Les persones que han menjat sucre de roca inevitablement tindran curiositat, perquè el sucre de roca es veu cristal·lí a l'exterior, però no saben de quin material està fet, de fet, primer es bull el sucre de roca i després s'afegeix aigua per dissoldre el sucre i formar cristalls de sucre de roca. Tecnologia de producció Tecnologia de producció tradicional Preparació de la solució de sucre Seleccioneu 50 kg de sucre blanc, afegiu-hi 10 kg d'aigua neta i remeneu bé perquè el sucre es dissolgui completament a l'aigua. Mètode de cocció Abans de bullir, afegiu oli vegetal a la capa intermèdia de l'olla de doble capa, després aboqueu la solució de sucre preparada a l'olla superior i bulliu al foc. Quan la solució de sucre hagi estat bullint durant 5 a 6 minuts, afegiu 0,5 kg de solució saturada d'alum a temperatura ambient, remenant mentre s'afegeix per barrejar bé. Utilitzeu un termòmetre per mesurar quan la temperatura del líquid de sucre arribi als 150 ℃, apagueu el foc, refredeu-lo i traieu-lo de l'olla. En servir, la millor temperatura és de 115-120 ℃. Mètode de cristal·lització Aboqueu el líquid de sucre de l'olla en un plat, col·loqueu-lo a la fossa de la terra i cobriu-lo amb un edredó net. Mantingueu la temperatura al plat al voltant de 90 ℃ el dia, i després baixeu-lo 10 ℃ cada dia fins al setè dia. Si la temperatura no és prou alta, podeu afegir foc per augmentar la temperatura del pou En general, el líquid de sucre té por del fred però no de la calor durant el procés de cristal·lització. Tecnologia de producció de caramels de roca per a la salut En els darrers anys, ha sorgit al mercat intern de la Xina un nou tipus de sucre de roca amb funcions per a la salut. És a dir, en el procés de producció de sucre de roca policristalí, s'afegeixen alguns materials auxiliars (com ara suc de pera, suc de crisantem, etc.) per augmentar els beneficis per a la salut del sucre de roca. El procés de producció del sucre de roca per a la cura de la salut és lleugerament diferent del del sucre de roca policristalí ordinari (sucre de roca antic), reflectit principalment en l'ús de suc o aigua bullida de materials auxiliars en lloc de l'aigua tradicional en el procés de producció. Per exemple, s'esprem el suc de pera en lloc d'aigua normal, i després es torna a bullir amb sucre blanc i es cristal·litza per produir sucre de roca de suc de pera s'utilitza aigua bullida de crisantem d'alta concentració en lloc d'aigua normal, i després es torna a bullir amb sucre blanc i es cristal·litza per produir sucre de roca de crisantem. Tanmateix, durant el procés de producció, a causa de la presència d'una certa quantitat de suc de pera o suc de crisantem, el procés de cristal·lització sovint sol ser lent o impossible de cristal·litzar, per la qual cosa cal afegir un agent auxiliar natural. Actualment, només unes poques empreses a la Xina han dominat aquest procés de producció. |
<<: Quins són els perills de la descamació de les genives?
>>: Quins són els perills de beure aigua o fer te amb una tassa de plata de llei?
Quin és el lloc web d'Ikegami Communication Eq...
Els polls del pubis són uns paràsits comuns que v...
Els pacients amb malaltia hepàtica colestàtica po...
La regurgitació mitral és en realitat una malalti...
Pel que fa a l'acne, moltes persones se senti...
En general, l'estiu és una estació amb una in...
Què és Constantine Films? Constantin Film és una c...
La cirurgia intervencionista s'ha utilitzat à...
Què és el lloc web de la Universitat de Zagreb? La...
Quan escriviu, podeu tacar accidentalment la roba...
Els coixinets desmaquillants han de ser utilitzat...
Helicobacter pylori és un bacteri Gram negatiu qu...
Els mètodes per tractar les paperes virals inclou...
Per descomptat, els fideus de moniato són comesti...
L'erosió del coll uterí és una malaltia ginec...