A mesura que milloren els nivells de vida de les persones, les seves condicions d'alimentació milloren gradualment. Però entre tota mena d'aliments, sempre hi ha diversos additius, com ara conservants, antioxidants, colorants, edulcorants i llevants. Alguns d'aquests additius poden fer que els aliments es mantinguin més temps, mentre que altres poden millorar el sabor dels aliments, però sigui quina sigui la funció, els additius alimentaris poden causar certs danys al cos humà. conservant Molta gent creu que els conservants dels aliments representen una amenaça per a la salut humana. Tanmateix, si alguns aliments no utilitzen conservants, poden provocar que els bacteris patògens creixin en gran nombre, cosa que suposa una amenaça per a la salut. Els conservants s'utilitzen habitualment en begudes, salsa de soja, escabetx, pastissos i altres aliments. Segons les dades actuals, es poden considerar inofensius per al cos humà. Antioxidants S'afegeix sobretot als olis vegetals (com l'oli de cacauet i l'oli de colza) i als aliments que contenen oli (com les galetes i els pastissos). Si no s'afegeixen correctament, els olis d'aquests aliments es tornaran rancis i produiran una olor ranci, la qual cosa no només reduirà la qualitat de l'oli, sinó que també reduirà el valor nutricional en conseqüència, especialment l'efectivitat de les vitamines solubles en greixos dels aliments es destruirà. Els que s'utilitzen habitualment inclouen BHA, BHT, TBHQ i vitamina E. Entre ells, la vitamina E natural s'extreu dels aliments, té un cost relativament elevat i s'utilitza generalment en productes de qualitat relativament millor. Colorants És a dir, colorant alimentari, que pot millorar l'aspecte dels aliments, però no té ni valor nutritiu ni efecte conservador. Edulcorants Segons la font, es pot dividir en dues categories: els naturals i els sintètics inclouen diversos alcohols de sucre com el xilitol i el sorbitol (comuns en els xiclets), i els no sucres com l'esteviòsid, la regalèssia, el mogrosid i la taumatina, els sintètics més comuns són la sacarina, l'aspartam i els derivats, com la sucrosa, etc. Els edulcorants s'utilitzen àmpliament en begudes, caramels, salses i diversos aperitius. Agent de llevat Els llevats són substàncies que poden fer que la massa produeixi gas i es torni inflada i suau sense fermentar. S'utilitzen principalment en l'elaboració de pastissos, galetes, brioixeria, pa inflat, pals de massa fregits, aliments inflats, etc. |
<<: L'oli d'oliva de canola és perjudicial per al cos humà?
>>: Què és el bolet del lotus de neu? L'eficàcia i el mètode d'alimentació del fong del lotus de neu
Quin és el lloc web de U.S. Bank? US Bank és un co...
Ara que s'acosta l'estiu, la gent està su...
Moltes persones experimenten dolor darrere de l...
El blat de moro és un aliment comú en la nostra d...
A mesura que augmenta la pressió de la vida, les ...
La calcificació de la prostatitis és un precursor...
A la primavera, època plujosa i humida, si la rob...
Si pateix pòlips intestinals, sentiràs un dolor i...
Els polls del pubis són una malaltia altament con...
El tractament dels pòlips de la vesícula biliar n...
L'hemiplegia, també coneguda com a paràlisi d...
El recobriment anormal de la llengua indica que h...
Què és el lloc web de les Pàgines Grogues d'Au...
Les plaques d'aïllament poden ser relativamen...
El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavore...