Com pelar una magrana

Com pelar una magrana

Com a fruita, la magrana ja no és sorprenent en la vida quotidiana de les persones. Quan les magranes són de temporada, els vianants que passen pel mercat sempre centraran, sense voler, els seus ulls en aquests fruits rodons. Com que és gran i ple, perquè el seu fruit és cristal·lí, i perquè s'amaga sense goter, més o menys farà imaginar. Per descomptat, no només hi ha una varietat de magranes, n'hi ha de cultivades en terra vermella i de terra blanca, i el seu valor nutricional també és molt alt.

Tot i que sovint es veuen magranes al mercat, poca gent sap com pelar-les i menjar-les. La gent sempre es treu un tros de pell i es menja unes quantes magranes. De vegades, les llavors de magrana cauen accidentalment a terra, la qual cosa és una llàstima. Menjar magrana és especialment problemàtic, així que algunes persones impacients opten per no menjar-la. Aleshores, hi ha una manera més científica de menjar magranes.

De fet, és molt senzill pelar correctament una magrana. Prepareu un ganivet i una magrana i proveu-ho.

1) Primer, utilitzeu un ganivet de fruita per tallar un polígon al voltant del pedicel de la magrana.

2) A continuació, utilitzeu la intersecció dels polígons que acabeu de dibuixar com a punt per dibuixar línies divisòries a la part inferior. Mantingueu el ganivet lleuger.

3) A continuació, podeu estirar fàcilment el clítoris elevat cap a un costat amb força.

4) Es va obrir la coberta superior, deixant al descobert els fruits rosats i grassos, fent-te la boca aigua.

5) Continueu treballant dur i empeny suaument els pocs talls que acabeu de fer.

6) Tots els robins que hi ha a dins es revelen.

Un cop apreneu a pelar una magrana, menjar-la esdevé molt fàcil. D'aquesta manera, no cal que mireu les perles grasses i baveu ansiosament per no poder-les menjar a temps. Per descomptat, heu d'anar amb compte a l'hora de pelar la magrana, per no tacar-vos la roba amb suc de magrana, sinó no serà agradable mentre gaudiu del menjar deliciós, no us peleu la magrana!

<<:  Què és un coixinet?

>>:  Proteasa alcalina

Recomanar articles

Com es tracta l'arteritis de Takayasu?

L'arteritis de Takayasu és una malaltia arter...

Què causa un dolor de pit sord?

Un dolor sord al pit és un símptoma comú entre le...

Rentar-se la cara amb llet pot eliminar l'acne?

Rentar-se la cara amb llet té molts beneficis per...

Els nens necessiten suplements cerebrals?

Els pares amb nens a casa saben que els nens haur...

Com s'ha d'emmagatzemar una ampolla de vi negre oberta?

A la vida real, si el vi negre no està acabat des...

Què tal Ince & Co? Revisió i informació del lloc web d'Ince & Co

Què és Ince & Co? Ince & Co és un despatx ...

Què menjar quan tens cloasma? Aquesta és la millor opció

Sota la influència de l'estrès a llarg termin...

Quines són les causes de la sang oculta a l'orina?

És possible que molts amics no entenguin el que s...

Quins són els danys de la contaminació ambiental al cos humà?

Sovint escoltem que la nova boira significa smog ...

És normal que el fetus tingui moviments de panxa?

En general, les dones embarassades estaran més ne...

Què tal The Dirty? The Dirty Review i informació del lloc web

Què és The Dirty? The Dirty és un conegut lloc web...

Traieu l'olor de la nevera

Els frigorífics són electrodomèstics que tenen to...