A moltes persones els agrada utilitzar el vi de cuina com a condiment a l'hora de cuinar, principalment perquè és molt eficaç per eliminar l'olor de peix, especialment quan es cuina el peix, afegir vi de cuina per condimentar el peix eliminarà l'olor de peix. Però moltes vegades ens trobem amb una situació en què no hi ha vi per cuinar, així que hem d'utilitzar altres coses com a substitut Aleshores, quin vi es pot utilitzar en lloc del vi de cuina? Aprenem més sobre això. El vi de cuina és un terme general per a tots els vins de cuina, incloent principalment el vi d'arròs, etc. La seva funció és eliminar l'olor de peix i carn, augmentar l'aroma dels plats i ajudar a que diversos sabors com el salat i el dolç penetrin completament en els plats. L'ús del vi per cuinar al meu país té una història de milers d'anys. El Japó, els Estats Units i alguns països europeus també tenen l'hàbit d'utilitzar vi per cuinar. Teòricament, la cervesa, el vi blanc, el vi d'arròs, el vi i el whisky es poden utilitzar com a vi de cuina. Però després d'una pràctica i un tast a llarg termini, la gent va descobrir que els sabors dels plats cuinats amb diferents vins de cuina són molt diferents. Després d'experiments repetits, la gent va descobrir que el vi d'arròs és el millor per cuinar. El vi groc s'elabora amb arròs glutinós o mill. Els seus principals ingredients inclouen alcohol, sucre, dextrina, àcids orgànics, aminoàcids, èsters, aldehids, oli de fusel i extractes. La seva concentració alcohòlica és baixa, inferior al 15%, mentre que el seu contingut en èster és elevat i és ric en aminoàcids, per la qual cosa té una aroma intensa i un gust suau i s'utilitza àmpliament en la cuina. La funció principal del vi d'arròs en el condiment és eliminar l'olor de peix i millorar la fragància. Així que, fins a cert punt, podem utilitzar vi d'arròs en lloc de vi de cuina, i l'ingredient principal del vi de cuina és el vi d'arròs, però, el vi de cuina és un condiment especialment afegit a l'hora de cuinar, i s'ha millorat per adaptar-se a la cuina. Tanmateix, no hem d'utilitzar licors ni cervesa per substituir el vi de cuina. Tot i que el vi de cuina s'elabora amb vi d'arròs, el seu efecte de condiment durant la cocció és incomparable amb altres alcohols per beure com el vi d'arròs, el vi blanc i la cervesa. El vi de cuina disponible ara al mercat és fonamentalment diferent del vi d'arròs. Ja no és purament fermentat, sinó un vi aromatitzat amb alguns condiments afegits, per la qual cosa té un millor sabor a la cuina. A més, moltes persones utilitzen vi blanc o cervesa quan es queden sense cuinar vi. De fet, la concentració d'alcohol més baixa del licor és d'uns 20 graus i la més alta és d'uns 60 graus L'etanol, l'ingredient principal del licor, té una forta permeabilitat i volatilitat. Si utilitzeu licors amb un contingut d'etanol massa elevat a l'hora de cuinar els plats, destruirà el sabor original dels plats i sens dubte el sabor serà dolent. La concentració d'alcohol de la cervesa és d'uns 3-5 graus, i una gran part d'ella és gas de diòxid de carboni. Aquest gas diòxid de carboni és molt volàtil, sobretot quan s'escalfa. Per tant, si s'afegeix cervesa al plat durant la cocció, l'alcohol s'evaporarà abans de dissoldre l'olor de peix i, per descomptat, no aconseguirà l'efecte d'eliminar l'olor de peix i la greix. |
<<: La diferència entre cuinar vi i vi d'arròs, 6 maneres d'ensenyar-vos a distingir
>>: Com es forma el greix corporal?
Amb el desenvolupament econòmic, les condicions d...
La tardor està aquí. La clau per a la conservació...
El cervell és una part molt important del cos hum...
Què és Barossa Group? Baloise Group és un conegut ...
Moltes persones no entenen que l'èczema atòpi...
El raïm és una espècie de fruita que mengem sovin...
Què és la Confederació Sindical Internacional? La ...
En la vida social d'avui, cada cop més gent l...
Les persones donen molta importància a les seves ...
Rentar-se la cara és un dels aspectes bàsics de l...
Per a una persona física i mentalment sana, no po...
El refredat del ronyó és un terme descriptiu de l...
És difícil menjar arròs sec quan no tens gana, so...
La causa més freqüent de limfadenitis retroperito...
Els exercicis per reduir el greix del ventre a la...