Quines són les funcions i els efectes de la sang de vaca? Quins són els tabús de la sang de vaca?

Quines són les funcions i els efectes de la sang de vaca? Quins són els tabús de la sang de vaca?

Quan mengen olla calenta, algunes persones mengen sang de porc, però poques persones mengen sang de vaca, el valor nutricional de la sang de vaca és molt ric en la recuperació del qi i la sang al cos, i té un bon efecte regulador en l'enfortiment de la melsa i la gana, evitant la melsa i la sang i l'estómac ció, i alleujar la pèrdua de gana en moltes persones.

Efectes de la sang de vaca

La sang de vaca és molt rica en valor nutricional i és de gran benefici per a la salut humana. La sang de vaca no només té un gran valor nutricional, sinó que també té efectes terapèutics molt millors. El seu efecte de desintoxicació únic és ben utilitzat per les persones. Quan les toxines s'acumulen al cos humà, menjar sang de vaca és una bona opció.

La sang de vaca té l'efecte de nodrir el mig i regular la sang. S'utilitza principalment per tractar malalties com la disenteria sagnant, la femta amb sang, la debilitat de la melsa i l'estómac, la deficiència de sang i l'amenorrea. Per prendre-la, afegiu 1/3 o 1/4 d'aigua i una quantitat adequada de sal refinada a la sang fresca de vaca, remeneu-la uniformement, coeu-la o al vapor, talleu-la a trossos i barregeu-la amb vinagre per al seu consum. També podeu utilitzar els daus de sang de vaca processats segons el mètode anterior, fregir-los en una paella o afegir-hi condiments per fer cubs de sang de vaca a la paella o fregir-los a la sopa.

La sang de vaca té els efectes de regular la sang, nodrir el mig, nodrir la melsa i l'estómac i reposar la deficiència de sang. S'utilitza per tractar la femta amb sang, la disenteria sagnant, l'amenorrea, l'emaciació per deficiència de sang, desintoxicar, promoure el moviment intestinal, trencar l'estasi de la sang i promoure la menstruació.

1. Nodrir la sang i reposar el qi : apte per a persones amb complexió apagada, pèrdua de pell rosada i mans i peus freds

2. Calmar l'estómac i enfortir la melsa : neutralitzar l'àcid de l'estómac i alleujar el dolor d'estómac. És adequat per a símptomes com la distensió abdominal, les femtes fluixes, la pèrdua de gana i la fatiga de les extremitats causada per la deficiència de la melsa i la mala digestió.

3. Desintoxicació : netejar les toxines que s'han acumulat al cos durant molt de temps i millorar la salut física.

4. Regulació menstrual : regular la menstruació llarga (curta) o escassa (excessiva).

5. Yin nutritiu i deficiència tonificant : reompliment de la deficiència, benefici de l'essència i Qi, humitejant els pulmons i tonificant els ronyons, utilitzat per a la deficiència de yin pulmonar i renal. Adequat per a tònic per a aquells que pateixen malalties de llarga durada o malalties de consum.

Api i sang de bou

matèria primera

250 grams d'api, 100 grams de sang de vedella cuita, 50 grams d'oli de cacauet, una mica de ceba verda ratllada, grans d'all i pebrots, i les quantitats adequades de vinagre d'arròs i sal fina.

pràctica

⒈ Eliminar les arrels i les fulles de l'api, deixant només els pecíols, rentar-los i tallar-los en trossos de 2 cm de llarg per a un ús posterior. 2. Bulliu la sang de vedella cuita en aigua bullint, traieu la brutícia i talleu-la a tires fines amb una amplada de 0,5 cm i una llargada de 3 cm. 3. Poseu el wok al foc, afegiu-hi oli de cacauet i feu-lo coure, afegiu-hi la ceba verda picada, els grans d'all i els pebrots picats, deixeu-ho coure fins que estigui fragant, afegiu-hi l'api i sofregiu ràpidament, quan estigui mig cuit, afegiu sang de vedella i barregeu-ho bé, quan estigui quasi cuit, afegiu-hi vinagre d'arròs i sal fina i ja està llest per menjar.

Sopa de sang de vedella

Ingredients : sang de bou, rave, vedella, pebre, sal, etc.

En una olla gran, talleu la sang de vedella bullida a quadrats, afegiu-hi el rave a rodanxes i la vedella (no carn magra, preferiblement amb greix). Posar en aigua bullint. Coeu-ho unes tres o quatre hores perquè surti el sabor de la sang de vaca. Recordeu no afegir sal primer, esperar fins que estigui cuit abans de posar-hi sal.

<<:  Les millors i més segures píndoles anticonceptives

>>:  Mètodes per eliminar el tàrtar de l'interior de les dents

Recomanar articles

Què he de fer si tinc bombolles a la boca?

Crec que les butllofes a la boca són una cosa que...

Quins són els avantatges i els inconvenients dels implants dentals?

Les dents són un dels òrgans més importants del n...

Acne a la barbeta

L'acne és una malaltia molt perjudicial per a...

Streptococcus pneumoniae

Hi ha molts tipus de bacteris, i els bacteris pod...

Quines són les receptes per criar pollastres amb herbes medicinals xineses?

Molts criadors de pollastre opten per alimentar e...

El julivert de peix és menta?

Com que el julivert de peix i la menta s'asse...

Quina és la millor manera de tractar la tos de traqueïtis?

Tots sabem que la bronquitis és una malaltia rela...

Què tal Toronto.com? Ressenyes del lloc web de Toronto i informació del lloc web

Què és Toronto.com? Toronto.com és un famós lloc w...

Quins són els símptomes de la tiroïditis autoimmune?

La tiroïditis autoimmune es produeix sovint en al...

Un important assassí de la salut, què és exactament l'aterosclerosi?

Si parlem de malalties que afecten moltes persone...

Com triar la síndria Vuit mètodes per ensenyar-vos a triar

Abans de l'estiu, la síndria és una de les fr...

Què fer si els braços estan freds i adolorits

Crec que quan arribi la tardor i l'hivern fre...