La diferència entre cuinar vi i vi d'arròs, 6 maneres d'ensenyar-vos a distingir

La diferència entre cuinar vi i vi d'arròs, 6 maneres d'ensenyar-vos a distingir

A la nostra vida diària, sovint veiem vi de cuina i vi d'arròs, però moltes persones no saben la diferència entre els dos tipus de vi i sempre els fan servir incorrectament. Els usos d'aquests dos tipus de vins són totalment oposats, un per cuinar i l'altre per beure, de manera que els dos no es poden barrejar. Bé, avui us ensenyarem alguns consells per distingir el vi de cuina del vi d'arròs.

1. La diferència més fonamental entre el vi de cuina i el vi d'arròs és que el vi de cuina és un vi especial per a la cuina i no és apte per beure, mentre que el vi d'arròs s'utilitza principalment com a vi per beure, tot i que de vegades s'utilitza per cuinar, l'efecte no és tan bo com cuinar vi, en general, quan cal utilitzar vi per cuinar, no ho intenteu.

2. L'essència del vi de cuina també és el vi d'arròs, però és un vi de cuina especial fet amb vi d'arròs com a ingredient principal, i després combinat amb algunes espècies i condiments. És més adequat per cuinar i condimentar els plats. Utilitzar vi d'arròs en lloc de cuinar plats serà molt inferior, i utilitzar vi blanc en lloc de cuinar.

3. Tot i que l'ingredient principal del vi de cuina és el vi d'arròs, s'hi afegeixen moltes espècies i condiments, fent que els plats tinguin un gust més ric i millor, l'ús de vi d'arròs en lloc de vi de cuina definitivament no aconseguirà aquest efecte.

4. El vi groc és un vi per beure, mentre que el vi de cuina és una nova varietat desenvolupada a base de vi groc S'elabora entre un 30% i un 50% de vi groc com a matèria primera, i s'hi afegeixen algunes espècies i condiments.

5. En comparació amb el vi d'arròs, afegir vi de cuina quan es sofregeix no només fa que el menjar tingui millor gust, sinó que també és relativament barat.

6. Cuinar vi només es pot utilitzar quan es cuina beure vi d'arròs calent pot ajudar a la circulació de la sang, afavorir el metabolisme, nodrir la sang i nodrir la pell, promoure la circulació sanguínia i activar els meridians. Al mateix temps, el vi d'arròs també es pot utilitzar com a medicament.

<<:  Quines són les mesures per afavorir la circulació sanguínia?

>>:  Què es pot utilitzar per substituir el vi de cuina?

Recomanar articles

Com nodrir el ronyó a l'estiu

A l'estiu, la tonificació renal s'aconseg...

Per què em fa mal l'estómac quan vaig al vàter a defecar?

Tothom ha d'anar al lavabo cada dia per excre...

Què fer si la proteïna de l'orina causa púrpura al·lèrgica

La púrpura de Henoch-Schonlein és molt freqüent e...

Què beure per estar sobri

Per als homes, beure és una cosa habitual, sobret...

Què fer si ronqueu mentre dorms

Moltes persones tenen problemes quan dormen, i al...

Consells per evitar que el rímel es taqui

Molts amics que es maquillen abans de sortir semp...

Què he de fer si em fan mal les dents a causa del clima calent o fred?

En la nostra vida diària, de sobte, podem trobar ...

Tipus de circulació sanguínia en el cos humà

Mèdicament parlant, la circulació sanguínia del c...

Com rentar el coixí de blat sarraí?

Com rentar els coixins de closca de blat sarraí t...

Què tal ITV? Ressenyes d'ITV i informació del lloc web

Televisió independent britànica_Què és ITV? Indepe...