Espremedora per fer llet de soja

Espremedora per fer llet de soja

Parlant dels espremedors, crec que tothom els coneix. Avui en dia, com que els espremedors són molt barats, moltes famílies compraran un espremedor per utilitzar-lo a casa. En general, pots fer tu mateix suc de verdures, sucs de fruites, etc., la qual cosa és molt convenient, i és més segur fer-ho i beure-ho a casa. Molta gent es pregunta si és possible fer llet de soja amb un espremedor?

Si voleu beure llet de soja fresca que espremeu vosaltres mateixos, i si la vostra espremedora de casa té prou funcions, no cal que compreu una altra màquina de llet de soja, perquè també podeu utilitzar una espremedora per fer llet de soja fresca, i és molt senzill i còmode d'utilitzar. Llavors, com fa un espremedor de llet de soja?

Espremedora per fer llet de soja

Un espremedor pot fer llet de soja, llavors és multifuncional i no cal que compreu una màquina de llet de soja. Després de remullar-lo, poseu-lo al filtre que ve amb l'espremedora, afegiu-hi aigua, i després bulliu-lo en una olla D'aquesta manera podreu fer una llet de soja deliciosa.

Mètode 1:

Els passos operatius d'utilitzar un espremedor per esprémer la llet de soja són els següents:

1. Renteu primer les faves de soja i després poseu-les en remull i poseu-hi una tassa gran a la sortida del suc. A continuació, poseu-hi una mica d'espai i no ompliu-la.

2. Enceneu l'interruptor i ajusteu l'engranatge de velocitat a tres. D'aquesta manera, la llet de soja es pot triturar de manera ràpida i fina.

3. Es pot fer llet de soja amb un espremedor. Per descomptat, durant l'operació, cal parar atenció al fet que cal afegir uns 200 ml d'aigua al final fins que surti tota la llet de soja de l'espremedora? La llet de soja acabada d'esprémer no es pot menjar S'ha de bullir a l'olla fins que bulli i després apagar el foc, afegiu-hi sucre o sal, i la dolça i deliciosa llet de soja.

A més, m'agradaria recordar-vos que presteu atenció als tres punts següents quan utilitzeu un espremedor per esprémer la llet de soja:

1. Les faves de soja s'han de posar bé en remull amb aigua, en cas contrari, no es poden utilitzar abans d'esprémer, podeu bullir la soja en remull a foc lent durant 3-5 minuts.

2. La soja utilitzada per moldre la llet de soja ha de ser soja crua en comptes de soja cuita;

3. La llet de soja s'ha de cuinar després d'esprémer, en cas contrari no només tindrà mal gust, sinó que també et molestarà fàcilment l'estómac.

Mètode 2:

Ingredients: Ingredient principal: 200g de soja Ingredients auxiliars: quantitat adequada d'aigua;

Passos: 1. Renteu la soja i afegiu-hi aigua (prou per cobrir la soja), poseu-la en remull durant la nit. 2. A continuació, poseu la soja al filtre de l'espremedora. 3. Afegiu aigua neta i el nivell d'aigua arriba a la línia de defensa més alta de l'espremedora, tapeu la forquilla, engegueu l'interruptor i engegueu la màquina durant uns 2-3 minuts. 4. Aboqueu-lo en una olla, preferiblement una olla de sopa (per evitar desbordaments), i deixeu-ho coure a foc fort. 5. Cuini fins que aparegui escuma, després poseu-lo a foc mitjà i retireu-ne l'escuma. 6. Torneu a bullir i feu-ho tres vegades. 7. Fet.

Consells: el millor és posar la soja en remull durant la nit, cosa que fa que sigui més fàcil i triga menys temps a convertir-les en polpa. Si us agrada la llet de soja extra espessa, afegiu aigua una vegada a l'espremedora.

Després d'abocar la llet de soja a l'olla, no llenceu el residu al filtre per filtrar-lo i després esprémer l'aigua. El residu de la mongeta es pot utilitzar per fer altres delícies, no és recomanable tapar l'olla i no sortir-ne per evitar que s'encinti. A mi, personalment, m'agrada la llet de soja pura. La llet de soja no s'ha de posar en un termo i no s'ha de consumir amb ous o mel.

Mètode 3:

Ingredients principals: mig bol de soja

Mètode/passos: 1. Seleccioneu els grans: la selecció del material és molt important al mercat, una és plana i llarga, i l'altra és rodona i petita, la quantitat de soja espremuda serà relativament menor. Nota: Trieu els fesols ennegrits. 2. Remull: les mongetes seques s'han de remullar abans de fer polpa. Agafeu una quantitat adequada de soja segons les preferències personals, poseu-les en un recipient, afegiu-hi el doble d'aigua que la soja i remulleu-les. Es triga un temps relativament llarg a remullar la soja El millor és remullar-les el dia abans de fer llet de soja. Nota: a l'estiu calorós, poseu la soja remull a la nevera per evitar que es faci malbé. 3. Cocció de mongetes: aquest és el pas més crític. La majoria de la gent fa i bull llet de soja, de manera que hi haurà moltes excrements de fesols. Anem a invertir els passos i bullim primer els fesols i es desfanen quan es baten, de manera que, naturalment, hi haurà menys excrements. 4. Feu llet de soja: deixeu que es refredin una mica les mongetes cuites, i després poseu-les al filtre de l'espremedora quan estiguin una mica més alta que la temperatura de beguda. Trobareu que després de batre totes les mongetes, gairebé no hi ha excrements de mongetes al filtre, les mongetes s'han triturat completament i la llet de soja batuda és espessa i enganxosa, a punt per beure, a la temperatura adequada, i té un bon gust.

Després de llegir la introducció detallada anterior sobre com fer llet de soja amb un espremedor, crec que els amics que els agrada beure llet de soja ja saben com utilitzar un espremedor per fer llet de soja nutritiva i deliciosa. Per descomptat, és molt important triar una bona soja a l'hora de fer-la. A més, a la llet de soja cuita, el millor és filtrar-la.

<<:  Calcificació dels nòduls tiroïdals

>>:  Com utilitzar l'oli essencial per aprimar

Recomanar articles

Sis petites coses per protegir el fetge

El fetge juga un paper en l'eliminació de tox...

El metronidazol és eficaç per tractar l'acne?

El metronidazol és un fàrmac antiinflamatori i l&...

Què és el problema dels peus

El peu d'atleta és el que anomenem peu de Hon...

La diferència entre onicomicosi i onicomicosi, et diuen els experts

Molta gent vol saber la diferència entre l'on...

Inflamació dels ulls, fes aquestes coses i et recuperaràs

Els ulls, com a finestres a l'ànima, tenen un...

Què tal Hayami Mokomichi? Hayamizu Motomichi Revisió i informació del lloc web

Què és el lloc web de Hayamizu Mokomichi? Mocomich...

Què és millor, tampons o tovalloles higièniques?

Quin és millor, els tampons o les tovalloles higi...

Què tal Paderborn 07? Revisió i informació del lloc web de Paderborn 07

Què és Paderborn 07? SC Paderborn 07 és un club de...

He de dejunar per a la prova de funció hepàtica?

Crec que l'empresa sol demanar a molts amics ...

És bo beure llet cada dia abans d'anar a dormir?

La llet és la beguda més consumida de la nostra v...

7 consells per ajudar a alleujar el mal d'estómac

Què heu de fer quan teniu mal d'estómac La ma...

Quines són les funcions dels tampons

En els últims anys, els tampons, un producte mens...

Quina és la fórmula de la medicina xinesa per a la hiperplàsia de mama?

Ara, el nivell de vida de la gent ha millorat i e...