Com menjar cogombre de mar sec amb sal? Cal dominar el mètode d'escuma

Com menjar cogombre de mar sec amb sal? Cal dominar el mètode d'escuma

Els cogombres de mar secs amb sal són un mètode tradicional de processar els cogombres de mar secs amb sal. Cal posar-los en remull durant un dia i una nit per posar-los en remull.

1. Mètode de remull

1. Remullar el cogombre de mar sec amb sal en aigua freda durant un dia i una nit per suavitzar-lo, canviant l'aigua freda diverses vegades pel mig;

2. Poseu a l'olla el cogombre de mar suavitzat i l'aigua freda alhora, porteu-ho a ebullició a foc fort, després feu-ho a foc lent durant uns 10 minuts i retireu-ho del foc (per evitar taques d'oli a l'olla, faig servir sempre dues olles petites d'acer inoxidable);

3. Després de treure l'olla, tapar i coure a foc lent Després que es refredi de manera natural, partiu el cogombre de mar i traieu-li la boca de sorra.

4. A continuació, esbandiu la sorra fina i les impureses del ventre del cogombre de mar sec sota aigua corrent, els intestins del cogombre de mar estan molt nets i nutritius, de manera que es poden retenir sense eliminar-los. 5. Torneu a afegir aigua, torneu a bullir el cogombre de mar a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts, retireu-ho del foc i deixeu-ho coure 8 hores;

6. Després de refredar, torneu a remullar els cogombres de mar en aigua freda i canvieu l'aigua cada vuit hores aproximadament, traieu els cogombres de mar ja inflats i col·loqueu-los en un recipient amb tapa.

7. Després de la inspecció, si el cogombre de mar encara és una mica dur quan es pinça, podeu tornar-lo a bullir, retirar-lo del foc i cuinar-lo a foc lent durant 8 hores, després canviar l'aigua i després continuar canviant l'aigua cada 8 hores fins que l'aigua estigui totalment inflada. En general, el cogombre de mar triga de dos a tres dies a estar completament en remull.

2. Com menjar

El més important és remullar el ginseng sec salat, després podeu sofregir-lo, guisar-lo o barrejar-lo. La part més problemàtica és el remull, que afecta directament el gust. Hi ha tres mètodes principals per inflar els cogombres de mar secs: ① inflor semi-oli ② evaporació; Independentment del mètode que s'utilitzi, el recipient i l'aigua utilitzats en el procés d'inflació han d'estar lliures d'oli i sal. L'oli pot dissoldre el cogombre de mar, mentre que la sal dificulta l'expansió del cogombre de mar.

<<:  Què fer si el cor no rebrà prou sang? Els experts us ensenyen com fer-ho

>>:  Els refredats són contagiosos?

Recomanar articles

La falta de son engreixarà Si estimes la teva figura, ho has de saber

Com tots sabem, la falta de son és molt perjudici...

El mal son és un "assassí de joves"

La manca de son a llarg termini alterarà el rello...

Què causa els grans a la paret oral?

Hi ha protuberàncies a la paret oral. Aquestes pr...

Quins són els principals tipus de te que nodreixen l'estómac?

Ara, cada cop més persones s'han adonat de la...

Quines són les maneres de fer que les natges siguin més grans i alegres?

A la vida diària, les natges grassos faran que la...

Quins són els perjudicis de la imatge per al cos?

A mesura que milloren els nivells de vida de les ...

Quines són les primeres manifestacions clíniques del xoc?

L'aparició d'un xoc s'ha de prendre s...

Localització de l'acne

On es troben els grans? Tanmateix, no podem ignor...

Com curar l'acne

Pel que fa al tema de l'acne, crec que molts ...

Quin mal fa la nicotina al cos humà?

A mesura que els nivells de vida de les persones ...

Motius per a cada cop menys femta no formada

El color anormal de les femtes, els moviments int...