Remull els fesols negres en vinagre d'arròs és una manera molt senzilla i eficaç de mantenir la salut. Els elements nutritius dels fesols negres es poden combinar de manera eficaç amb determinats components del vinagre d'arròs, produint l'efecte màgic d'1+1>2. Com a ingredient tradicional per preservar la salut al meu país, els fesols negres s'han considerat la millor opció per nodrir i protegir els ronyons des de l'antiguitat. El consum a llarg termini de mongetes negres pot aconseguir els efectes de preservació de la salut d'ennegrir el cabell, nodrir la pell i millorar la vista. El vinagre d'arròs, com a condiment, també és un aliment eficaç per a la conservació de la salut. És un líquid beneficiós fet de cereals integrals en una determinada proporció que es fermenta durant un llarg període de temps. Després de ser millorades amb la tecnologia moderna, algunes d'elles s'han llançat al mercat com un nou tipus de beguda saludable, que té bons efectes preventius i curatius de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. Quina reacció química màgica es produirà quan el vinagre d'arròs es trobi amb les mongetes negres?mecanisme Remull els fesols negres en vinagre és principalment perquè les persones absorbeixin millor les antocianes dels fesols negres. Els estudis han demostrat que els fesols negres tenen la millor resistència als antioxidants i als radicals lliures en un ambient amb un valor de pH inferior a 7, i les antocianes també són més fàcilment absorbides pel cos humà. pràctica Les mongetes negres remullades en vinagre són una recepta daurada per tractar la deficiència renal en la medicina tradicional xinesa; 1. L'avantatge del remull cuit és que l'efecte és pobre i es perden ingredients més efectius. Cal conservar a la nevera. 2. L'avantatge de posar en remull en cru és que té un bon efecte, però requereix molt de temps i pot retenir de manera efectiva els nutrients. Es pot emmagatzemar sense nevera. 100 g de mongetes negres, 300 ml de vinagre d'arròs integral Mètode: Poseu les mongetes negres en una paella i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que la pell esclati, i deixeu-ho coure a foc lent uns 10 minuts. Poseu les mongetes negres cuites en una ampolla tancada i afegiu-hi vinagre d'arròs integral, amb les proporcions de cadascuna d'aproximadament 1/3 i 2/3. Després que es refredi, tanqueu el tap de l'ampolla i espereu que les mongetes negres absorbeixin el vinagre i s'expandeixin abans de menjar. Amb el temps, creixerà una pel·lícula al vinagre, que es pot llençar. Si el vinagre està tèrbol, substituïu-lo per vinagre nou. Emmagatzemar en un lloc fresc o a la nevera durant 10 dies abans de menjar. Tot i que les mongetes negres remullades en vinagre tenen beneficis evidents per a la salut, no s'han de consumir en excés i no es recomana menjar-les crues, especialment per a persones amb mal estomac o diverses malalties gastrointestinals. Quan el temps d'escalfament és massa llarg o la temperatura d'escalfament és massa alta, els nutrients es destrueixen fàcilment. Per tant, tenint en compte diversos factors externs, el millor és escalfar-lo al 70% per obtenir millors resultats. |
<<: 6 tipus d'aliments que eviten eficaçment el restrenyiment
>>: 9 secrets per evitar el càncer
Els acúfens i els marejos són malalties comunes a...
La caiguda és una cosa comuna, sobretot per als p...
Una cosa que més preocupa a moltes noies i nois g...
Per a algunes amigues que estimen la bellesa, tot...
A moltes mares se'ls diagnostiquen deficiènci...
Què és el lloc web del supermercat Waitrose? Waitr...
Què és el Winchester College? El Winchester Colleg...
El quist anal és una malaltia anorectal comuna a ...
Molts entusiastes del fitness ignoren la importàn...
Moltes persones tossien amb sang quan tossien. La...
Quina és la web del Club de Futbol Alavés? El Depo...
Les pastilles de licopè tenen com a ingredient pr...
Què és HAL Institute? HAL Laboratory, Inc. és un d...
El sofregit és una habilitat de cuina que tothom ...
Moltes persones perden les dents o tenen les dent...