L'oli, la sal, la salsa i el vinagre són indispensables en la nostra dieta. Aquests ingredients aparentment senzills requereixen uns processos molt complicats. Els olis comestibles que mengem sovint inclouen oli de soja, oli de cacauet, oli de blat de moro, etc. Els preus d'aquests olis varien, i a més d'estar relacionats amb el cost de les matèries primeres, també estan relacionats amb el rendiment d'oli de la colza. Si voleu augmentar el rendiment d'oli de colza, heu de començar amb la selecció del material. Comprendre les característiques de les diferents llavors ajudarà a controlar millor alguns ajustos de temperatura i altres durant el procés de producció. Hi ha molts factors que afecten el rendiment d'oli de la colza, des de la selecció de llavors fins a l'equip i la tecnologia, cada nivell s'ha de controlar estrictament per maximitzar el rendiment d'oli, reduir els costos i aconseguir la major participació en els beneficis. A continuació introduirem amb detall els factors que afecten el rendiment d'oli de colza: 1: Matèries primeres . La qualitat de les matèries primeres és la clau per determinar el rendiment del petroli. (Plenitud, impureses, varietat, sequedat i humitat) 2. Equipament . És molt important triar quin equip per a quines matèries primeres. Quan seleccioneu l'equip, heu de parar atenció a 1: la pressió de treball de l'equip. (Com més gran sigui el valor, més gran serà la taxa d'oli) 2: El contingut d'escòries de l'equip. (Com més baix sigui el contingut de residus, més gran serà la taxa d'oli) 3: Taxa d'oli residual del pastís sec. (Com més baixa sigui la taxa d'oli residual, més gran serà el rendiment d'oli) 3: Procés de premsat . No hi ha cap regla fixa sobre quines matèries primeres utilitzar i quin procés de premsat utilitzar. 1: El procés d'extracció varia en funció de l'origen de les matèries primeres. (Perquè el clima al nord i al sud del meu país és força diferent) 2: Les diferents matèries primeres tenen propietats diferents. (Per exemple: colza i cacauets. La colza és un cultiu d'oli de viscositat mitjana, de closca mitjana dura, que produeix una major resistència durant el procés de premsat. Els cacauets són enganxosos, de closca suau, els cultius d'oli mitjà, que produeixen menys resistència durant el procés de premsat. Per tant, la temperatura ha de ser més baixa en premsar la colza, i la temperatura i la humitat de la màquina també han de ser controlades en general conduït al voltant de 130 graus, la temperatura de la matèria primera a 130 graus i el contingut d'humitat al voltant de l'1,5-2,5%. L'anterior introdueix els factors que afecten el rendiment de l'oli de colza des de tres aspectes: matèries primeres, equips i tecnologia de premsat. Si voleu que l'oli de colza tingui un alt rendiment i produïu oli comestible d'alt nivell, heu de comprovar tots els nivells i no perdreu cap detall. Perquè els detalls determinen l'èxit o el fracàs. Només quan es cuiden els detalls i es combinen tots els bons detalls, es pot aconseguir el millor resultat. |
>>: Símptomes de deficiència de zinc en adults
Moltes persones solen alleujar els seus problemes...
Beure te amb regularitat pot ajudar a refrescar l...
1. Pessigar la cara petita. Treu les teves "...
Quin és el lloc web de l'ambaixada grega a la ...
Quines són les taques blanques dels meus vedells?...
Si experimenta dolor i picor a les orelles, el mo...
Els comedons tancats també són un tipus d'acn...
Hi ha una vella dita que diu que els remeis popul...
Hi ha molts tipus de colesterol, que és un tipus ...
Què és el British Racing Post? El British Racing P...
Sentir set al matí és una experiència que crec qu...
Si experimenteu esternuts i secreció nasal contín...
El massatge dels peus és una cosa molt habitual. ...
En comparació amb les persones de mitjana edat, l...
Què és Kirguizistan Music Network? Kyrgyzmusic.com...