Què sobri?

Què sobri?

A moltes persones a la vida els agrada beure, especialment en reunions amb amics i companys, i en els esdeveniments socials de la feina. És inevitable que beguin massa no només et farà sentir incòmode, sinó que de vegades perdràs la compostura. símptomes després de beure.

És molt incòmode estar borratxos. Algunes persones perdran els seus costums perquè beuen massa, la qual cosa és molt vergonyós després. Els familiars de les persones que s'emborratxen fàcilment haurien de saber què fer-los sobris, per tal d'aconseguir-los a estar sobris a temps, i també s'alleujaran alguns símptomes físics.

Aigua de mel - mal de cap després de beure

Beure una mica d'aigua amb mel pot alleujar eficaçment els símptomes d'un mal de cap després de beure. Els investigadors de la National Headache Foundation van assenyalar que això es deu al fet que la mel conté una fructosa especial que pot afavorir la descomposició i l'absorció de l'alcohol i alleujar els símptomes del mal de cap, especialment els mals de cap causats pel vi negre. A més, la mel té un efecte hipnòtic, que pot fer que la gent s'adormi ràpidament i no tindrà mal de cap en despertar-se l'endemà.

Suc de tomàquet - marejos després de beure

El suc de tomàquet també és ric en fructosa especial, que és una beguda eficaç que pot ajudar a promoure la descomposició i l'absorció d'alcohol. Beure més de 300 ml alhora pot eliminar els marejos després de beure. Els experiments han confirmat que beure suc de tomàquet és més eficaç per calmar que menjar tomàquets crus. Afegir una petita quantitat de sal abans de beure també pot ajudar a estabilitzar el vostre estat d'ànim.

Raïm fresc - Nàusees i vòmits després de beure

Els raïms frescos són rics en àcid tartàric, que pot interactuar amb l'etanol del vi per formar substàncies èster, reduint així la concentració d'etanol al cos i aconseguint el propòsit de calmar. Al mateix temps, el seu sabor agre pot alleujar eficaçment els símptomes de nàusees i vòmits després de beure. Si menges raïm abans de beure, també pot prevenir eficaçment l'embriaguesa.

Suc de síndria - calor corporal després de beure

El suc de síndria és una decocció natural de Baihu (una recepta clàssica de la medicina xinesa), d'una banda, pot accelerar l'excreció d'alcohol de l'orina, evitant que sigui absorbida pel cos i provocar febre sistèmica, d'altra banda, el suc de síndria té l'efecte d'eliminar la calor i eliminar el foc, que pot ajudar a refredar tot el cos. Afegir una petita quantitat de sal quan beu també pot ajudar a estabilitzar el teu estat d'ànim.

Pomelo - alè borratxo

Li Shizhen ja havia registrat al Compendi de Materia Medica que l'aranja pot ajudar a la gent a estar sobri. Els experiments han descobert que tallar la carn del pomelo a daus i menjar-la amb sucre és molt eficaç per eliminar l'olor a alcohol i la mala olor a la boca després de beure.

Suc d'api - molèsties gastrointestinals i enrogiment facial després de beure

Quan pateixes molèsties gastrointestinals després de beure, beure suc d'api pot alleujar significativament les molèsties. Això es deu al fet que l'api és ric en vitamines B necessàries per descompondre l'alcohol. Si la seva funció gastrointestinal és feble, el millor és beure suc d'api abans de beure com a mesura preventiva. A més, beure suc d'api pot eliminar eficaçment els símptomes de l'enrogiment facial després de beure.

Iogurt - irritabilitat després de beure

Els mongols són grans bevedors, i el iogurt és la seva recepta secreta per calmar-se. Quan beuen massa, beuen iogurt, que pot protegir la mucosa gàstrica i retardar l'absorció d'alcohol. Com que el iogurt és ric en calci, és especialment eficaç per alleujar els símptomes d'irritabilitat després de beure.

Plàtan: palpitacions i opressió al pit després de beure

Si sents palpitacions o opressió al pit després de beure, menja d'1 a 3 plàtans immediatament. Això pot augmentar la concentració de sucre en la sang i reduir la concentració d'alcohol a la sang, aconseguint el propòsit d'alleujar les palpitacions i eliminar l'opressió al pit.

Olives - No li agrada després de beure

Des de l'antiguitat, menjar olives ha estat una "bona medicina" per calmar, netejar la calor de l'estómac i estimular la gana de manera efectiva pot millorar els símptomes de l'anorèxia després de beure. Es pot menjar directament o guisat amb sucre de roca.

Tothom pensa que el te pot ajudar a estar sobri, però no saben que això s'ha "enganyat" durant molts anys.

Alguna vegada has estat borratxo, no saps com estar sobri i només recordes que beure te pot ajudar-te a estar sobri. No obstant això, és molt útil saber què pot ajudar-te a estar sobri.

<<:  Què no pots menjar quan tens refredat o febre?

>>:  És tinya si cauen trossos grans de caspa?

Recomanar articles

Quines són les manifestacions clíniques de l'encefalopatia alcohòlica?

Moltes persones no saben gaire sobre l'encefa...

9 secrets per evitar el càncer per a tota la vida!

"El càncer fa por" és l'actitud núm...

Precaucions per a la cirurgia de doble parpella

A la vida d'avui, la comprensió de la bellesa...

Quines són algunes maneres de suprimir la gana?

Controlar la gana és realment molt important per ...

Què tal Bentley? Comentaris de Bentley i informació del lloc web

Què és Bentley? Bentley Motors Limited és un fabri...

Atenció d'infermeria per a la neuràlgia del trigeminal causada pel mal de queixal

Només els pacients amb mal de queixal més greu de...

Manifestacions clíniques del taponament cardíac

El cor és l'òrgan més central del cos humà. T...

La varicel·la curarà més ràpidament amb la infusió intravenosa? Com puc

La varicel·la és una malaltia molt comuna en l...

Causes, diagnòstic i tractament de l'epistaxi

Les hemorràgies nasals són una cosa que han exper...

Què he de fer si tinc úlceres als llavis?

Moltes persones solen experimentar símptomes d...

Quins són els perills de les fuites nuclears per al cos humà?

L'energia nuclear és una font d'energia m...

Què causa les taques als llavis?

Sovint apareixen taques a la cara, però moltes pe...

El mètode de reduir la calor per a cada òrgan és tan preciós!

1. Foc del cor: gust amarg a la boca, taques verm...