Amb el desenvolupament continu de la industrialització moderna i el ràpid desenvolupament de la ciència i la tecnologia, el nivell de vida de les persones ha millorat en diferents graus, però la pressió a la vida també ha augmentat molt. Actualment, moltes persones no es preocupen per la seva salut per la pressió de la feina i de la vida No disposen d'un temps fix per menjar i descansar De vegades, el seu estat físic empitjora, sobretot les malalties del sistema digestiu com l'estómac i el duodè. Quines són les malalties de l'aparell digestiu? Les malalties de l'aparell digestiu són causades per lesions de l'aparell digestiu. A continuació, fem una ullada a quines són les malalties del sistema digestiu. 1. Malaltia d'úlcera pèptica: es refereix principalment a les úlceres cròniques que es produeixen a l'estómac i el duodè, comunament coneguda com a malaltia úlcera, que és una malaltia comuna i freqüent. Hi ha molts factors que condueixen a la formació d'úlceres, entre els quals l'estimulació de la mucosa per suc gàstric àcid és el factor bàsic en la formació d'úlceres. En els darrers anys, la gent ha reconegut cada cop més la importància de la infecció per Helicobacter pylori en la causa de la malaltia. 2. Gastroenteritis 1. La gastroenteritis bacteriana La gastroenteritis bacteriana és una disfunció gastrointestinal causada per bacteris patògens que entren al cos humà a través dels aliments. El grau de dany gastrointestinal varia en funció del nombre de bacteris i de la condició física de la persona. El període d'incubació també varia segons la causa de la malaltia, des d'unes hores fins a uns quants dies. 1. Principals símptomes: dolor abdominal, distensió abdominal, diarrea, moc i sang a les femtes, nàusees, vòmits, calfreds i febre. 2. Nota: En general, la gastroenteritis bacteriana no es curarà només descansant a casa sense tractament mèdic. Així que tret que els símptomes siguin especialment lleus, si us plau, aneu a l'hospital per rebre tractament. 3. Tipus comuns de bacteris: (1) Escherichia coli patògena: la malaltia es produeix principalment per menjar carn contaminada o beure aigua de pou contaminada, i sovint es produeix a l'estiu. (2) Salmonel·la: principalment diarrea, acompanyada de febre, vòmits i dolor abdominal. La salmonel·la s'adhereix principalment als ous i a la carn comestible, però no hi ha cap problema sempre que el menjar s'escalfi completament abans de menjar. Les mascotes també són una font d'infecció. (3) Vibrio cholerae: el còlera és una malaltia infecciosa intestinal aguda causada per Vibrio cholerae O1 i O139. Té les característiques d'aparició ràpida, propagació ràpida, ampli rang d'impacte i pot causar una pandèmia. (4) Estafilococs: els estafilococs units a les ferides purulents contamina els aliments. Després de menjar aquests aliments contaminats, els estafilococs es multiplican al cos i produeixen toxines, provocant símptomes com nàusees, vòmits, dolor abdominal sever, diarrea, calfreds i febre. L'escalfament no elimina completament aquesta toxina, així que aneu amb compte de no contaminar els vostres aliments amb els bacteris. (5) Shigella dysenteriae: provoca disenteria bacil·lar, també coneguda com a disenteria bacil·lar, que és una malaltia infecciosa intestinal aguda. La principal lesió intestinal és la inflamació purulenta del còlon, amb manifestacions clíniques com ara símptomes d'enverinament sistèmic, dolor abdominal, diarrea, tenesme i excrements amb sang. La disenteria bacil·lar es produeix a tot el món, amb una incidència més elevada a les zones rurals que a les ciutats Pot ocórrer durant tot l'any, però és més freqüent a l'estiu i a la tardor. La taxa d'incidència és més alta en els nens, seguit de les persones joves i de mitjana edat. 2. La gastroenteritis viral, també coneguda com a diarrea viral, és un grup de malalties infeccioses intestinals agudes causades per una varietat de virus. Les característiques clíniques són d'inici agut, nàusees, vòmits, dolor abdominal, diarrea, femtes aquoses o fluixes, i també poden anar acompanyades de febre i molèsties generals. El curs de la malaltia és generalment curt i la taxa de mortalitat és baixa. Les manifestacions clíniques de la gastroenteritis causada per diversos virus són bàsicament similars. Hi ha molts tipus de virus associats a la gastroenteritis aguda, entre els quals els més importants i estudiats són el rotavirus i el virus norwalk. (1) La gastroenteritis per rotavirus és el tipus més comú de gastroenteritis vírica. Té un patró estacional diferent, amb una incidència màxima a la tardor i l'hivern (desembre a febrer). La "diarrea de tardor" causada pel rotavirus representa gairebé la meitat de la diarrea en nadons i nens petits. (2) La infecció per virus de Norwalk pot ocórrer en totes les estacions, però és més freqüent a l'hivern i la primavera. Es produeix principalment en zones densament poblades i sovint pot provocar brots d'enteritis en adults i nens més grans. Els principals símptomes després de l'aparició de la malaltia són diarrea, vòmits, nàusees, dolor abdominal i febre baixa, i els vòmits són especialment evidents en els nens. 3. Hepatitis viral aguda L'hepatitis A i E són malalties infeccioses entèriques, i la principal via d'infecció és la transmissió fecal-oral. La malaltia és més freqüent en nens i adolescents. Després que una persona estigui infectada amb el virus de l'hepatitis A, sol haver-hi un període d'incubació d'aproximadament un mes, durant el qual pot no haver-hi símptomes, llavors hi haurà febre, cansament, pèrdua de gana, nàusees, vòmits i pell groga que no es poden explicar per altres motius. proves, i títols positius o significativament elevats d'anticossos sèrics de l'hepatitis A. Les característiques epidèmiques de l'hepatitis E són semblants a les de l'hepatitis A. Té una estacionalitat evident i és més freqüent en època de pluges o després d'inundacions No es cronifica i té un bon pronòstic. Les anteriors són les principals malalties de l'aparell digestiu. Per descomptat, hi ha moltes altres malalties de l'aparell digestiu, que no enumerarem aquí una per una. L'aparell digestiu és un sistema important nostre, si no ens fixem en la seva protecció, provocarà moltes malalties, per tant, ens hem de centrar en el descans en temps normals i en els àpats regulars. |
<<: Febre d'infecció bacteriana
>>: Com s'utilitza una banya de sabata
Els problemes de fatiga tindran diferents graus d...
La fruita és un aliment habitual a la vida diària...
El punt d'acupuntura Shousanli és un punt d...
Avui en dia, a moltes persones els agrada dedicar...
Avui en dia, per moltes raons, cada cop hi ha més...
Com tractar els nòduls tiroïdals després de desco...
Què és Baker McKenzie? Baker & McKenzie és un ...
Cada noia que estima la bellesa espera tenir func...
Si doneu plaquetes, haureu de prestar atenció als...
Els òrgans interns són òrgans importants del cos ...
Orinar és una cosa que el nostre cos ha de fer i ...
DowDuPont_Quin és el lloc web de DowDuPont? DowDuP...
Què és Perfect Wedding Guide? The Perfect Wedding ...
El massatge del punt de Zusanli ens pot ajudar a ...
Tots sabem que tenir problemes amb les dents és u...