Convertir el gelat en iogurt afecta el seu valor nutricional?

Convertir el gelat en iogurt afecta el seu valor nutricional?

El gelat és un postre que mengem molt bé a l'estiu, pot ajudar a refrescar-se i a alleujar la calor.

origen

El iogurt congelat va ser introduït a Nova Anglaterra per HP Hood a la dècada de 1970 amb el nom de "Frogurt". L'any 1978, Brigham's, una cadena de gelats, dolços i sandvitx amb seu a Boston, va desenvolupar i produir el primer producte de gelat de iogurt i el va anomenar "Humphreez Yogart". Al mateix temps, Danone també va llançar el seu primer gelat de iogurt acabat, anomenat "Danny". Com a alternativa més saludable al gelat normal, el gelat de iogurt no era popular entre els clients al principi. Així que els fabricants van començar a modificar les receptes perquè els seus productes tinguessin un gust més dolç.

Mètode 1

Materials

Els ingredients principals per fer un gelat de iogurt són el gelat de iogurt en pols o la pasta de gelat de iogurt i l'aigua.

Molta gent tria la barreja de gelat en lloc de la pasta de gelat. La pasta de gelat tindrà millor gust que el gelat en pols. No obstant això, la vida útil i els alts costos de producció i emmagatzematge augmentaran el cost d'utilitzar la purina de gelat. El gelat en pols d'alta qualitat pot tenir un bon gust quan es barreja correctament amb aigua. La demanda de gelat en pols al mercat és molt més gran que la de pasta de gelat.

Mètode de preparació

1. Batre els rovells d'ou i el sucre fins que estiguin espesos i de color clar;

2. Posar-ho a l'olla i coure;

3. Afegiu el iogurt de l'olla, remeneu-lo i traieu-lo;

4. Untar melmelada sobre el gelat de iogurt;

5. Treu de la nevera;

6. Missió complerta.

Mètode 2

Ingredients

200 g de iogurt, 200 g de nata lleugera

Excipients

40 g de sucre, 2 rovells d'ou

pas

1. Posa primer el sucre en un bol.

2. Afegir nata muntada.

3. Muntar la nata.

4. Afegiu el rovell d'ou al iogurt i barregeu-ho bé.

5. Posa-ho a foc lent i deixa-ho coure lentament, vigilant de remenar-lo constantment per evitar que es converteixi en sopa de gotes d'ou.

6.La nata està llesta.

7. Aboqueu-hi la llet d'ou refredada i barregeu-ho bé.

8. Traieu el dipòsit interior de la gelatera de la nevera (poseu-lo al congelador 20 hores abans) i instal·leu-lo. Enceneu el corrent i aboqueu el líquid del gelat a la finestra petita.

9. La meva màquina és petita, així que la quantitat que vaig fer va trigar 30 minuts a funcionar. Quan vaig tocar el motor, em va sentir una mica de calor, així que l'he apagat, ja estava molt gruixuda.

10. Serviu-lo en una caixa i poseu-lo al congelador.

<<:  Està bé beure mel després de menjar porros?

>>:  Quins són els inconvenients d'aplicar iogurt a la cara

Recomanar articles

Què tal Kashiwa Reysol? Comentaris i informació del lloc web de Kashiwa Reysol

Què és el lloc web de Kashiwa Reysol? Kashiwa Reys...

El préssec i la síndria es poden menjar junts?

El préssec i la síndria són dues fruites molt com...

Encara es pot utilitzar la pols de talc caducada?

Les famílies amb nadons prepararan una mica de ta...

Les mossegades de polls causen picor?

Els polls són un paràsit molt freqüent que aparei...

El te d'herbes pot augmentar la mida del pit?

Avui en dia, les noies han trobat moltes maneres ...

Extracte de llavors de raïm

Parlant d'extracte de llavors de raïm, crec q...

Què tal CBBC? Revisió de CBBC i informació del lloc web

Què és CBBC? CBBC és una cadena de televisió dedic...

Quin és el truc per pelar els dàtils vermells?

A molta gent els agrada fer pasta de dátils verme...

Múscul esternocleidomastoideo

El moviment dels músculs permet a les persones fe...

Com assecar la pell de la síndria a l'aire

La pell de síndria que queda després de menjar sí...

Què he de fer si el recobriment antiadherent cau?

Per fer aliments més deliciosos, moltes persones ...