A l'hivern, molts de nosaltres sentirem la pell seca i tendim a refredar-nos, i la nostra salut no és tan bona com a l'estiu, de fet, això és causat per una immunitat feble. Així doncs, a l'hivern, amb menys sol i un clima fred, com hem de menjar per millorar la resistència i millorar la immunitat, els experts en nutrició recomanen la cura de la salut d'hivern: la canya de sucre i la jujuba d'hivern augmenten la immunitat. Productes de salut d'hivern Entre els aliments que són bons per a la salut a l'hivern, la canya de sucre i el jujube d'hivern són aliments relativament bons. Molts experts en nutrició recomanen menjar més canya de sucre i jujube perquè tots dos tenen un bon efecte en la millora de la immunitat i l'enfortiment del cos. En moltes conferències sobre nutrició i salut, també podem escoltar sobre la cura de la salut d'hivern: com augmentar la immunitat amb la canya de sucre i la jujuba d'hivern. Vegem com la canya de sucre i la jujuba d'hivern ajuden a mantenir la salut. canya de sucre Els experts suggereixen: els treballadors de coll blanc poden voler menjar una mica de canya de sucre a l'hivern, que no només pot reposar la sang i humitejar la sequedat, sinó que també té un efecte refrescant. La medicina tradicional xinesa classifica la canya de sucre com una "medicina tònica" perquè té els efectes especials d'eliminar la calor, afavorir el líquid corporal, alleujar els gasos, hidratar la sequedat i nodrir els pulmons i l'estómac. El "Compendi de matèria mèdica per a la teràpia alimentària" registra que la canya de sucre "s'utilitza per reposar el qi i també per alleujar el gas". "Sui Xi Ju Diet" registra que la canya de sucre pot "alleujar la gola, enfortir els músculs i els ossos, calmar el vent i nodrir la sang i reposar en gran mesura el yin de la melsa". La canya de sucre també conté una gran quantitat de ferro, calci, fòsfor, manganès, zinc i altres oligoelements necessaris per al cos humà. Jujube d'hivern A l'hivern, moltes persones tenen una dieta i un son pobres, una immunitat debilitat i són molt susceptibles als refredats a causa del fred extrem a l'aire lliure i a l'aire condicionat interior. El jujube d'hivern és molt nutritiu, conté 19 aminoàcids essencials per al cos humà, com l'àcid aspártic, la treonina i la serina. És especialment ric en vitamina C, arribant als 352 mg/100 g, que és 70 vegades el contingut de vitamina C de les pomes, 100 vegades el de les peres, i té 20 vegades la reputació de la vitamina C. Es pot veure que els dàtils i la canya de sucre són aliments nutritius i molt adequats per al consum a l'hivern. Són molt útils per enfortir la forma física i augmentar la nutrició, sobretot per a persones amb poca resistència. |
<<: Com eliminar el pèl de les aixelles i com mantenir-lo després de la seva eliminació?
>>: Com desfer-se de la caspa Hi ha alguna manera de desfer-se de la caspa ràpidament?
Les planxes de roba són una preocupació per a mol...
Els xinesos generalment no som gaire alts, però m...
Com tots sabem, les píndoles de Liuwei Dihuang só...
La migranya és una malaltia comuna avui en dia. L...
Què és Rolling Stone? Rolling Stone és una famosa ...
Hi ha molts punts d'acupuntura als peus, que ...
És inevitable que el cos tingui alguns problemes ...
Moltes persones trobaran que una de les seves cam...
La gent moderna s'enfronta a molta pressió, j...
El nucli del coixí es pot rentar, i es recomana n...
Què és el lloc web de Parmigiani Fleurier? Parmigi...
L'aigua de mel de gingebre és molt fàcil de f...
Quin tipus de lloc web és Xinxin.com? Xinxin.com é...
Molta gent hauria de tenir símptomes de mal de qu...
Les genives inflades i doloroses després de beure...