El procés dels brots de soja

El procés dels brots de soja

Quan es promou una alimentació saludable, el cultiu de brots de soja a casa no només pot garantir la seguretat, sinó que també el valor nutricional no es perdrà fàcilment com els que es venen fora. El procés de cultiu de brots de soja és molt particular, si no es fa correctament, els brots tindran una mala olor o una olor de clavegueram. Per gaudir dels aliments més verds, cal entendre amb cura el procés de germinació dels fesols.

Moltes persones no han fet mai els seus propis brots de soja, i sovint obren la tapa per veure el procés de germinació. Com a resultat, els brots tenen un gust amarg. Però no us preocupeu, sempre que feu les preparacions adequades i presteu atenció als detalls, no hi haurà problemes en el procés de brot de soja.

Materials: mongetes mungo, ampolla gran de Coca-Cola (1,5 L), tela para-sol (resistent a la llum)

Primer, renteu les mongetes mung d'alta qualitat amb aigua i, a continuació, deixeu-les en remull durant 24 hores per permetre que les mongetes mung absorbeixin completament l'aigua i s'expandeixin. Nota: En general, s'ha d'escollir un recipient amb un fons relativament pla, i no posar massa aigua, només la suficient per cobrir les mongetes mungoses, en cas contrari, massa aigua impedirà que les mongetes mungos respirin i es facin malbé. Fins que els petits brots trepan la pell de la mongeta, estan llestos per brotar, mireu els simpàtics brots que surten:

Perforar uns quants forats a la part inferior de l'ampolla de Coca-Cola i utilitzar unes tisores petites per eixamplar la mida dels forats perquè no surtin els grans de mung (per evitar que l'aigua s'acumuli a l'ampolla i per garantir la frescor dels germinats de l'ampolla). l'ampolla, per donar espai als germinats de soja per créixer.

4. Comença a regar per primera vegada, i l'aigua sortirà de manera natural pel fons de l'ampolla

Emboliqui l'ampolla amb una capa de tela o paper, sempre que no sigui transmissor de la llum. Si es deixa passar la llum, els germinats es posaran de color vermell.

7. Intenta regar les plantes tres vegades al dia, al matí, al migdia i al vespre. Els treballadors d'oficina poden regar les plantes una vegada al matí i al vespre. Aquest és el benefici de les ampolles de begudes, que poden retenir bé l'aigua.

Mireu la imatge detallada dels brots de soja. Són tan gruixuts i llargs, no pitjors que els brots de soja cultivats amb agents químics al supermercat. Mireu de nou les arrels, són tan llargs i tenen branques. molta aigua, permetent que els brots creixin amb més vigor. (Crec que el mateix mètode de cultiu de brots de soja també seria bo, ho provaré quan tingui temps).

Elaboració de brots de soja

1. Seleccioneu les mongetes: Rentar amb aigua neta, assegureu-vos d'eliminar totes les mongetes flotants (mongetes, soja, pèsols) quan es renta.

2. Repartiu una capa de sorra neta d'uns 5 cm de gruix en un pot, una caixa gran de plàstic o un altre recipient (el material no importa, sempre que estigui net i tingui drenatge al fons, repartiu les mongetes rentades que s'han remullat fins que s'inflen i s'esquerdin uniformement). Cobriu les mongetes uniformement amb una capa de sorra neta, d'uns 1 cm de gruix.

3. Regeu diverses vegades al dia per mantenir la humitat, però no deixeu que l'aigua s'estagni.

4. Al cap d'uns dies sortiran els brots de soja. Només cal rentar la sorra amb aigua neta.

Punts tècnics:

A. Les faves dolentes s'eliminen durant la neteja.

B. El recipient ha de tenir un bon drenatge, sense deixar mai les mongetes en remull amb aigua, però mantenint la humitat suficient.

C. No exposar les mongetes a la llum solar, en cas contrari es tornaran verds immediatament. Cobrir amb sorra per evitar el sol i, si us preocupa, tapeu el recipient amb una tapa.

D. Els fesols creixen molt ràpid després de la germinació, així que colliu a temps!

El procés de fer créixer els germinats de soja és realment molt senzill. Un cop domines el truc, pots fer-ho tu mateix i preparar-los. Ha de ser d'un altre gust sofregir els brots de soja que cultiveu vosaltres mateixos. Davant de problemes de seguretat alimentària cada cop més greus, si teniu més habilitats com cultivar els vostres propis brots de soja, la vostra vida estarà garantida.


<<:  Els perills de portar xancletes

>>:  Plantació de fruites de ginseng

Recomanar articles

Creus que prendre el sol et pot fer més alt?

Des que My Love from the Star es va convertir en ...

Com eliminar les línies verticals negres de les ungles

Les línies verticals negres sovint creixen en els...

Què tal el grup Futum? Ressenyes del grup FuTeng i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Futeng Group? FORTUM Group ...

Quins són els beneficis de la respiració abdominal?

La respiració abdominal és un dels mètodes de cur...

He de portar ulleres si tinc 150 graus de miopia?

La miopia de 150 graus es considera miopia lleu, ...

Primers símptomes de la faringitis

La gent sovint utilitza l'expressió "un ...

Com alleujar el fregament dels dits dels peus causat per les sabates?

Les sabates són una necessitat de vida que tothom...