Tant el licor de sabor Maotai com el de sabor Luzhou són tipus de licors relativament comuns. Hi ha diferències significatives entre aquests dos tipus de licor en termes de sabor i procés de producció. Per exemple, en termes de sabor, el licor de sabor Maotai és lleugerament groguenc i transparent, amb un sabor més delicat, mentre que, per descomptat, el sabor de Luzhou és molt dolç diferències significatives en el procés de producció. Quina diferència hi ha entre el licor de sabor Maotai i el licor de sabor Luzhou? 1. Sabor de diferents tipus de licor: el licor és lleugerament groc i transparent, amb una barreja harmoniosa d'aroma de salsa, aroma cremat i aroma de pasta. El gust és delicat i elegant, i l'aroma roman durant molt de temps a la tassa buida. Licor d'aroma fort: ric aroma de celler, gust amb cos, suau, dolç, net i pur. 2. Diferents processos d'elaboració del licor aromàtic de Luzhou: la principal matèria primera per a l'elaboració del koji és el blat, i alguns cellers afegeixen pèsols i ordi com a complement. La temperatura màxima per a l'elaboració de koji és de 55-60 ℃, i la cultura de fabricació de koji es basa principalment en el gir. El poder de sacarificació i fermentació és inferior als de la fragància lleugera Daqu, i l'aroma qu és forta. La temperatura superior de la cançó calenta es controla per ser relativament alta, generalment per sobre de 50 ℃, i algunes són tan altes com per sobre de 60 ℃, com ara 60 ℃ per Quanxing Daqu i 60-65 ℃ per Deshan Daqu. El nombre de vegades que es gira el koji és menor, a diferència del gir freqüent del koji per al licor de fragància lleugera. Pertany al koji de temperatura mitjana i koji d'alta temperatura, i les seves característiques de procés són més escalfament i menys assecat. El licor de sabor Daqu de Maotai s'elabora amuntegant-lo i tapant-lo bé per mantenir-lo calent i humit. Quan la temperatura del producte puja a 60-65 ℃, el magatzem comença a girar, que és una cançó de temperatura ultra alta. La temperatura de la facturació del magatzem de Langjiu Daqu és de fins a 65-70 ℃. Les capacitats de sacarificació i fermentació de Daqu a ultraalta temperatura són baixes, de manera que s'utilitza una gran quantitat de Daqu. 3. Coneixements sobre el licor: es pot dir que més del 80% dels bons licors de sabor Maotai són licors de sabor Maotai, que necessiten passar per vuit o nou passos d'elaboració de cervesa, és a dir, el primer vi elaborat es barreja amb una mica de vi emmagatzemat per dos anys s i després ser envellit en cellers. Es pot dir que més del 80% del licor d'aroma de Luzhou es barreja amb alcohol, per la qual cosa heu de triar amb cura quan compreu licor. El licor d'aroma fort té les característiques d'un aroma ric, un sabor suau i dolç, un sabor harmoniós, un sabor dolç, un retrogust suau i un postgust llarg. Aquesta és també la base principal per jutjar la qualitat del licor d'aroma fort. |
<<: Què fer si teniu insomni causat per la deficiència del qi del cor i la vesícula biliar
>>: La diferència entre el licor de sabor Maotai i Luzhou
Què és el lloc web de la UPM? UPM-Kymmene és el te...
Crec que tothom sap que la dificultat per respira...
La ictiosi és una malaltia comuna de la pell que ...
Les noies joves no poden utilitzar tampons, ja qu...
Tot i que sovint veiem tampons a la secció de pro...
Hi ha moltes formes d'examen físic. Quan fem ...
Com netejar la roba interior acabada de comprar é...
La rinitis al·lèrgica és relativament freqüent i ...
Què és Ingersoll Rand? Ingersoll Rand és una empre...
Des d'un esternut normal i menor fins a conve...
Moltes persones han experimentat enfadar-se, i di...
Els símptomes de la síndrome de vertigen són mare...
La púrpura és una malaltia infantil. La majoria d...
Les plantes anti-radiació es refereixen a les pla...
L'obesitat pot tenir un gran impacte en la sa...