Convertir el gelat en iogurt afecta el seu valor nutricional?

Convertir el gelat en iogurt afecta el seu valor nutricional?

El gelat és un postre que mengem molt bé a l'estiu, pot ajudar a refrescar-se i a alleujar la calor.

origen

El iogurt congelat va ser introduït a Nova Anglaterra per HP Hood a la dècada de 1970 amb el nom de "Frogurt". L'any 1978, Brigham's, una cadena de gelats, dolços i sandvitx amb seu a Boston, va desenvolupar i produir el primer producte de gelat de iogurt i el va anomenar "Humphreez Yogart". Al mateix temps, Danone també va llançar el seu primer gelat de iogurt acabat, anomenat "Danny". Com a alternativa més saludable al gelat normal, el gelat de iogurt no era popular entre els clients al principi. Així que els fabricants van començar a modificar les receptes perquè els seus productes tinguessin un gust més dolç.

Mètode 1

Materials

Els ingredients principals per fer un gelat de iogurt són el gelat de iogurt en pols o la pasta de gelat de iogurt i l'aigua.

Molta gent tria la barreja de gelat en lloc de la pasta de gelat. La pasta de gelat tindrà millor gust que el gelat en pols. No obstant això, la vida útil i els alts costos de producció i emmagatzematge augmentaran el cost d'utilitzar la purina de gelat. El gelat en pols d'alta qualitat pot tenir un bon gust quan es barreja correctament amb aigua. La demanda de gelat en pols al mercat és molt més gran que la de pasta de gelat.

Mètode de preparació

1. Batre els rovells d'ou i el sucre fins que estiguin espesos i de color clar;

2. Posar-ho a l'olla i coure;

3. Afegiu el iogurt de l'olla, remeneu-lo i traieu-lo;

4. Untar melmelada sobre el gelat de iogurt;

5. Treu de la nevera;

6. Missió complerta.

Mètode 2

Ingredients

200 g de iogurt, 200 g de nata lleugera

Excipients

40 g de sucre, 2 rovells d'ou

pas

1. Posa primer el sucre en un bol.

2. Afegir nata muntada.

3. Muntar la nata.

4. Afegiu el rovell d'ou al iogurt i barregeu-ho bé.

5. Posa-ho a foc lent i deixa-ho coure lentament, vigilant de remenar-lo constantment per evitar que es converteixi en sopa de gotes d'ou.

6.La nata està llesta.

7. Aboqueu-hi la llet d'ou refredada i barregeu-ho bé.

8. Traieu el dipòsit interior de la gelatera de la nevera (poseu-lo al congelador 20 hores abans) i instal·leu-lo. Enceneu el corrent i aboqueu el líquid del gelat a la finestra petita.

9. La meva màquina és petita, així que la quantitat que vaig fer va trigar 30 minuts a funcionar. Quan vaig tocar el motor, em va sentir una mica de calor, així que l'he apagat, ja estava molt gruixuda.

10. Serviu-lo en una caixa i poseu-lo al congelador.

<<:  Està bé beure mel després de menjar porros?

>>:  Quins són els inconvenients d'aplicar iogurt a la cara

Recomanar articles

Està bé aplicar llet a la cara?

La llet té molts beneficis i un alt valor nutrici...

Com pujar una placenta baixa? Què fer si la placenta està baixa?

La placenta prèvia és força perillosa per a les d...

Què fer si Helicobacter pylori és positiu

Helicobacter pylori és un patogen molt comú. Aque...

Què tal Australia Post? Revisions d'Australia Post i informació del lloc web

Què és el lloc web de Australia Post? Australia Po...

Quines sabates són bones per portar al gimnàs?

L'exercici físic regular pot fer que el nostr...

Com dormir bé?

Les persones que solen dormir bé no entenen el do...

Com tenir cura dels cabells arrissats

A la vida, a moltes dones els agrada tenir els ca...

Com poden els homes eliminar eficaçment les pigues?

Les taques no només apareixen a les dones, sinó t...

Quins són els avantatges i els inconvenients dels implants dentals?

Les dents són un dels òrgans més importants del n...

Com realitzar angiografia cardiovascular

El cor és un dels òrgans més importants del nostr...

Com tractar l'acne al voltant de la boca de les dones embarassades

Moltes dones embarassades pateixen acne durant l&...

Quina és la millor manera d'examinar l'intestí prim?

L'abdomen humà té un sistema digestiu densame...