC? Nippon Chemi-Con Co., L...
El mango és una fruita tropical amb un bon gust i...
Quin és el lloc web de l'empresa alemanya KAMA...
A mesura que el clima s'escalfa dia a dia, la...
Els dolors corporals i la debilitat són símptomes...
El tractament del prolactinoma pituïtari afecta a...
Què és el lloc web de l'Agència Espacial del R...
Tractament de la necrosi del cap femoral Crec que...
Em pregunto si alguna vegada has sentit parlar de...
Per mantenir un pes saludable, és important contr...
Avui en dia, els nivells de vida de les persones ...
Quina és la pàgina web de l'Oficina Nacional d...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Rw...
Molts amics no entenen l'anticòs del nucli de...