Aquest fenomen el podem trobar a casa, és a dir, podem veure una mica de brutícia de color blanc o groguenc a la tetera, a l'escalfador d'aigua o a la tassa de te. El component principal de l'escala sovint és el carbonat de calci, i també conté algunes altres impureses que els mètodes de neteja tradicionals no poden netejar-lo completament. Després d'utilitzar el termo durant molt de temps, es deixarà una capa de substància marró a la paret interior de l'ampolla, que és escala. L'escala es forma per l'acumulació a llarg termini de traces de substàncies sedimentàries contingudes a l'aigua. Els seus components principals són sals insolubles de calci i magnesi i àlcali, que afectaran la conservació de la calor del termo. L'escala és molt dura. En general, és difícil eliminar l'escala mitjançant mètodes mecànics, però el vinagre diari pot eliminar-lo i el vinagre blanc és especialment eficaç. El vinagre blanc, també conegut com "essència de vinagre", s'elabora diluint l'àcid acètic glacial. El vinagre blanc de 36 graus que es ven a les botigues generals d'oli i salses conté un 36% d'àcid acètic. Agafeu uns 30 ml de vinagre blanc de 36 graus, aboqueu-lo al termo, tapeu el tap, deixeu que el termo estigui pla i gireu el termo cada 15 o 20 minuts perquè cada part de la paret interior del termo es pugui remullar amb vinagre blanc. Només es triga aproximadament 1 hora a eliminar tota l'escala de l'ampolla, restaurant el color blanc platejat brillant dins de l'ampolla. El vinagre blanc originalment incolor i transparent de l'ampolla es va tornar marró. Aquest vinagre blanc marró es pot seguir utilitzant per a la descalcificació afegint-hi vinagre blanc de 36 graus. El principi de la descalcificació del vinagre és que l'àcid acètic pot reaccionar amb calci insoluble, sals de magnesi i àlcalis a escala per formar acetat soluble, aconseguint així el propòsit d'eliminar l'escala. Si no hi ha vinagre blanc a l'experiment, es pot utilitzar vinagre d'arròs, però l'efecte de descalcificació serà pitjor perquè l'acidesa del vinagre d'arròs és més feble que la del vinagre blanc. A través de la introducció anterior, els amics ja saben que l'àcid acètic es pot utilitzar per netejar l'escala. De fet, hi ha una base científica per utilitzar l'àcid acètic per netejar l'escala A més, de vegades no és necessàriament possible netejar completament l'escala directament amb àcid acètic. |
<<: Com netejar la campana extractora a casa
>>: Per a què serveixen les tovalloles higièniques
Què és Laura Mercier? Laura Mercier és una marca d...
El centpeus és un insecte verinós i un dels cinc ...
Quan tenim mal de coll a l'hivern, podem beur...
Quin és el lloc web de l'ambaixada de Luxembur...
En general, els pacients amb malalties cardiovasc...
Avui en dia, la majoria de les dones presten cada...
La rinitis és una malaltia molt problemàtica, a e...
Què és Phillips 66? Phillips 66 és una gran empres...
La datura és una herba medicinal i no s'ha de...
Quin és el lloc web de Japan Shigematsu Manufactur...
L'embòlia pulmonar és una malaltia relativame...
La infecció per estreptocòc hemolític pot causar ...
Quin és el lloc web de la Universitat Federal de R...
En primer lloc, Houttuynia cordata no es pot util...
Què és NTT Urban Development? NTT Urban Developmen...