L'oli de cuina és un condiment essencial en la nostra vida diària. Després de fregir els aliments amb freqüència, quedarà molt oli sobrant, que es pot reutilitzar la propera vegada, però sovint després d'utilitzar-lo una vegada, quedaran molts residus i hi ha algunes substàncies perjudicials per al cos humà. En aquest cas, cal filtrar l'oli de cuina, que no només pot millorar el color fregit, sinó que també evita que l'àcid oleic superi l'estàndard. A continuació, l'editor ha recopilat tres mètodes per filtrar ràpidament l'oli de cuina i eliminar les impureses després de fregir. Per què filtrar l'oli de cuina? 1. Pot filtrar eficaçment les impureses de partícules en suspensió de l'oli de fregir i l'entorn de fregir es millora significativament. 2. Pot inhibir l'excés d'àcid de l'oli de fregir i prevenir l'oxidació. 3. Pot allargar la vida útil de l'oli de fregir. 4. Els filtres d'oli de cuina poden millorar l'aspecte dels fregits i fer-los veure més bonics. Introduïu breument el nostre mètode de filtrat d'oli comestible 1. El primer mètode és el mètode de sedimentació En fregir els aliments a casa, podem recollir l'oli que s'utilitza per fregir, afegir-hi farina i remenar-lo, i després deixar que s'assentin lentament les impureses que hi ha a l'interior, quan estigui quasi assentat, podem treure un altre recipient, abocar-hi l'oli net i descartar-hi les impureses precipitades. 2. El segon mètode és utilitzar una cullera de filtre més fina per filtrar les impureses que s'enfonsen al fons o floten a la superfície. Les impureses es poden posar en un recipient i també es poden abocar. El més important d'aquest mètode és recuperar-les a temps i prestar atenció a la seguretat. 3. El tercer mètode és més adequat per a la indústria d'aliments fregits. Si hi ha massa oli per fregir, els mètodes anteriors són ineficients i no són segurs, i en general no es recomana utilitzar un filtre d'oli per fregir, ja que el filtre d'oli de fregir és un equip de filtratge professional, filtrarà més ràpid i més segur. |
<<: Què significa calcificació?
>>: Consells per a un alè fresc
Hi ha moltes cèl·lules en el cos humà i les difer...
Què és el lloc web d'Helmut Lang? Helmut Lang ...
Alguns amics masculins poden experimentar una bai...
Els pacients amb un petit triple positiu haurien ...
Alguns amics no poden controlar-se quan es troben...
El dany de la meningitis bacteriana és bastant gr...
Què és Tata Steel Group? Tata Steel Limited és una...
En realitat, és un fenomen habitual que la part d...
Sovint ens trobem amb algunes malalties comunes a...
A l'estiu, a moltes amigues els agrada portar...
Les al·lèrgies a la pell són molt freqüents i no ...
Samsonite_Què és Samsonite? Samsonite és una famos...
Quin és el lloc web de la Universitat Juntendo al ...
Què és Microsoft Press? Microsoft Press és la divi...
De vegades trobaràs taques negres a la teva cara ...