Què són les avellanes?

Què són les avellanes?

Parlant d'avellanes, crec que molts amics l'han menjat el seu aspecte és una mica semblant a les castanyes. No obstant això, el valor nutricional de les avellanes és molt superior al de les castanyes No només conté proteïnes i greixos, sinó que també conté carotè i vitamines.

A més, les avellanes contenen molts més minerals, com el calci i el fòsfor, que altres fruits secs. Però tot i així, encara hi ha molts amics que no saben què són les avellanes. Sobretot per a algunes zones on no hi ha avellaners, la gent n'és encara menys conscient. Així doncs, aquí us presentarem què són les avellanes.

L'avellana, el fruit de l'avellaner, té forma de castanya, amb una closca dura i un nucli gros, blanc i rodó. És perfumada i conté una gran quantitat d'oli. Té un sabor particularment deliciós amb un regust persistent. ."

Els beneficis de les avellanes: Les avellanes són riques en oli, que és beneficiós per a l'absorció de vitamines liposolubles en el cos humà. Tenen un bon efecte nutritiu en persones febles, dèbils després de la malaltia i amb facilitat. Les avellanes tenen un aroma natural Com més les mastegues a la boca, més fragants es tornen, i tenen l'efecte d'estimular la gana. La glòria matinal d'avellana conté el taxol químic anticancerígen, que és l'ingredient actiu de l'alcohol de teix. Aquest medicament pot tractar el càncer d'ovari, el càncer de mama i alguns altres càncers i allargar la vida del pacient. La medicina tradicional xinesa creu que les avellanes tenen els efectes de nodrir la melsa i l'estómac, enfortir el qi i la força, millorar la vista i promoure la marxa, i són força beneficioses per als símptomes de la deficiència pulmonar i renal com la set, la suors nocturnes i la micció freqüent a la nit.

Persones aptes per menjar avellanes: la gent general pot utilitzar-la.

1. Apte per a persones amb dieta reduïda, fatiga, marejos, emaciació, càncer i diabetis.

2. Les avellanes són riques en oli, de manera que les persones amb disfunció biliar greu haurien de menjar-les amb precaució.

Després de saber què són les avellanes, també m'agradaria recordar a tots els amics que les avellanes també tenen un cert valor medicinal, i tenen molt bons efectes d'enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el fetge i millorar la vista. Especialment per a les amigues, menjar avellanes pot frenar el procés d'envelliment, hidratar la pell i fins i tot prevenir l'aparició de càncer d'ovari i càncer de mama.

<<:  Lecitina d'oli de peix

>>:  Coses a tenir en compte quan es vol

Recomanar articles

Diverses situacions amb prova broncodilatadora negativa

Parlar és una existència indispensable i extremad...

Quines flors són millors per eliminar el formaldehid?

El formaldehid pot tenir un gran impacte i perjud...

Quins són els símptomes de la queratòlisi?

La queratòlisi és en realitat una malaltia de la ...

És perjudicial utilitzar mantes elèctriques a l'hivern?

Quan fa fred a l'hivern, algunes famílies uti...

Com tractar la secreció nasal a causa del fred Es recomana menjar així

Les persones no només se senten incòmodes després...

Què és la teràpia amb radionúclids i quins són els seus efectes?

La teràpia nuclear és un mètode de tractament del...

Quins són els desavantatges de menjar massa greix?

Amb la millora dels nivells de vida, la gent té m...

Necessito treure les butllofes grans causades per les cremades?

Molts amics saben que el fenomen més directe desp...

L'eficàcia i la funció de la pela de moniato

Tots sabem que les pells de moltes verdures i fru...

La diferència entre el porc Dongpo i el porc brasat

A més de la carn de porc brasada, un altre plat q...

Tos i dolor abdominal inferior, t'ensenya com fer-ho

Moltes persones experimenten dolor abdominal infe...