El dany dels conservants als humans

El dany dels conservants als humans

Els conservants s'utilitzen àmpliament en els aliments en major o menor mesura, especialment els conservants, poden millorar el color i prolongar la vida útil, en general són inofensius per al cos humà.

Parlant de conservants, crec que tothom sap que es tracta d'una substància perjudicial per a la salut humana. No obstant això, hi ha molts conservants en els fideus instantanis.

Oli: per allargar la vida útil, la majoria de varietats de fideus instantanis es fregeixen i l'oli s'oxida en lípids oxidats. S'acumula als vasos sanguinis o altres òrgans, provocant fenòmens d'envelliment, accelerant el procés d'envelliment, provocant arteriosclerosi i conduint fàcilment a malalties com hemorràgia cerebral, malalties del cor i malalties renals.

Sal: un paquet de fideus instantanis conté uns 6 grams de sal, i la ingesta diària de sal d'una persona hauria de ser d'uns 6 grams, de manera que el contingut de sal dels fideus instantanis és evidentment alt. Menjar fideus instantanis amb freqüència pot causar hipertensió i danyar els ronyons a causa de la ingesta excessiva de sal.

Fosfats: els additius de fosfat poden millorar el gust dels fideus instantanis. Tanmateix, si el cos humà consumeix massa fòsfor, el calci del cos no es pot absorbir i utilitzar completament, cosa que pot causar fàcilment fractures, pèrdua de dents i deformació òssia.

Antioxidants: triguen un o dos mesos, o fins a un o dos anys, perquè els fideus instantanis arribin als consumidors. Els antioxidants i altres productes químics que s'hi han afegit s'han anat deteriorant lentament a causa de l'emmagatzematge a llarg termini i les influències ambientals, i causaran certs danys al cos humà després del consum.

Després de llegir la introducció dels experts anteriors, tenim una comprensió més clara dels perills dels conservants. Es pot dir que és bastant perjudicial per al cos humà i fins i tot pot augmentar la incidència del càncer. Per tant, els experts recomanen que a la vida diària hem de prestar atenció a menjar menys aliments que contenen conservants, especialment la quantitat de fideus instantanis.

<<:  Què és l'esquistosomiasi? Quins són els perills?

>>:  Les tres funcions principals de les genolleres

Recomanar articles

Quins són els mètodes per detectar la proteinúria?

La proteinúria és, en realitat, el principal símp...

Quins són els símptomes de la deficiència renal i la suor nocturna?

Les suors nocturns són un símptoma que moltes per...

Què he de fer si tinc inflor sovint?

Segons els experts, hi ha moltes causes que provo...

Consells per eliminar l'escala de les ampolles de te

Si hi ha massa acumulació d'escales a l'a...

Com alleujar el dolor muscular després de l'exercici

L'exercici és una garantia important per a la...

Què heu de prestar atenció quan preneu medicaments per a la infecció pulmonar

A causa del fet que el medi ambient del meu país ...

Com reduir els porus després de fumar la cara

Molts amics no entenen com reduir els porus despr...

Quins són alguns consells per blanquejar les dents que no coneixeu?

Molts amics estan preocupats per les seves dents ...

Què és la pectina

Què és la pectina? Moltes persones no ho tenen mo...

Embòlia pulmonar, causada per aquests

L'embòlia pulmonar és una malaltia relativame...