Els fesols de Jiang són un tipus de fesol comú a la nostra dieta diària. Els fesols de Jiang són rics en una gran quantitat de nutrients i una varietat de proteïnes de fesols, que poden complementar les proteïnes i una varietat d'oligoelements que el cos humà necessita cada dia i també poden eliminar la humitat de manera eficaç edats. L'eficàcia de Jiangdou Deshumidificar, afavorir la diüresi, eliminar la calor i alleujar la inquietud Bàsicament, tots els fesols tenen l'efecte d'eliminar la humitat i afavorir la diüresi, i són de naturalesa dolça i suau. Característiques morfològiques Herbes anuals, glabres. Hi ha 3 folíols, el folíol terminal és rombi-ovat, de 5-13 cm de llarg, 4-7 cm d'amplada, amb un àpex agut, una base gairebé arrodonida o àmpliament cuneada, i glabres en ambdues superfícies. Els raïms són axil·lars; el calze és campaniforme i glabre; Les beines són lineals, pèndols i de fins a 40 cm de llarg. El període de floració i fructificació és de juny a setembre. Es conrea àmpliament a tot el país. utilitzar Hi ha moltes varietats de cadous que es mengen com a verdures, segons els diferents colors de les beines, es divideixen en caupís de pell blanca, caupís de pell verda, caupís de pell de flors, caeders de pell vermella, etc., i segons les diferents reaccions de cada varietat, les varietats de llargada lleugera, com a color vermell, són co-sensibles. wpea, i varietats que són sensibles a la longitud de la llum, com ara el caupí pelut cultivat a Xangai i Yangzhou, i els caupí de Pequín conreats a Suzhou i Wuxi. Mètode Jiangdou Mongetes picants fregides Material 1 olla xinesa, 200 g de mongetes àcides, 8 g de xile, 20 g de sucre, 5 cc d'oli de sèsam, 120 cc d'aigua pràctica 1. Talleu les mongetes àcides a trossos petits, poseu-les en remull amb aigua freda i després renteu-les a trossets i reserveu-los; 2. Escalfeu una paella amb una culleradeta d'oli, afegiu-hi el xile i les mongetes àcides del pas 1, sofregiu uniformement, afegiu-hi condiments i deixeu-ho coure fins que estigui una mica sec. Caupi amb gust de peix Material Ingredients : 200 grams de caupí Condiment : 10 g de pebrot adobat, 5 g de gingebre, 5 g de ceba verda, 5 g d'all (pell blanca), 3 g de sal, 5 g de sucre, 5 g de vinagre, 2 g de MSG, 5 g de salsa de soja, 30 g d'oli de xili, 5 g d'oli de sèsam pràctica 1. Traieu les llavors i les tiges dels pebrots adobats i talleu-los a trossos petits. 2. Peleu el gingebre i talleu-lo a trossos. 3. Peleu els alls i els talleu a trossos. 4. Renteu les cebes verdes i talleu-les a cebes verdes picades. 5. Poseu en un bol sal, sucre, MSG, salsa de soja i vinagre i barregeu-ho bé. A continuació, afegiu-hi el pebrot en escabetx, el gingebre i l'all, la ceba verda picada, l'oli de xili i l'oli de sèsam i barregeu bé per fer la salsa de peix per al plat fred. 6. Renteu i redreu els caupi tendres, talleu els dos extrems, talleu-los a trossos de 5 cm de llarg i escalfeu-los amb aigua bullint. 7. Quan estigui ben cuit, retirar de l'aigua, afegir oli de sèsam, barrejar bé i deixar refredar. 8. Col·loqueu ordenadament els cadous blanquejats en un plat i hi aboqueu-hi la salsa preparada al moment de servir. |
<<: Quines són les contraindicacions de la cloïssa de neu?
>>: Quins són els beneficis de beure herba d'os de pollastre remullat amb aigua?
Què és Cosmo Oil? COSMO OIL (コスモ油株式会社) és una comp...
L'onicomicosi s'ha de prendre seriosament...
Moltes persones de mitjana edat i edat s'enga...
Hi ha molts tipus de malalties comunes. Les difer...
Darrerament hi ha smog durant diversos dies segui...
Les investigacions mèdiques han trobat que no hi ...
La pseudomiopia és la malaltia més comuna entre e...
Quina és la pàgina web de Gianvito Rossi? Gianvito...
Les persones grans sovint diuen que l'estat d...
Avui en dia, les amigues són molt particulars amb...
Moltes persones tenen línies horitzontals al pont...
Quina és la pàgina web de l'Escola d'Arqui...
La mel és una beguda natural, famosa per la seva ...
A mesura que envelleixen, les condicions físiques...
La teva postura pot revelar molt sobre la teva co...