El valor nutricional dels ronyons de porc és extremadament alt. Després de tallar els ronyons de porc, no els remulleu directament amb aigua neta. A continuació, afegiu-los uns quants pebres blancs abans de menjar-los d'aquesta manera. 1. Com menjar ronyons de porc per nodrir els ronyons? Menjar ronyons de porc pot nodrir els ronyons Com més senzill sigui el mètode de cocció, millor serà l'efecte. Després de tallar el ronyó del porc, no el remulleu directament amb aigua neta No cal treure els tendons blancs del ronyó del porc i posar-lo en aigua abans de menjar-lo és la millor manera de nodrir el ronyó. Per descomptat, si vols menjar feliçment ronyons de porc per nodrir-los, la deliciositat segueix sent molt important. Ingredients: llom de porc, beines de pèsols, pastanagues, cebolleta, rodanxes de gingebre, salsa de soja, vi Shaoxing, midó, sal, sucre i MSG Mètode: 1. Després de tallar el ronyó de porc, traieu els tendons blancs i renteu-lo amb aigua durant el procés de rentat, extreu tota la sang i després talleu-la a trossos en forma de ronyó. 2. Afegiu-hi salsa de soja, vi Shaoxing, midó, cebolleta i rodanxes de gingebre als ronyons picats, barregeu-ho bé i continueu marinant una estona Al mateix temps, traieu les tiges dures de les beines dels pèsols, peleu les pastanagues i talleu-les a rodanxes; 3. Prepareu una paella i aboqueu 3 cullerades d'oli Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi les beines de pèsols i les rodanxes de pastanaga i sofregiu una estona i després retireu-les de la paella; 4. Continueu utilitzant l'oli restant a l'olla per sofregir ràpidament els ronyons de porc, després torneu a afegir les beines de pèsols i les pastanagues i sofregiu-ho de manera uniforme fins que no surti sang. Finalment, amaniu-ho amb sal, sucre i MSG. Però tots sabem que els ronyons de porc tenen un gust picant molt fort, i molta gent no sap com netejar-los a fons, per tal que tinguin un millor gust, deixeu-me que us digui com netejar els ronyons de porc. 2. Com netejar els ronyons de porc? 1. Primer, traieu la fina pel·lícula del ronyó de porc, després talleu el ronyó de porc obert, traieu els tendons del ronyó de porc, talleu-los a rodanxes de ronyó o flors de ronyó, després esbandiu-los amb aigua neta i escorreu-los. 2. Si tens 1000 g de ronyons de porc, els has de barrejar i esprémer amb 100 g de shochu, després esbandir-los amb aigua 2-3 vegades i, finalment, blanquejar-los amb aigua bullint per eliminar l'olor de xai dels ronyons de porc. |
Què és el lloc web del Banc d'Israel? El Banc ...
Què és el Corriere dello Sport? El Corriere dello ...
És la naturalesa de les dones estimar la bellesa,...
Molta gent avui en dia se sent espiritualment bui...
En termes generals, les cèl·lules pigmentàries de...
A causa de la contaminació ambiental greu, moltes...
Els símptomes típics de la insuficiència respirat...
Encara que es pot dir que la cirrosi hepàtica és ...
Quin és el lloc web de Futeng Group? FORTUM Group ...
La reducció de porus és molt popular ara Algunes ...
Quin és el lloc web del Fitzwilliam College, Cambr...
Molts amics no tenen clar com és la proteinúria D...
La salut gastrointestinal és molt important per a...
Quin és el lloc web de Neon Genesis Evangelion? &q...
L'aigua de mel de gingebre és una beguda sovi...