Quina és la proporció de mel a aigua?

Quina és la proporció de mel a aigua?

Molta gent no presta molta atenció a fer aigua de mel, però de fet, per fer aigua de mel correctament, cal prestar atenció a la temperatura de l'aigua i la proporció En general, la proporció pot no ser tan important, depèn del gust personal, però la temperatura de l'aigua no pot ser massa alta, perquè quan la temperatura de l'aigua arriba als 67 graus, la destruirà o altres nutrients.

1. Des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, la naturalesa i el sabor de la mel és fresc quan és crua i calent quan es cuina. Si el prens amb aigua calenta, es farà calent a la natura i pot provocar fàcilment humitat i calor al cos, per la qual cosa no és aconsellable prendre-lo amb aigua calenta. Si el voleu utilitzar pel seu efecte tonificant, el podeu prendre amb aigua bullida tèbia a uns 40 graus centígrads (Celsius). Des del punt de vista farmacològic, escalfar la mel a més de 67 graus centígrads destruirà les vitamines que hi ha i reduirà el seu aroma, reduint així el seu valor nutricional.

2. Des de la perspectiva de la mel, la mel és un nutrient natural amb ingredients complexos. Conté una gran quantitat de proteïnes i components àcids. Aquestes substàncies es perdran en grans quantitats després d'haver estat exposades a temperatures elevades, tot i que després de menjar-la, perd el seu efecte i no pot absorbir els nutrients originals.

3. Hi ha un gran nombre d'enzims en la mel. Aquests enzims són ingredients actius naturals que tenen molts beneficis per al cos humà i poden prevenir i reduir l'aparició de moltes malalties.

4. Per tant, si voleu fer una tassa de beguda de mel, recordeu no fer servir aigua bullint. La mel conté entre un 70 i un 80% de glucosa, fructosa, vitamines i minerals Si es bull amb aigua bullint, no podrà mantenir el seu color, aroma i sabor naturals, i els seus components nutricionals es destruirà fins i tot pot provocar la pèrdua de vitamines i el color. El millor és utilitzar aigua tèbia, mantenint la temperatura de l'aigua al voltant dels 40 graus.

<<:  La mel és eficaç per eliminar les arrugues dels ulls?

>>:  L'aigua de mel a la cara pot reparar l'estrat corni?

Recomanar articles

Què causa la boca seca en despertar-se al matí?

Si algun dels teus amics se sent malament amb la ...

Com utilitzar l'oli essencial de lavanda

La lavanda juga un paper molt important en la nos...

Quins són els mètodes per regular l'estómac i els intestins?

Els amics que tenen mal estómac poden fer aquesta...

Puc menjar síndria amb l'estómac buit? Precaucions per menjar síndria

Si volem tenir un cos sa, hem d'aprendre més ...

Set coses més per mantenir-se saludable a principis d'estiu

A principis d'estiu, la temperatura és alta i...

Beure llet de soja a la nit engreixarà la veritat?

La llet de soja és un producte de soja habitual a...

Què he de fer si s'infecta una ferida per cremada?

Les cremades són un fet habitual i les ferides de...

Com emmagatzemar bolets silvestres frescos

Els bolets són deliciosos fongs comestibles No no...

Està bé rentar-se els cabells durant la menstruació?

Per a la majoria de les noies, la menstruació hau...

Hi ha efectes secundaris de prendre Demerol?

Demerol s'utilitza principalment per tractar ...

Beneficis de menjar cloïsses per a dones embarassades per al fetus

Les cloïsses són un tipus de productes del mar, c...