Potser molta gent no està familiaritzada amb l'eritorbat de sodi, perquè aquest fàrmac no és comú a les nostres vides, de manera que no en sabem gaire. No obstant això, aquest isoascorbat de sodi ens pot ajudar eficaçment a marinar alguns aliments de carn i fer cervesa, per la qual cosa hauríem de conèixer l'àmbit d'aplicació d'aquest fàrmac, que ens pot ajudar a triar i prendre aquest medicament amb eficàcia. Per a un fàrmac poc comú com l'eritorbat de sodi, hauríem d'aprendre més sobre les seves àrees d'aplicació. Això no només millorarà la nostra comprensió, sinó que també jugarà un paper auxiliar per a aquells que utilitzem l'eritorbat de sodi a les nostres vides. El D-isoascorbat de sodi és un conservant antioxidant important en la indústria alimentària. Pot mantenir el color i el sabor natural dels aliments, allargar la vida útil i no té efectes secundaris tòxics. Emmagatzematge i transport: Aquest producte s'ha d'emmagatzemar en un lloc tancat en un magatzem ventilat, sec i fosc. No s'ha de barrejar amb substàncies tòxiques. Àrees d'aplicació 1. En productes carnis: com a colorant, manté el color, prevé la formació de nitrosamines (com els nitrits), millora el sabor i evita que el tall s'esvaeixi. Verdures en escabetx: mantenen el color i milloren el sabor. 2. Peix i gambes congelats: manté el color i evita l'oxidació de la superfície del peix per produir una olor ranci. 3. Cervesa i vi: afegir després de la fermentació per evitar l'olor i la terbolesa, mantenir el color, l'aroma i evitar la fermentació secundària 4. Suc i salsa: afegiu durant l'embotellat per preservar el VC natural, evitar que s'esvaeixi i mantenir el sabor original. 5. Emmagatzematge de fruites: ruixeu o utilitzeu amb àcid cítric per mantenir el color i el sabor i allargar el període d'emmagatzematge. 6. Productes en conserva: afegir a la sopa abans de conservar per mantenir el color, l'aroma i el gust. 7. Quan s'utilitza en el pa, pot mantenir el color i el sabor natural del pa i allargar la vida útil sense cap efecte secundari tòxic. 8. Les "Normes d'higiene dels additius alimentaris" de la Xina estipulen que l'ús màxim de pa i fideus instantanis és de 0,2 g/kg, i l'ús màxim per a sopes i productes carnis és d'1,0 g/kg. A través de la introducció detallada de l'article, crec que teniu una certa comprensió dels camps d'aplicació de l'eritorbat de sodi. Si teniu cap pregunta sobre les àrees d'aplicació de l'eritorbat sòdic, podeu parar més atenció als articles que hem publicat, que us poden ajudar a entendre-ho fins a cert punt. Al mateix temps, es recomana prestar atenció a la seva dosi quan l'utilitzeu. |
<<: És millor la llet de cabra en pols que la de vaca?
>>: Qui no és apte per beure te verd?
Moltes dones són baixes per començar, i és encara...
Què és Onet.Portal? Onet.Pl és el lloc web del por...
Què és el lloc web d'Air Malta? Air Malta és l...
La dificultat per respirar sembla ser un problema...
Molts amics troben que tenen la boca seca i fa ol...
Quina és la pàgina web de Daniel Bridge? Fotografi...
Somriure amb els llavis frussats o tapar-se la bo...
Quan es tracta de fer te, molta gent pensa que no...
Les pedres són masses sòlides formades al cos hum...
Les cebolletes són molt habituals a la nostra vid...
1. Cuir cabellut Els estudis han trobat que hi ha...
Hi ha molts tipus de fongs comestibles, la majori...
Hi ha molts òrgans sota les costelles dretes, com...
Què és el lloc web del Royal Observatory Greenwich...
Tots sabem que la cola de peix és un tònic, igual...