És necessari que les dones tinguin cura de la seva pell cada dia, la joventut i la bellesa d'una dona són limitades. L'oli de fetge de bacallà era originàriament un producte sanitari que es consumia habitualment per via interna, que té l'efecte de suplementar les vitamines A i D. Quins beneficis aportarà, doncs, aquesta pràctica a les dones? Quins són els beneficis d'aplicar oli de fetge de bacallà a la cara Igual que altres suplements nutricionals, l'oli de fetge de bacallà té avantatges i desavantatges. No us penseu que l'oli de fetge de bacallà és un complement nutricional i com més mengeu, millor. Alguns pares joves, després de donar als seus fills oli de fetge de bacallà durant un període de temps i no aconseguir l'efecte "esperat", augmenten la dosi indefinidament, com a resultat, l'efecte és contraproduent i no només és perjudicial, els nens desenvolupen la pell grassa i picor, la pèrdua de cabell i la mala digestió gastrointestinal A l'hivern, quan no hi ha llum solar a l'habitació durant tot el dia, mai complementen adequadament els nens amb oli de fetge de bacallà i pastilles de calci. Com a resultat, els caps dels nens es tornen quadrats, els seus pits es deformen, les seves extremitats es doblen i pateixen raquitisme. L'oli de fetge de bacallà és de fet un suplement nutricional, els ingredients principals del qual són les vitamines A i D. La vitamina A té un paper important en el manteniment de la visió nocturna i la integritat de les cèl·lules epitelials, i pot prevenir la ceguesa nocturna causada per la deficiència de vitamina A. La vitamina D ajuda a l'absorció del calci i afavoreix la calcificació òssia. No pots confiar en l'oli de fetge de bacallà per mantenir la teva pell clara. L'oli de fetge de bacallà (anglès: oli de fetge de peix) és un oli gras extret dels fetges de peixos marins no tòxics, com ara els taurons, després d'eliminar una mica de greix sòlid al voltant de 0 °C, la concentració s'ajusta amb oli vegetal comestible refinat, oli de fetge de bacallà d'alta concentració o vitamina A i vitamina D3, i després s'afegeix una quantitat adequada d'estabilitzador. El contingut de vitamina A per 1 g ha de ser superior al 90,0% de la quantitat etiquetada; el contingut de vitamina D ha de ser del 85,0% de la quantitat etiquetada. És un líquid clar de color groc a ataronjat, té una lleugera olor a peix però sense olor d'oli ranci. Qui ha de prendre oli de fetge de bacallà? 1. S'utilitza per prevenir i tractar la deficiència de vitamina A i D. Com ara el raquitisme, la ceguesa nocturna i la tetania. 2. Nadons alletats i alimentats mixts. Per als nounats, quin és el millor moment per prendre oli de fetge de bacallà Els metges generalment recomanen que els nadons comencin a prendre suplements d'oli de fetge de bacallà mig mes després del naixement, començant amb una gota al dia, i després augmentant gradualment, fins a un màxim de cinc gotes. Els nadons prematurs, els bessons o els nounats amb malalties del tracte digestiu haurien de començar a afegir oli de fetge de bacallà a partir de la segona setmana després del naixement, 5 gotes al dia, i canviar a 3-5 gotes després d'un mes. Després que el nadó tingui 2 anys, les activitats a l'aire lliure augmenten dia a dia i la principal font de vitamina D es converteix en l'autosíntesi mitjançant l'exposició a la llum solar, de manera que no cal prendre oli de fetge de bacallà. Per als nadons amb una salut especialment bona, deixar de prendre oli de fetge de bacallà després d'1 any i mig d'edat no afectarà el seu desenvolupament físic. A més, la suplementació d'oli de fetge de bacallà també està relacionada amb la temporada A l'hivern, quan no hi ha prou llum solar, s'ha de suplementar més A l'estiu, quan hi ha prou llum solar i la pell està exposada a més llum, podeu deixar de complementar l'oli de fetge de bacallà. Hi ha moltes preparacions d'oli de fetge de bacallà al mercat, segons la proporció de vitamina A i vitamina D, es poden dividir en tipus 2:1, 3:1 i 10:1. 3. Per als nadons deslletats, els rovells d'ou, els fetges d'animals i altres aliments rics en vitamines A i D, així com les verdures i fruites riques en carotè, no s'afegeixen oportunament als seus aliments complementaris. 4. Els que es queden a l'interior i poques vegades s'exposen al sol. 5. Pacients amb rinitis al·lèrgica. L'oli de fetge de bacallà pot millorar significativament la resistència de la mucosa nasal i millorar la forma física dels pacients amb rinitis, reduint així l'aparició de la rinitis i alleujant els símptomes de la rinitis. 6. Per a ús de dones embarassades. L'oli de fetge de bacallà pot reduir la incidència de refredats a les dones embarassades durant l'embaràs, promoure el desenvolupament dels ossos i el cervell del fetus i fer que el nadó sigui fort després del naixement. |
<<: Fes que el rubor i la sudoració siguin una cosa normal!
El llevat en pols és una matèria primera indispen...
La descamació dels llavis és molt freqüent. Molte...
Aixecar els talons pot estirar els meridians de l...
La càries de les dents del seny és una cosa molt ...
Què és el lloc web de Suncor Energy? Suncor Energy...
Tothom ha de saber que la regulació de la funció ...
L'ejaculació precoç, la impotència, etc. cond...
En general, la majoria de les persones tenen pell...
Com diu el refrany: "Per als nadons, la moxi...
Tothom pensa que els marejos i les nàusees són pr...
Quan es tracta de miastènia gravis, crec que molt...
Què és el lloc web de la Universitat de Murdoch? L...
El símptoma més evident de les bronquièctasis és ...
Bullir les fulles de nespres a l'aigua i afeg...
Crec que cadascú de nosaltres s'ha trobat amb...