Com menjar cogombre de mar sec amb sal? Cal dominar el mètode d'escuma

Com menjar cogombre de mar sec amb sal? Cal dominar el mètode d'escuma

Els cogombres de mar secs amb sal són un mètode tradicional de processar els cogombres de mar secs amb sal. Cal posar-los en remull durant un dia i una nit per posar-los en remull.

1. Mètode de remull

1. Remullar el cogombre de mar sec amb sal en aigua freda durant un dia i una nit per suavitzar-lo, canviant l'aigua freda diverses vegades pel mig;

2. Poseu a l'olla el cogombre de mar suavitzat i l'aigua freda alhora, porteu-ho a ebullició a foc fort, després feu-ho a foc lent durant uns 10 minuts i retireu-ho del foc (per evitar taques d'oli a l'olla, faig servir sempre dues olles petites d'acer inoxidable);

3. Després de treure l'olla, tapar i coure a foc lent Després que es refredi de manera natural, partiu el cogombre de mar i traieu-li la boca de sorra.

4. A continuació, esbandiu la sorra fina i les impureses del ventre del cogombre de mar sec sota aigua corrent, els intestins del cogombre de mar estan molt nets i nutritius, de manera que es poden retenir sense eliminar-los. 5. Torneu a afegir aigua, torneu a bullir el cogombre de mar a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts, retireu-ho del foc i deixeu-ho coure 8 hores;

6. Després de refredar, torneu a remullar els cogombres de mar en aigua freda i canvieu l'aigua cada vuit hores aproximadament, traieu els cogombres de mar ja inflats i col·loqueu-los en un recipient amb tapa.

7. Després de la inspecció, si el cogombre de mar encara és una mica dur quan es pinça, podeu tornar-lo a bullir, retirar-lo del foc i cuinar-lo a foc lent durant 8 hores, després canviar l'aigua i després continuar canviant l'aigua cada 8 hores fins que l'aigua estigui totalment inflada. En general, el cogombre de mar triga de dos a tres dies a estar completament en remull.

2. Com menjar

El més important és remullar el ginseng sec salat, després podeu sofregir-lo, guisar-lo o barrejar-lo. La part més problemàtica és el remull, que afecta directament el gust. Hi ha tres mètodes principals per inflar els cogombres de mar secs: ① inflor semi-oli ② evaporació; Independentment del mètode que s'utilitzi, el recipient i l'aigua utilitzats en el procés d'inflació han d'estar lliures d'oli i sal. L'oli pot dissoldre el cogombre de mar, mentre que la sal dificulta l'expansió del cogombre de mar.

<<:  Què fer si el cor no rebrà prou sang? Els experts us ensenyen com fer-ho

>>:  Els refredats són contagiosos?

Recomanar articles

Com portar correctament les lents de contacte de colors

Per a les persones que no estan familiaritzades a...

Què tal Hangame? Hangame Review i informació del lloc web

Què és Hangame? Hangame (한게임) és un dels llocs web...

Què causa el dolor de genoll?

Hi ha moltes raons per al dolor a l'articulac...

Quins són els al·lèrgens de la urticària

La urticària és una malaltia comuna de la pell ca...

Què tal el bloc d'Oddee? Revisió del bloc d'Oddee i informació del lloc web

Què és Oddee Blog? Oddee.com és un blog que recull...

Què fer si la fissura anal fa mal, com alleujar-la i tractar-la

Entre les malalties anals, la fissura anal és rel...

Què tal en Vince? crítiques de vince i informació del lloc web

Què és vince? Vince és una famosa marca de moda no...

Com mantenir-se calent?

Quan les estacions canvien de calor a freda, les ...

Com utilitzar la verdolaga per tractar les taques blanques

Les taques blanques també s'anomenen vitilige...

Els 10 bons hàbits per mantenir els homes sans

No.1 L'entrenament físic és essencial Per als...

Què fer si els monòcits són alts?

La font dels monòcits són les cèl·lules mare hema...

Quin tipus de pròtesis dentals són bones?

Tots sabem que les dents són molt importants en e...