De vegades és impossible acabar de beure vi negre d'una vegada, però seria una llàstima abocar-lo directament. En aquest moment, només podeu trobar una manera de tapar la boca de l'ampolla de vi negre per assegurar-vos que el gas que hi ha a l'interior no sortirà malament problemes. Mètode específic: Durant el procés d'embotellament del vi, el suro està sec i el seu volum és en realitat una mica més gran que la boca de l'ampolla, de manera que la màquina pot pressionar-lo fàcilment a l'ampolla. Quan el suro està col·locat, el suro comença a expandir-se pel contacte entre el suro i el vi de l'ampolla, la qual cosa n'augmenta el volum i dificulta l'extracció del segell de la boca de l'ampolla. És per aquest motiu que el vi no es pot emmagatzemar en posició vertical durant molt de temps, perquè si el suro es manté en posició vertical durant molt de temps i s'asseca i s'esquerda com al principi, serà fàcil que l'aire entri i s'oxidi el vi. Com que el suro és més gran que la boca de l'ampolla, no es pot introduir a mà després d'obrir-lo. Sempre s'han utilitzat màquines per empènyer els taps. Com que els taps tenen un cert grau d'elasticitat, es poden comprimir lleugerament i després empènyer-los al coll d'ampolla. Val la pena assenyalar que si el suro del vi és de roure, s'ha de posar en remull amb aigua tèbia amb antelació per assegurar-se que el suro del vi no es triturarà durant el funcionament. El tap de suro manual és un mètode relativament primitiu d'envasar el vi. Avui en dia, el mètode de producció generalment adoptat és la cadena de muntatge, però els principis són bàsicament els mateixos. El llevataps es divideix generalment en dues parts, amb una base a la part inferior per a l'ampolla i un petit rebaix a la part superior per al suro. A continuació, utilitzeu una palanca per aixecar l'ampolla i pressionar el suro cap avall perquè es pugui introduir correctament. El principi és aquest: Premeu la palanca de la mà cap avall, el suro s'empeny a la boca en forma de V, s'esprem i s'aprima, i després la vareta de ferro orientada al suro sota la palanca de la mà empeny fàcilment el suro a la boca de l'ampolla seca i, a continuació, poseu un paper de plàstic rodó o paper d'alumini a la boca de l'ampolla amb el suro inserit, així (això ja està fet el fons de l'ampolla i premeu el fons de l'ampolla); traieu-lo durant uns 3 o 5 segons i s'ha completat tot el procés de segellat. Si hi ha alguns cops a l'anell de ferro, s'hi poden imprimir boniques impressions. |
<<: Quins són alguns consells per obrir taps de vi negre?
>>: Què fer si el vi negre es posa a la roba blanca
Què és el lloc web de la fauna del Paraguay? Fauna...
L'obesitat tindrà efectes adversos en la nost...
En general, l'estiu és una estació amb una in...
La gent moderna està sotmesa a una gran pressió l...
Parlant d'artritis reumatoide, és una malalti...
Quan les mans i els peus suen molt, cal prestar a...
L'estiu és aquí, els dies de gossos d'est...
Cap substància en aquest món és absolutament inof...
El refredat gastrointestinal és en realitat un ti...
Què és el King's College Hospital? El King'...
Les principals funcions i efectes del rave verd s...
Com que les bobines de mosquits han entrat a mile...
Les estacions de fred poden causar fàcilment: con...
El sèsam negre és un tipus d'aliment que meng...
Els amics amb alts lípids a la sang saben que ten...