El cor i els pulmons són tots dos òrgans molt importants en el cos humà A mesura que les persones envelleixen, la seva immunitat disminueix i les seves funcions corporals es deterioren, la qual cosa pot provocar símptomes d'insuficiència cardiopulmonar. L'envelliment no és l'única causa de la insuficiència cardiopulmonar. A continuació s'introdueix principalment el seu mètode de tractament. Tractament: 1. Tractar activament les infeccions pulmonars. 2. Expectorant i drenatge de l'esput: es poden utilitzar fàrmacs com el clorhidrat d'ambroxol per diluir l'esput, donar-li cops a l'esquena, canviar la posició del cos i aspirar l'esput per afavorir la descàrrega de secrecions si hi ha congestió d'esput o aspiració evident; 3. Suport nutricional: donar aliments nutritius o solucions nutritives de fàcil digestió per mantenir l'equilibri d'aigua i electròlits poden rebre nutrició parenteral. 4. Hipoxèmia: s'ha de donar una inhalació contínua d'oxigen de baix flux, i s'ha de realitzar una ventilació mecànica amb paràmetres ajustats i el mode de ventilació s'ha de realitzar un control dinàmic de l'anàlisi de gasos en sang, i és millor mantenir la pressió parcial d'oxigen per sobre de 60 mm Hg (1 mm Hg = 0,133 kPa). 5. Tractament simptomàtic: si la temperatura corporal és superior a 38 °C, administrar antipirètics (fàrmacs o refredament físic), reposar líquids i alleujar la tos i l'asma. Consideracions dietètiques per a pacients amb insuficiència cardiopulmonar 1. La dieta ha de ser regular Heu de menjar a temps per assegurar-vos una alimentació adequada. 2. Si no tens temps per menjar, hauries d'aprovisionar-te d'alguns aperitius per omplir-te l'estómac quan tinguis gana. 3. Limiteu la ingesta de sal de sodi: trieu una dieta baixa en sal, sense sal o baixa en sodi per prevenir i reduir l'edema. Una dieta baixa en sal significa consumir menys de 2 grams de sal al dia, i el contingut de sal dels plats bàsics i dels guarniments durant tot el dia hauria de ser inferior a 1400 mil·ligrams. Una dieta sense sal significa que no s'afegeix sal ni salsa de soja durant la cocció, i el contingut de sal en els plats principals i secundaris al llarg del dia és inferior a 600 mg. Una dieta baixa en sodi requereix que no s'afegeixi sal ni salsa de soja durant la cocció i que el contingut de sodi de tots els plats principals i secundaris al llarg del dia sigui inferior a 500 mg. Quan preneu grans quantitats de diürètics, podeu augmentar la ingesta de sal adequadament. 4. Menja menjars petits amb freqüència, de 5 a 6 àpats al dia, per evitar menjar en excés que pot provocar una distensió gastrointestinal excessiva, augmentar la càrrega al cor i induir conseqüències adverses com arítmies o angina de pit. 5. Subministreu greix amb moderació, perquè el greix té un alt contingut d'energia tèrmica, afecta la digestió, es manté a l'estómac durant molt de temps i provoca inflor i molèsties estomacals. L'excés de greix també pot inhibir la secreció d'àcid gàstric i afectar la digestió. 6. Prendre una quantitat adequada de proteïnes, amb una ingesta total diària de 50 a 75 grams Quan la insuficiència cardíaca és més greu, s'aconsella consumir 0,8 grams per quilogram de pes corporal. Com que els aliments proteics tenen un efecte dinàmic especial elevat, poden augmentar la taxa metabòlica del cos i afectar la recuperació de la insuficiència cardíaca. 7. Menja més verdures fresques, lledoners, peres, plàtans, maduixes, taronges, etc. per complementar les vitamines suficients, protegir la funció del miocardi i millorar la resistència corporal. 8. Fixeu-vos en la suplementació de potassi i magnesi Heu de triar aliments rics en potassi, com ara verdures d'hivern de Sichuan, algues, bolets secs, castanyes d'aigua, dàtils vermells i cereals i altres aliments rics en potassi. 9. Evita menjar aliments crus o freds. Perquè els aliments freds com els gelats, les paletes, la fruita congelada, les begudes gelats, etc. poden bloquejar el yang del pit, produir flegma i humitat, agreujant així símptomes com tos, asma, esputo i palpitacions en pacients amb cor pulmonar. 10. Els aliments amb peix i pudents com el peix de goma, la corvina groga, la cua de cabell, l'anguila, el peix negre, les gambes, el cranc, etc. poden generar flegma i humitat, que tenen efectes adversos evidents en la recuperació dels pacients amb cor pulmonale i s'han d'evitar. |
<<: Hi ha algun perill de la teràpia amb làser?
>>: Mètodes de tractament per eliminar taques blanques
La depressió és una malaltia mental relativament ...
Si tens sucre en sang alt, has de regular el teu ...
Els ulls clars i brillants són ulls bonics que mo...
Què és el lloc web de KTM? KTM (KTM Sportmotorcycl...
L'estiu és l'estació preferida de la gent...
Quin és el lloc web del Central Saint Martins Coll...
Si una persona ronca mentre dorm, vol dir que hi ...
Què és el lloc web de Doosan Bears? Doosan Bears (...
Què és el CSKA Moscou? El CSKA Moscou és un club d...
La solució de nitrat de plata té la funció de cor...
Dormir és el període daurat de la bellesa, i dese...
Què és el lloc web d'àudio de KEF? KEF és una ...
Quin és el lloc web de la International Associatio...
Si voleu perdre l'excés de greix del vostre c...
Hungarian Oil and Gas Group_Què és el lloc web de ...