Aquest fenomen el podem trobar a casa, és a dir, podem veure una mica de brutícia de color blanc o groguenc a la tetera, a l'escalfador d'aigua o a la tassa de te. El component principal de l'escala sovint és el carbonat de calci, i també conté algunes altres impureses que els mètodes de neteja tradicionals no poden netejar-lo completament. Després d'utilitzar el termo durant molt de temps, es deixarà una capa de substància marró a la paret interior de l'ampolla, que és escala. L'escala es forma per l'acumulació a llarg termini de traces de substàncies sedimentàries contingudes a l'aigua. Els seus components principals són sals insolubles de calci i magnesi i àlcali, que afectaran la conservació de la calor del termo. L'escala és molt dura. En general, és difícil eliminar l'escala mitjançant mètodes mecànics, però el vinagre diari pot eliminar-lo i el vinagre blanc és especialment eficaç. El vinagre blanc, també conegut com "essència de vinagre", s'elabora diluint l'àcid acètic glacial. El vinagre blanc de 36 graus que es ven a les botigues generals d'oli i salses conté un 36% d'àcid acètic. Agafeu uns 30 ml de vinagre blanc de 36 graus, aboqueu-lo al termo, tapeu el tap, deixeu que el termo estigui pla i gireu el termo cada 15 o 20 minuts perquè cada part de la paret interior del termo es pugui remullar amb vinagre blanc. Només es triga aproximadament 1 hora a eliminar tota l'escala de l'ampolla, restaurant el color blanc platejat brillant dins de l'ampolla. El vinagre blanc originalment incolor i transparent de l'ampolla es va tornar marró. Aquest vinagre blanc marró es pot seguir utilitzant per a la descalcificació afegint-hi vinagre blanc de 36 graus. El principi de la descalcificació del vinagre és que l'àcid acètic pot reaccionar amb calci insoluble, sals de magnesi i àlcalis a escala per formar acetat soluble, aconseguint així el propòsit d'eliminar l'escala. Si no hi ha vinagre blanc a l'experiment, es pot utilitzar vinagre d'arròs, però l'efecte de descalcificació serà pitjor perquè l'acidesa del vinagre d'arròs és més feble que la del vinagre blanc. A través de la introducció anterior, els amics ja saben que l'àcid acètic es pot utilitzar per netejar l'escala. De fet, hi ha una base científica per utilitzar l'àcid acètic per netejar l'escala A més, de vegades no és necessàriament possible netejar completament l'escala directament amb àcid acètic. |
<<: Com netejar la campana extractora a casa
>>: Per a què serveixen les tovalloles higièniques
Què és Lifehacker? Life Hacker és un lloc de bloc ...
Crec que molta gent sap que deixar de fumar és di...
Els símptomes de l'enteritis per radiació són...
Poques persones poden tolerar una cara coberta de...
L'estreptococ és un bacteri comú, que és més ...
Oticon_Què és Oticon? Oticon és un dels fabricants...
Com sabem, l'estiu és en realitat una estació...
La majoria de les úlceres orals són causades per ...
Internet Society_Què és ISOC? L'Internet Socie...
Quin és el lloc web de la Universitat de la ciutat...
Què és la Xarxa de Despatx Jurídics? Lawyer Locate...
L'impacte de l'esclerosi de l'artèria...
Amb el desenvolupament de la societat, la gent fa...
La medicina tradicional xinesa diu que "la c...
Què és el lloc web de la Universitat d'Alabama...