Convertir el gelat en iogurt afecta el seu valor nutricional?

Convertir el gelat en iogurt afecta el seu valor nutricional?

El gelat és un postre que mengem molt bé a l'estiu, pot ajudar a refrescar-se i a alleujar la calor.

origen

El iogurt congelat va ser introduït a Nova Anglaterra per HP Hood a la dècada de 1970 amb el nom de "Frogurt". L'any 1978, Brigham's, una cadena de gelats, dolços i sandvitx amb seu a Boston, va desenvolupar i produir el primer producte de gelat de iogurt i el va anomenar "Humphreez Yogart". Al mateix temps, Danone també va llançar el seu primer gelat de iogurt acabat, anomenat "Danny". Com a alternativa més saludable al gelat normal, el gelat de iogurt no era popular entre els clients al principi. Així que els fabricants van començar a modificar les receptes perquè els seus productes tinguessin un gust més dolç.

Mètode 1

Materials

Els ingredients principals per fer un gelat de iogurt són el gelat de iogurt en pols o la pasta de gelat de iogurt i l'aigua.

Molta gent tria la barreja de gelat en lloc de la pasta de gelat. La pasta de gelat tindrà millor gust que el gelat en pols. No obstant això, la vida útil i els alts costos de producció i emmagatzematge augmentaran el cost d'utilitzar la purina de gelat. El gelat en pols d'alta qualitat pot tenir un bon gust quan es barreja correctament amb aigua. La demanda de gelat en pols al mercat és molt més gran que la de pasta de gelat.

Mètode de preparació

1. Batre els rovells d'ou i el sucre fins que estiguin espesos i de color clar;

2. Posar-ho a l'olla i coure;

3. Afegiu el iogurt de l'olla, remeneu-lo i traieu-lo;

4. Untar melmelada sobre el gelat de iogurt;

5. Treu de la nevera;

6. Missió complerta.

Mètode 2

Ingredients

200 g de iogurt, 200 g de nata lleugera

Excipients

40 g de sucre, 2 rovells d'ou

pas

1. Posa primer el sucre en un bol.

2. Afegir nata muntada.

3. Muntar la nata.

4. Afegiu el rovell d'ou al iogurt i barregeu-ho bé.

5. Posa-ho a foc lent i deixa-ho coure lentament, vigilant de remenar-lo constantment per evitar que es converteixi en sopa de gotes d'ou.

6.La nata està llesta.

7. Aboqueu-hi la llet d'ou refredada i barregeu-ho bé.

8. Traieu el dipòsit interior de la gelatera de la nevera (poseu-lo al congelador 20 hores abans) i instal·leu-lo. Enceneu el corrent i aboqueu el líquid del gelat a la finestra petita.

9. La meva màquina és petita, així que la quantitat que vaig fer va trigar 30 minuts a funcionar. Quan vaig tocar el motor, em va sentir una mica de calor, així que l'he apagat, ja estava molt gruixuda.

10. Serviu-lo en una caixa i poseu-lo al congelador.

<<:  Està bé beure mel després de menjar porros?

>>:  Quins són els inconvenients d'aplicar iogurt a la cara

Recomanar articles

El raïm i les prunes negres es poden menjar junts?

El raïm és una fruita que ens agrada molt i la ta...

L'olor picant de les bosses de baixa qualitat és perjudicial per al cos humà?

Moltes persones fan servir bosses a la vida, espe...

Què tal La Perla? Opinions i informació del lloc web de La Perla

Què és La Perla? La Perla és la principal marca de...

Per què fa el dolor al mig del pit

El dolor al mig del pit és un símptoma que pot se...

Què tal Bard Health? Revisions i informació del lloc web de Bard Health

Què és Bard Health? CR Bard és una de les deu mill...

Què causa el dolor de cames?

Algunes persones són propenses a patir dolor a le...

Què tal el cercle creatiu? Ressenyes del cercle creatiu i informació del lloc web

Què és Creative Circle? El Cercle Creatiu Argentí ...

Què és l'òxid de propilè?

A la vida moderna, la productivitat de les person...

Síndrome post-polio

Per a molts pares, el refredat menor d'un nen...

Què causa la urticària per rascades?

Després de l'aparició de la urticària per ras...

Puc menjar bonítol sec si tinc restrenyiment?

Els flocs de bonítol són un peix d'aigua fred...

Com netejar les cloïsses seques?

Per a un fàcil emmagatzematge, moltes persones as...