Eritorbat de sodi

Eritorbat de sodi

Potser molta gent no està familiaritzada amb l'eritorbat de sodi, perquè aquest fàrmac no és comú a les nostres vides, de manera que no en sabem gaire. No obstant això, aquest isoascorbat de sodi ens pot ajudar eficaçment a marinar alguns aliments de carn i fer cervesa, per la qual cosa hauríem de conèixer l'àmbit d'aplicació d'aquest fàrmac, que ens pot ajudar a triar i prendre aquest medicament amb eficàcia.

Per a un fàrmac poc comú com l'eritorbat de sodi, hauríem d'aprendre més sobre les seves àrees d'aplicació. Això no només millorarà la nostra comprensió, sinó que també jugarà un paper auxiliar per a aquells que utilitzem l'eritorbat de sodi a les nostres vides.

El D-isoascorbat de sodi és un conservant antioxidant important en la indústria alimentària. Pot mantenir el color i el sabor natural dels aliments, allargar la vida útil i no té efectes secundaris tòxics. Emmagatzematge i transport: Aquest producte s'ha d'emmagatzemar en un lloc tancat en un magatzem ventilat, sec i fosc. No s'ha de barrejar amb substàncies tòxiques.

Àrees d'aplicació

1. En productes carnis: com a colorant, manté el color, prevé la formació de nitrosamines (com els nitrits), millora el sabor i evita que el tall s'esvaeixi. Verdures en escabetx: mantenen el color i milloren el sabor.

2. Peix i gambes congelats: manté el color i evita l'oxidació de la superfície del peix per produir una olor ranci.

3. Cervesa i vi: afegir després de la fermentació per evitar l'olor i la terbolesa, mantenir el color, l'aroma i evitar la fermentació secundària

4. Suc i salsa: afegiu durant l'embotellat per preservar el VC natural, evitar que s'esvaeixi i mantenir el sabor original.

5. Emmagatzematge de fruites: ruixeu o utilitzeu amb àcid cítric per mantenir el color i el sabor i allargar el període d'emmagatzematge.

6. Productes en conserva: afegir a la sopa abans de conservar per mantenir el color, l'aroma i el gust.

7. Quan s'utilitza en el pa, pot mantenir el color i el sabor natural del pa i allargar la vida útil sense cap efecte secundari tòxic.

8. Les "Normes d'higiene dels additius alimentaris" de la Xina estipulen que l'ús màxim de pa i fideus instantanis és de 0,2 g/kg, i l'ús màxim per a sopes i productes carnis és d'1,0 g/kg.

A través de la introducció detallada de l'article, crec que teniu una certa comprensió dels camps d'aplicació de l'eritorbat de sodi. Si teniu cap pregunta sobre les àrees d'aplicació de l'eritorbat sòdic, podeu parar més atenció als articles que hem publicat, que us poden ajudar a entendre-ho fins a cert punt. Al mateix temps, es recomana prestar atenció a la seva dosi quan l'utilitzeu.

<<:  És millor la llet de cabra en pols que la de vaca?

>>:  Qui no és apte per beure te verd?

Recomanar articles

Com vestir-se amb cames gruixudes per posar-te més a la moda

Moltes dones són baixes per començar, i és encara...

Què tal Onet.Portal? Onet. Ressenyes del portal i informació del lloc web

Què és Onet.Portal? Onet.Pl és el lloc web del por...

Què tal Air Malta? Comentaris i informació del lloc web d'Air Malta

Què és el lloc web d'Air Malta? Air Malta és l...

Què causa dificultats respiratòries?

La dificultat per respirar sembla ser un problema...

Què tal Daniel Bridge? Ressenyes de Daniel Bridge i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de Daniel Bridge? Fotografi...

Què fer si les dents no estan rectes? Aquí teniu tres consells

Somriure amb els llavis frussats o tapar-se la bo...

Quina és la manera correcta de preparar el te?

Quan es tracta de fer te, molta gent pensa que no...

Quin mal fa la litotrícia làser als ronyons?

Les pedres són masses sòlides formades al cos hum...

Les cebes poden curar l'insomni? Com fer-ho

Les cebolletes són molt habituals a la nostra vid...

S'han de netejar 4 parts del cos

1. Cuir cabellut Els estudis han trobat que hi ha...

Els bolets comestibles poden curar totes les malalties

Hi ha molts tipus de fongs comestibles, la majori...

Les raons del dolor de costella dreta són en realitat aquestes

Hi ha molts òrgans sota les costelles dretes, com...

Quines parts del cos del peix es transformen en vidre?

Tots sabem que la cola de peix és un tònic, igual...