El Zongzi és imprescindible per al nostre festival tradicional, el Dragon Boat. Hi ha moltes maneres de fer zongzi amb diferents sabors, però molta gent no sap que l'alcali és necessari per fer zongzi, especialment l'aigua alcalina per ajudar-lo a fer fermentar, moltes persones no saben com afegir-hi vinagre comestible i després coeu-lo durant uns 15 minuts, de manera que l'àlcali i l'àcid reaccionin. Necessiteu afegir àlcali quan feu boles d'arròs? incert. Depèn del tipus de boles d'arròs que feu. Si es tracta de boles d'arròs alcalí, per descomptat, hauríeu d'afegir una quantitat adequada d'àlcali, però si no es tracta de boles d'arròs alcalí, no cal. L'addició d'àlcali comestible a les boles d'arròs és un mètode per fer boles d'arròs d'aigua alcalina. Per què afegim àlcali quan fem boles d'arròs? L'addició d'àlcali comestible pot augmentar la viscositat i fer que tingui un gust enganxós. L'objectiu d'afegir àlcali és escurçar el temps de cocció al vapor de les boles d'arròs, fent que l'arròs glutinós sigui més suau i suau i el color més daurat. Tanmateix, remullar primer l'arròs glutinós durant un període de temps i remullar-lo durant més temps també pot aconseguir l'efecte esmentat anteriorment. Per tant, si no feu boles d'aigua alcalina però només voleu escurçar el temps, no cal fer-ho. Per descomptat, com que els ingredients de les boles d'arròs glutinosos són àcids, afegir ingredients alcalins pot mantenir el gust de les boles de massa fresca. Què és una bola de massa d'arròs alcalina Les boles d'arròs alcalí són un tipus de boles d'arròs. Rep el seu nom de l'aigua alcalina dels aliments. Les boles d'arròs alcalí contenen carbonat de potassi, que afegeix color i sabor a les boles de massa. Remull l'arròs glutinós en aigua alcalina durant la nit fins que es torni una mica groc. Escorreu l'aigua i després emboliqueu-lo amb boles d'arròs. Un cop les boles d'arròs estiguin cuites, peleu les fulles de bambú i mengeu-les, revelant un color groc daurat. Quan desemboliqueu les boles d'arròs, podeu olorar la seva fragància única i són fàcils de digerir. Té un millor gust que les boles d'arròs dolç normals. Algunes persones prefereixen menjar aquest sabor de boles d'arròs. Però no tothom pot menjar boles d'arròs delicioses, especialment boles d'arròs d'aigua salada. Quanta quantitat d'àlcali s'ha de posar a les boles d'aigua alcalina? Quanta quantitat d'àlcali s'ha d'afegir a una lliura d'arròs glutinós en fer boles d'arròs? La proporció s'ha de controlar a 600:38, és a dir, si utilitzeu 600 grams d'arròs glutinós, haureu d'utilitzar 38 grams d'aigua alcalina. Com fer boles d'arròs alcalí Ingredients: 750 g d'arròs glutinós, 1 cullerada d'àlcali comestible, 10 g d'oli, 10 g de sal, la quantitat adequada de fulles de bambú pràctica: 1. Remullar les fulles de boles d'arròs en aigua bullint el dia abans i tallar els dos extrems per utilitzar-los posteriorment. 2. Rentar l'arròs glutinós i afegir una cullerada d'àlcali comestible. 3. Barreja l'arròs glutinós i l'àlcali uniformement. 4. Superposeu dos trossos de fulles de boles d'arròs i doblegueu-los en un triangle a la part inferior. 5. Afegiu la meitat de l'arròs glutinós i punxeu-lo unes quantes vegades amb escuradents perquè els grans d'arròs siguin ferms. 6.Ompliu el triangle amb arròs glutinós i premeu-lo cap avall. 7. Cobriu la part superior amb fulles d'arròs. 8.Pessigueu els 2 costats. 9.Plega les fulles restants cap a un costat. 10.Embolicar-lo diverses vegades amb fil de cotó. 11. Lliga-ho. 12. Poseu les boles d'arròs embolicades a l'olla d'arròs. 13. Afegiu-hi prou aigua freda alhora per cobrir les boles d'arròs i deixeu-ho coure durant 60 minuts. 14. Després que les boles d'arròs cuit s'hagin refredat de manera natural, escorreu-les. |
<<: El vapor a llarg termini pot ajudar a perdre pes?
>>: Com emmagatzemar les mongetes verdes durant molt de temps
A la vida diària, moltes persones saben que el te...
Si la gent no té cura mentre menja, el seu cos s&...
Què és el lloc web "Artista"? "The ...
La teràpia fotodinàmica és una nova tecnologia pe...
Què és TED? TED és una organització sense ànim de ...
Hi ha moltes ampolles de condiment que s'util...
Per a la majoria de les amigues, el més inaccepta...
Molta gent ha sentit parlar de l'asma, que és...
El càncer és com el diable, la gent no hi vol ten...
La temperatura de les extremitats d'un cos sa...
Hi ha moltes coses a les que cal prestar atenció ...
Què és Enercon? Enercon és un dels fabricants d...
Quina és la pàgina web del Grup Agfa-Gevaert? Agfa...
Parlant de l'oli màgic de l'Índia, tothom...
Hi ha molts factors que causen taques a la cara, ...