La diferència entre midó de blat de moro i midó

La diferència entre midó de blat de moro i midó

Antigament, el midó s'utilitzava per espessir els aliments a l'hora de cuinar. Més tard, els meus amics em van dir que la maizena també es pot utilitzar per espessir la salsa i té el mateix efecte que el midó. Tanmateix, algunes persones no fan servir mai sovint la maizena, de manera que no saben quin tipus de substància és la maizena. Quina diferència hi ha entre la maizena i la maizena?

Quina diferència hi ha entre el midó de blat de moro i el midó? Segons els experts, en realitat no hi ha una gran diferència entre el midó de blat de moro i el midó. Vam demanar als experts que ens fessin una introducció detallada sobre la diferència entre midó de blat de moro i midó.

El midó de blat de moro és un terme que apareix sovint a les receptes de Hong Kong. S'utilitza principalment per espessir. A la cuina xinesa, la maizena s'utilitza no només per espessir els aliments per donar-li una textura suau, sinó que també s'utilitza sovint com a marinada per suavitzar la carn. La maizena (també coneguda com a farina de blat de moro), també coneguda com a farina de mongeta i farina de castanya d'aigua, està feta de faves o castanyes d'aigua. La maizena té una àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar com a condiment per cuinar, per fer gelatina i per fer creps. S'utilitza principalment per dimensionar i espessir quan es processen matèries primeres carn.

A la cuina xinesa, es refereix al midó, que s'utilitza per espessir i recobrir durant la cocció. Hi ha molts tipus de midó, com ara midó de moniato, pols d'aigua que s'utilitza a la cuina de Sichuan i midó de blat de moro i altres pols crues, generalment es refereix al midó de blat de moro. s d'absorció d'aigua, adherència i suavitat. Quan el plat estigui gairebé cuit, aboqueu a l'olla la salsa de midó preparada per espessir la marinada i augmentar la seva adherència als ingredients, augmentant així la midó i la concentració de la sopa del plat i millorant el color i el gust del plat.

El midó utilitzat per a espessir, també anomenat farina de massa, és un polímer de polisacàrid format per la condensació de múltiples molècules de glucosa. Els midons utilitzats per cuinar inclouen principalment midó de mongeta mungo, midó de tapioca, midó de moniato, midó de moniato, midó de patata, midó de blat, midó de castanya d'aigua, midó d'arrel de lotus, midó de blat de moro, etc. El midó és insoluble en aigua quan s'escalfa amb aigua a uns 60 °C (els diferents tipus de midó tenen temperatures de gelatinització diferents), es gelatinitza en una solució col·loïdal. La salsa espessidora utilitza aquesta propietat del midó.

La maizena (també coneguda com a farina de blat de moro), també coneguda com a farina de mongeta i farina de castanya d'aigua, està feta de faves o castanyes d'aigua. La maizena té una àmplia gamma d'usos. Es pot utilitzar com a condiment per cuinar, per fer gelatina i per fer creps. S'utilitza principalment per a amidonar i espessir quan es processen les matèries primeres de la carn. A la cuina xinesa, es fa referència al midó, que s'utilitza per espessir i empassar durant la cocció.

Mitjançant la introducció dels experts sobre les diferències entre la maizena i la maizena, entenem que no hi ha gaire diferència entre la blat de moro i la maizena, i ambdues es poden utilitzar per espessir a l'hora de cuinar. Tanmateix, podeu triar productes espessidors segons el vostre gust. El midó de blat de moro i el midó tenen els seus usos diferents Si voleu saber-ne més, podeu iniciar sessió al lloc web per comprovar-ho.

<<:  Intoxicació alcohòlica aguda

>>:  Està bé que els adults beguin llet en pols per a nadons?

Recomanar articles

Precaucions per al massatge

El massatge és una manera d'alleujar el dolor...

Quins són els usos i característiques del làtex blanc?

Si diguéssim quin adhesiu soluble en aigua és el ...

Es poden menjar caquis i moniatos al mateix temps?

Crec que moltes persones han menjat caquis i moni...

Com alleujar les al·lèrgies greus a la pell

Moltes persones han patit al·lèrgies a la pell, q...

Com eliminar les marques vermelles de les cicatrius?

Les cicatrius que queden a diverses parts del cos...

Com eliminar la calor i les toxines del cos

La calor i les toxines del cos desencadenen una s...

Tractament de la trombocitopènia

Pel que fa a les malalties plaquetàries, molts am...

Quines són algunes maneres d'augmentar la humitat de l'aire interior?

Normalment, la gent encén la calefacció a l'h...

Quan és el millor moment per utilitzar gotes per als ulls?

Beu aigua quan tinguis set, descansa quan estàs c...

Com s'han de tractar les infeccions respiratòries?

En general, hi ha dos tipus principals d'infe...

Causes del mal de coll

El mal de coll a un costat sol ser causat per un ...

Què fer si el càncer de fetge fa metàstasi al fetge

La metàstasi intrahepàtica del càncer de fetge po...

Quins elements s'han de comprovar per a l'hepatitis B?

L'hepatitis B es pot transmetre a través de f...