Remull els fesols negres en vinagre d'arròs és una manera molt senzilla i eficaç de mantenir la salut. Els elements nutritius dels fesols negres es poden combinar de manera eficaç amb determinats components del vinagre d'arròs, produint l'efecte màgic d'1+1>2. Com a ingredient tradicional per preservar la salut al meu país, els fesols negres s'han considerat la millor opció per nodrir i protegir els ronyons des de l'antiguitat. El consum a llarg termini de mongetes negres pot aconseguir els efectes de preservació de la salut d'ennegrir el cabell, nodrir la pell i millorar la vista. El vinagre d'arròs, com a condiment, també és un aliment eficaç per a la conservació de la salut. És un líquid beneficiós fet de cereals integrals en una determinada proporció que es fermenta durant un llarg període de temps. Després de ser millorades amb la tecnologia moderna, algunes d'elles s'han llançat al mercat com un nou tipus de beguda saludable, que té bons efectes preventius i curatius de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. Quina reacció química màgica es produirà quan el vinagre d'arròs es trobi amb les mongetes negres?mecanisme Remull els fesols negres en vinagre és principalment perquè les persones absorbeixin millor les antocianes dels fesols negres. Els estudis han demostrat que els fesols negres tenen la millor resistència als antioxidants i als radicals lliures en un ambient amb un valor de pH inferior a 7, i les antocianes també són més fàcilment absorbides pel cos humà. pràctica Les mongetes negres remullades en vinagre són una recepta daurada per tractar la deficiència renal en la medicina tradicional xinesa; 1. L'avantatge del remull cuit és que l'efecte és pobre i es perden ingredients més efectius. Cal conservar a la nevera. 2. L'avantatge de posar en remull en cru és que té un bon efecte, però requereix molt de temps i pot retenir de manera efectiva els nutrients. Es pot emmagatzemar sense nevera. 100 g de mongetes negres, 300 ml de vinagre d'arròs integral Mètode: Poseu les mongetes negres en una paella i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que la pell esclati, i deixeu-ho coure a foc lent uns 10 minuts. Poseu les mongetes negres cuites en una ampolla tancada i afegiu-hi vinagre d'arròs integral, amb les proporcions de cadascuna d'aproximadament 1/3 i 2/3. Després que es refredi, tanqueu el tap de l'ampolla i espereu que les mongetes negres absorbeixin el vinagre i s'expandeixin abans de menjar. Amb el temps, creixerà una pel·lícula al vinagre, que es pot llençar. Si el vinagre està tèrbol, substituïu-lo per vinagre nou. Emmagatzemar en un lloc fresc o a la nevera durant 10 dies abans de menjar. Tot i que les mongetes negres remullades en vinagre tenen beneficis evidents per a la salut, no s'han de consumir en excés i no es recomana menjar-les crues, especialment per a persones amb mal estomac o diverses malalties gastrointestinals. Quan el temps d'escalfament és massa llarg o la temperatura d'escalfament és massa alta, els nutrients es destrueixen fàcilment. Per tant, tenint en compte diversos factors externs, el millor és escalfar-lo al 70% per obtenir millors resultats. |
<<: 6 tipus d'aliments que eviten eficaçment el restrenyiment
>>: 9 secrets per evitar el càncer
Tot i que el clima és fred a l'hivern, és mil...
La conjuntivitis és una malaltia ocular molt freq...
Com que les hemorroides es produeixen en una zona...
El canell és una articulació relativament fràgil ...
Pel que fa a la cura de la pell, les amigues no h...
El blat de moro i altres grans són propensos a la...
Tenir una matèria estranya enganxada a la gola és...
Què és el lloc web de Tom Cruise? Tom Cruise (àlie...
Hem d'estar atents al que passa exactament am...
L'àcid fosfòric no només és un àcid inorgànic...
La picor de la superfície del nas és molt molesta...
Els lligaments són teixits molt coneguts per a le...
En la medicina tradicional xinesa, un mal de cap ...
El virus de l'hepatitis B (VHB) és una malalt...
Molta gent té el costum de beure vi abans d'a...