Aquesta és la manera més perjudicial per als treballadors d'oficina de portar el dinar

Aquesta és la manera més perjudicial per als treballadors d'oficina de portar el dinar

"Els treballadors de coll blanc pateixen càncer d'estómac per menjar fora cada dia", "El menjar ràpid i el menjar ràpid occidental destrueixen l'estómac i els intestins"... En els darrers anys, els incidents de mals hàbits alimentaris que danyen l'estómac han aparegut freqüentment als diaris, fent que molts treballadors de coll blanc pal·lidessin i intentessin salvar-se, llançant una "batalla per protegir-se". Molta gent segueix l'exemple dels treballadors d'oficina japonesos i porten els seus propis àpats a la feina. Tanmateix, el professor Lin Feng, director de cirurgia general i director de cirurgia gastrointestinal del Sisè Hospital Afiliat de la Universitat de Sun Yat-sen, va assenyalar que portar el dinar a la feina no és el més nutritiu i més saludable.

Cas: un col·lega va ser diagnosticat amb càncer gàstric, cosa que va provocar una tendència a portar menjar amb vostè

Per tal d'acomiadar-se de les patates fregides i les ales de pollastre fregides amb un alt contingut calòric, menjar més verdures fresques i complementar la nutrició de manera integral, Xiao Liang, un treballador de coll blanc que treballa en una agència de consultoria educativa, va començar a portar el seu propi dinar a la feina fa tres mesos. Xiao Liang va dir que un dels detonants per portar el dinar va ser que l'any passat es va trobar que un company menor de 30 anys tenia hiperlipidèmia durant un examen físic. Poc després, un cap de departament va ser diagnosticat amb càncer gàstric, que va fer que tothom sentia la necessitat de protegir-se l'estómac. Així doncs, liderats per dues companyes embarassades, cada cop hi ha més gent que va començar a portar el dinar a la feina, i aquest any aquest fenomen s'ha convertit en el principal a l'empresa.

Xiao Liang va dir que cada matí s'aixecava una hora abans per preparar el dinar, ja que viu sola. Els ingredients es compren al supermercat la nit anterior En general, hi haurà un plat de verdures, un plat de carn o els ous remenats més senzills amb tomàquets. Després de portar els seus propis àpats durant tres mesos, Xiao Liang es va sentir força bé.

En aquest sentit, Lin Feng va dir que portar el dinar a la feina té els seus pros i contres, si es fa bé, pot protegir l'estómac i els intestins.

Interpretació: Compte amb tres malentesos a l'hora de portar el teu propi menjar

Error 1: Portar restes

Lin Feng va dir que utilitzar restes durant la nit per dinar augmentaria la possibilitat que els aliments es contaminin per bacteris. "Un gran problema per portar el teu propi dinar és que és difícil controlar la contaminació bacteriana. Les teves papil·les gustatives i els teus ulls no poden dir que hi hagi res inusual sobre el menjar, però de fet, els bacteris ja s'han multiplicat ràpidament en les restes, Lin Feng va assenyalar que algunes persones creuen que no hi haurà grans problemes si emmagatzemen les restes a la nevera". De fet, la temperatura a la nevera és de 4 graus centígrads, cosa que és difícil evitar que els bacteris creixin.

Lin Feng va suggerir que no porteu restes com a dinar per al dia següent, i el millor és preparar el dinar al matí. Si teniu massa pressa per cuinar al matí, almenys després de preparar el sopar el dia abans, empaqueteu els plats que us preneu l'endemà, tanqueu-los en caixes de conservació o embolcall de plàstic i guardeu-los a la nevera per reduir la contaminació bacteriana durant les etapes de preparació i emmagatzematge.

Mite 2: Preparar verdures amb antelació

Les verdures en general contenen més nitrats, entre els quals les hortalisses de fulla i les d'arrel tenen un contingut de nitrats relativament alt, per la qual cosa les verdures han d'estar molt fresques. Si les verdures verdes es deixen molt de temps després d'haver estat fregides, els nitrats que contenen es convertiran en nitrits tòxics sota l'acció de la nitrat reductasa bacteriana, que pot augmentar el risc de càncer gàstric. Per tant, el millor és fregir-los i envasar-los al matí. Lin Feng va assenyalar que les verdures verdes contenen principalment fibra i vitamines: "El mètode de cocció que maximitza el valor nutritiu de les verdures és convertir-les en amanides de verdures".

