El pa és un tipus d'aliment que agrada molt a la gent. Es pot utilitzar per omplir l'estómac, però per a les persones a l'estranger, el pa és un aliment bàsic i un aliment necessari per a tres àpats al dia. El procés d'elaboració del pa és molt senzill Requereix l'ús de llevat i altres agents espumants per fer que el pa sigui més esponjós i de gust. En la cocció moderna del pa, alguns additius s'afegeixen gradualment a la farina per ajustar el sabor o la textura del pa. Per exemple, el millorador del pa és un additiu d'ús relativament habitual, que té una gran influència en l'efecte de cocció final del pa. Els milloradors del pa són generalment additius alimentaris compostos d'emulsionants, oxidants, preparats enzimàtics, sals inorgàniques i farcits. S'utilitzen en l'elaboració de pa per afavorir la suavitat del pa, augmentar l'elasticitat de la cocció del pa i retardar eficaçment l'envelliment del pa. Efecte : 1. Millorar les propietats reològiques de la massa, i millorar les propietats de manipulació i processament mecànic de la massa (resistència a la batuda, prevenció del col·lapse abans i després d'entrar al forn, etc.). 2. Millorar la ràpida expansió en entrar al forn, fent que la corona tingui forma vertical i plena. 3. Augmenta significativament el volum dels productes acabats en un 30-100% (segons la qualitat i la fórmula específiques de la pols). 4. Millorar l'estructura interna del producte acabat, fent-lo uniforme, fi, blanc i ben estratificat. 5. Millora el gust i fes el pa masticable i dolç. 6. Millorar la capacitat de retenció d'aigua del pa, retardar l'envelliment dels productes acabats i allargar la vida útil. Notes d'ús : Quan escolliu un millorador de pa, primer heu de llegir detalladament les instruccions d'ús de cada millorador de pa per entendre clarament el rendiment, les funcions principals, la quantitat d'addició i els mètodes d'ús del millorador de pa seleccionat. Presteu especial atenció a l'observació de la composició de cada millorant de pa i si el seu ús principal és coherent amb el propòsit de triar el millorador de pa. Tingueu en compte això: si n'afegiu massa poc, l'efecte no s'aconseguirà si n'afegiu massa, provocarà efectes secundaris. Si s'utilitza de manera inadequada, com ara barrejar la massa de manera desigual amb altres ingredients, no s'aconseguirà l'efecte desitjat. Per exemple, els millorants del pa contenen preparats enzimàtics L'hivern al nord és fred, així que quan barregeu la massa, primer heu d'afegir aigua calenta i després afegir el millorant. |
<<: Què fer amb el trastorn del tic?
>>: Hi ha efectes secundaris de l'anestèsia per a l'extracció de dents?
Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...
L'acupuntura és una tècnica mèdica heretada d...
Què és Bloom Energy? Bloom Energy és una empresa t...
El creixement dels grans afecta molt la bellesa d...
A la vida, sovint ens esquinçem el coll a causa d...
La disfunció gastrointestinal és una malaltia com...
Si el nivell de bilirrubina al cos humà és massa ...
La supuració de l'oïda és una manifestació co...
La fruita rodona i vermella que sembla una mica u...
La vora posterior del septe nasal és una part més...
Tothom coneix l'animal anomenat rata. Moltes ...
Què és Ulaanbaatar Post? UB Post és un famós setma...
Què és la Universitat Unificada de San Diego? Fund...
Parlant de brillantor de llavis i pintallavis, do...
Què és el lloc web de Lanzi? LANCEL és una famosa ...