Els fesols de Jiang són un tipus de fesol comú a la nostra dieta diària. Els fesols de Jiang són rics en una gran quantitat de nutrients i una varietat de proteïnes de fesols, que poden complementar les proteïnes i una varietat d'oligoelements que el cos humà necessita cada dia i també poden eliminar la humitat de manera eficaç edats. L'eficàcia de Jiangdou Deshumidificar, afavorir la diüresi, eliminar la calor i alleujar la inquietud Bàsicament, tots els fesols tenen l'efecte d'eliminar la humitat i afavorir la diüresi, i són de naturalesa dolça i suau. Característiques morfològiques Herbes anuals, glabres. Hi ha 3 folíols, el folíol terminal és rombi-ovat, de 5-13 cm de llarg, 4-7 cm d'amplada, amb un àpex agut, una base gairebé arrodonida o àmpliament cuneada, i glabres en ambdues superfícies. Els raïms són axil·lars; el calze és campaniforme i glabre; Les beines són lineals, pèndols i de fins a 40 cm de llarg. El període de floració i fructificació és de juny a setembre. Es conrea àmpliament a tot el país. utilitzar Hi ha moltes varietats de cadous que es mengen com a verdures, segons els diferents colors de les beines, es divideixen en caupís de pell blanca, caupís de pell verda, caupís de pell de flors, caeders de pell vermella, etc., i segons les diferents reaccions de cada varietat, les varietats de llargada lleugera, com a color vermell, són co-sensibles. wpea, i varietats que són sensibles a la longitud de la llum, com ara el caupí pelut cultivat a Xangai i Yangzhou, i els caupí de Pequín conreats a Suzhou i Wuxi. Mètode Jiangdou Mongetes picants fregides Material 1 olla xinesa, 200 g de mongetes àcides, 8 g de xile, 20 g de sucre, 5 cc d'oli de sèsam, 120 cc d'aigua pràctica 1. Talleu les mongetes àcides a trossos petits, poseu-les en remull amb aigua freda i després renteu-les a trossets i reserveu-los; 2. Escalfeu una paella amb una culleradeta d'oli, afegiu-hi el xile i les mongetes àcides del pas 1, sofregiu uniformement, afegiu-hi condiments i deixeu-ho coure fins que estigui una mica sec. Caupi amb gust de peix Material Ingredients : 200 grams de caupí Condiment : 10 g de pebrot adobat, 5 g de gingebre, 5 g de ceba verda, 5 g d'all (pell blanca), 3 g de sal, 5 g de sucre, 5 g de vinagre, 2 g de MSG, 5 g de salsa de soja, 30 g d'oli de xili, 5 g d'oli de sèsam pràctica 1. Traieu les llavors i les tiges dels pebrots adobats i talleu-los a trossos petits. 2. Peleu el gingebre i talleu-lo a trossos. 3. Peleu els alls i els talleu a trossos. 4. Renteu les cebes verdes i talleu-les a cebes verdes picades. 5. Poseu en un bol sal, sucre, MSG, salsa de soja i vinagre i barregeu-ho bé. A continuació, afegiu-hi el pebrot en escabetx, el gingebre i l'all, la ceba verda picada, l'oli de xili i l'oli de sèsam i barregeu bé per fer la salsa de peix per al plat fred. 6. Renteu i redreu els caupi tendres, talleu els dos extrems, talleu-los a trossos de 5 cm de llarg i escalfeu-los amb aigua bullint. 7. Quan estigui ben cuit, retirar de l'aigua, afegir oli de sèsam, barrejar bé i deixar refredar. 8. Col·loqueu ordenadament els cadous blanquejats en un plat i hi aboqueu-hi la salsa preparada al moment de servir. |
<<: Quines són les contraindicacions de la cloïssa de neu?
>>: Quins són els beneficis de beure herba d'os de pollastre remullat amb aigua?
Què és Manga Fox? Manga Fox és un fòrum de còmics ...
La medicina moderna creu que el fetge és la glànd...
L'olla a pressió d'acer inoxidable és imp...
L'adhesió del tendó es refereix a una malalti...
El son humà es divideix en son lleuger i son prof...
Si tens picor a la pell sempre, això pot ser un &...
Què és el lloc web d'Actelion? Actelion és una...
El recompte de glòbuls blancs és un indicador del...
Per prevenir l'aparició de la malaltia pulmon...
De fet, molts amics no entenen el principi de fun...
La síndrome de Down és una cosa que totes les don...
Què és el lloc web de Platts? Platts és una empres...
La queratitis és una inflamació causada per una i...
Quin és el lloc web de l'Oficina Nacional de T...
Moltes persones solen demanar menjar ràpid quan t...