L'oli de cuina és un condiment essencial en la nostra vida diària. Després de fregir els aliments amb freqüència, quedarà molt oli sobrant, que es pot reutilitzar la propera vegada, però sovint després d'utilitzar-lo una vegada, quedaran molts residus i hi ha algunes substàncies perjudicials per al cos humà. En aquest cas, cal filtrar l'oli de cuina, que no només pot millorar el color fregit, sinó que també evita que l'àcid oleic superi l'estàndard. A continuació, l'editor ha recopilat tres mètodes per filtrar ràpidament l'oli de cuina i eliminar les impureses després de fregir. Per què filtrar l'oli de cuina? 1. Pot filtrar eficaçment les impureses de partícules en suspensió de l'oli de fregir i l'entorn de fregir es millora significativament. 2. Pot inhibir l'excés d'àcid de l'oli de fregir i prevenir l'oxidació. 3. Pot allargar la vida útil de l'oli de fregir. 4. Els filtres d'oli de cuina poden millorar l'aspecte dels fregits i fer-los veure més bonics. Introduïu breument el nostre mètode de filtrat d'oli comestible 1. El primer mètode és el mètode de sedimentació En fregir els aliments a casa, podem recollir l'oli que s'utilitza per fregir, afegir-hi farina i remenar-lo, i després deixar que s'assentin lentament les impureses que hi ha a l'interior, quan estigui quasi assentat, podem treure un altre recipient, abocar-hi l'oli net i descartar-hi les impureses precipitades. 2. El segon mètode és utilitzar una cullera de filtre més fina per filtrar les impureses que s'enfonsen al fons o floten a la superfície. Les impureses es poden posar en un recipient i també es poden abocar. El més important d'aquest mètode és recuperar-les a temps i prestar atenció a la seguretat. 3. El tercer mètode és més adequat per a la indústria d'aliments fregits. Si hi ha massa oli per fregir, els mètodes anteriors són ineficients i no són segurs, i en general no es recomana utilitzar un filtre d'oli per fregir, ja que el filtre d'oli de fregir és un equip de filtratge professional, filtrarà més ràpid i més segur. |
<<: Què significa calcificació?
>>: Consells per a un alè fresc
Si mireu sovint els ordinadors, els telèfons mòbi...
Hi ha estacions de pluja de prunes a moltes zones...
Pot haver-hi molts mosquits a l'estiu, que en...
Les persones que pateixen dolor a l'exterior ...
El terme solar del Fred Menor ha passat i s'a...
Hi ha moltes maneres per a les dones de reposar e...
És bo prendre el sol a l'estiu? Al meu fill n...
El fetge és l'òrgan de desintoxicació més gra...
La pericarditis crònica és un precursor de la per...
Amb l'augment de la competència social i la p...
Els anticossos de superfície de l'hepatitis B...
Què és el lloc web de GS Caltex? GS Caltex Corpora...
Els resultats de la investigació dels darrers any...
El tomàquet és una espècie de fruita i verdura in...
La cirurgia de doble parpelleta també s'anome...