Tothom té àcid úric en el seu cos, però hi ha un estàndard per a la quantitat d'àcid úric. Actualment, la població general té nivells elevats d'àcid úric, i els casos greus poden provocar malalties dels ossos i les articulacions nivells elevats d'àcid úric, així que intenta no menjar-los. Pots complementar-los amb productes lactis. Mètodes/Pasos Limiteu la carn i el marisc Estudis estrangers han trobat que consumir grans quantitats de carn vermella i marisc pot augmentar els nivells d'àcid úric. Els aliments d'origen animal, especialment la carn vermella, són la principal font d'àcids grassos saturats, que estan molt relacionats amb la gota. Al mateix temps, els àcids grassos saturats també poden augmentar les lipoproteïnes de baixa densitat (greix dolent en el cos humà), provocant efectes adversos sobre la salut. Augmenta adequadament els productes lactis Els estudis han descobert que les persones sanes poden reduir els nivells d'àcid úric augmentant la ingesta de productes lactis, especialment la llet baixa en greix i el formatge baix en greix. Beure més de dues tasses de llet al dia pot reduir la incidència de gota en un 50%. La llet és rica en nutrients i s'absorbeix fàcilment pel cos humà Per als xinesos que generalment tenen deficiència de calci, és molt necessària una o dues tasses de llet al dia, i beure llet baixa en greixos és més adequat. No eviteu les verdures que continguin purines Hi ha moltes verdures riques en purines, com ara bolets, espinacs, coliflor, pèsols frescos, llenties, mongetes verdes, mongetes verdes, espàrrecs i fongs negres. A causa de l'alt contingut de purines, molts pacients es mantenen allunyats d'aquests aliments. No obstant això, els estudis han demostrat que les verdures i fruites que són riques en fibra dietètica, àcid fòlic i vitamina C tenen un efecte protector en pacients amb gota. Com que els aliments vegetals són la principal font d'ingesta de proteïnes per als xinesos, la ingesta moderada de verdures riques en purines no augmenta el risc de patir gota. L'alcohol augmenta l'àcid úric en homes i dones de manera diferent La cervesa és un factor important en l'augment de l'àcid úric en els homes. Per a les dones, no hi ha cap correlació entre la cervesa i l'àcid úric alt La raó pot ser que les dones beuen menys o hi ha diferències de gènere en el metabolisme de l'àcid úric. També es va trobar que beure vi negre redueix els nivells d'àcid úric i les persones que beuen almenys un got de vi negre al dia tenen nivells més baixos d'àcid úric. Com que el vi negre també té els efectes de reduir els lípids de la sang i l'antioxidació, beure una quantitat adequada de vi negre cada dia és molt beneficiós per al cos humà. |
>>: Quina és la manera correcta d'utilitzar un esterilitzador d'alta pressió?
Quan es tracta d'acne, el que fa por no és l&...
Hi ha moltes raons per a la luxació del còccix, a...
Quina és la pàgina web de la Federació Internacion...
La qualitat dels espermatozoides depèn de la prob...
Què és Viquia? Wikia és una startup amb ànim de lu...
El símptoma més evident de la colecistitis aguda ...
Crec que tothom sap que la primavera és una època...
Què és l'Aliança Climàtica dels Estats Units? ...
Moltes persones estan familiaritzades amb els pòl...
El Japó té la taxa d'obesitat més baixa del m...
La salut renal sempre ha estat un objectiu al qua...
Què és el lloc web del Curs de Bellesa? Cosmetic C...
Què és el lloc web del Tour de Flandes? La Volta a...
Quan us poseu mànigues curtes i faldilles llargue...
Hi ha petites protuberàncies als braços i són mol...