"La sopa de créixens que els cantons els agrada beure té un bon gust, però gairebé no té cap valor nutricional, Lin Feng va assenyalar que la sopa antiga de verdures té un contingut de nitrits relativament alt a causa de l'escalfament a llarg termini de les verdures i, per tant, no s'ha d'incloure a la llista del dinar". Les dones embarassades i les persones amb cossos dèbils poden plantejar-se prendre sopa de pollastre per complementar les proteïnes, però han de tenir cura de no cuinar la sopa durant massa temps i no és aconsellable afegir-hi moltes verdures de fulla.

Concepció errònia 3: Ús de carmanyoles normals per mantenir els àpats

Lin Feng va suggerir que intenteu no portar el dinar a la feina a l'estiu. Quan porteu el dinar, no utilitzeu carmanyoles o bosses normals, en comptes d'utilitzar recipients de buit, carmanyoles aïllades o posar-les en bosses especials. Quan arribeu a l'empresa, el millor és posar els aliments a la nevera per minimitzar el grau de deteriorament dels aliments. Tenint en compte que els aliments s'han d'escalfar abans de menjar-los, podeu triar un vidre apte per al microones per contenir els aliments.

Consells: gastroscòpia periòdica per mantenir l'estómac segur

"Menjar massa, menjar a hores irregulars i berenar a mitjanit... l'estómac de la gent moderna està patint realment, Lin Feng va assenyalar que molts joves tenen mals hàbits de vida i d'alimentació són força freqüents, la qual cosa també augmenta molt la possibilitat de càncer gàstric.

Si es troba que un pacient amb gastritis té una hiperplàsia atípica de les cèl·lules epitelials de la mucosa gàstrica i està infectat amb Helicobacter pylori, generalment es considera una lesió precancerosa. Segons els estàndards de diagnòstic del Japó i d'altres països, la hiperplàsia atípica severa de les cèl·lules epitelials de la mucosa gàstrica es diagnostica com a càncer gàstric precoç i normalment es recomana la resecció quirúrgica.

El contrari de la "dependència de la medicina de l'estómac" és "la por a l'Helicobacter pylori". Una vegada que algunes persones són diagnosticades amb Helicobacter pylori, senten que estan a només un pas del càncer d'estómac i tenen molta por. Lin Feng va assenyalar que Helicobacter pylori pot causar gastritis crònica i úlceres gàstriques.

En, pot provocar càncer gàstric. La prova d'alè 13C mostra que la taxa de portadors d'Helicobacter pylori a la població xinesa és molt alta, cosa que s'ha de prendre seriosament, però no cal tenir pànic.

Pel que fa al tractament, prendre medicaments amb regularitat durant dues o quatre setmanes sota la guia d'un metge normalment pot eliminar Helicobacter pylori. Però com que la taxa de portadors de la població és alta, les persones poden infectar-se ràpidament si mengen junts. Lin Feng va assenyalar que per reduir la taxa d'infecció d'Helicobacter pylori, el públic ha de prestar atenció. Helicobacter pylori és altament contagiós i es pot transmetre a través de les mans, aliments impurs, raspalls de dents bruts, vaixella, excrements, etc. Per això, és important desenvolupar uns bons hàbits d'higiene en la seva dieta diària per prevenir la infecció. Si sovint sents dolor d'estómac i inflor, o pateix gastritis o úlcera gàstrica, el millor és fer una prova d'alè 13C per descartar la possibilitat d'infecció per Helicobacter pylori. Es recomana a les persones majors de 40 anys que es facin un examen de gastroscòpia una vegada a l'any per garantir la seguretat del seu "estómac".

<<:  Les 10 coses més perjudicials per al teu cos

>>:  Els deu tabús que el cos té més por

Recomanar articles

Què causa entumiment a les mans?

L'adormiment a les mans és un problema molt c...

Què fer si teniu herpes i inflor

La tecnologia mèdica moderna és cada cop més avan...

Què he de fer si sovint m'esquinço el turmell mentre camino?

La vida humana sempre està en moviment. Caminar t...

Què tal el portal Modins? Revisions del portal de Modins i informació del lloc web

Què és el portal Modins? Modins és el portal més r...

Quins són els aliments desintoxicants més potents?

Sovint veiem algunes càpsules de desintoxicació i...

Quins són els tabús de la marca Butterfly?

És possible que molta gent no conegui l'amule...

Què tal Okamoto? Comentaris d'Okamoto i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Okamoto? Okamoto Industri...

L'esperó ossi lumbar és perillós per a la salut humana?

A mesura que envellim, les diferents funcions del...

Com tractar els càlculs d'àcid úric

Una de les causes més importants de les malalties...

Què causa l'olor àcida sota les aixelles?

L'olor agre sota les aixelles és en realitat ...

Quins són els símptomes de la dependència emocional?

La dependència emocional és una malaltia mental, ...

Com prevenir l'enteritis per rotavirus?

Com que la forma del rotavirus sota un microscopi...