Les dones embarassades poden menjar estómac de porc i pollastre?

Les dones embarassades poden menjar estómac de porc i pollastre?

Les dones embarassades poden menjar pollastre d'estómac de porc? Per respondre a aquesta pregunta, hem de començar amb què és el pollastre d'estómac de porc?

El pollastre de panceta de porc és un famós plat de panceta de porc, el pollastre embolicat amb ventresca de porc. El valor nutricional de l'estómac de porc i el pollastre és molt alt i pot enfortir la melsa i escalfar l'estómac.

Pollastre guisat amb callos de porc, també conegut com a olla de pollastre embolicada amb tripes de porc i reencarnació de fènix. Una sopa imprescindible abans dels àpats als banquets a la regió de Hakka de Guangdong. La sopa és espessa però clara, amb un fort sabor medicinal i aroma de pebre.

Com el seu nom indica, l'olla de pollastre embolicada amb tripes de porc s'elabora embolicant un pollastre cru amb tripes de porc crues, punxant les dues puntes amb herba d'aigua (o escuradents) i després posant-la en una sopa especialment preparada per cuinar-la És una manera tradicional de menjar l'olla, que estalvia temps i permet tastar el pollastre fragant i deliciós sense haver de preocupar-se que la calor sigui difícil de controlar i que el pollastre es torni dur a causa de la cocció excessiva.

Preparació dels ingredients

Ingredients: 500 g de mongetes vermelles, 200 g de sucre blanc, 10 g de fulles de colza, 1 bolet en remull,

10 grams de vi de cuina, 1,5 grams de sal refinada, 1,5 grams de MSG, 15 grams de midó sec fi, 10 grams de midó d'aigua, 25 grams de llavors de sèsam blanc (torrat) i 15 grams d'aigua de ceba i gingebre.

Ingredients: 15 g de xile (vermell, punxegut, sec), 10 g de ceba verda, 10 g de gingebre, 10 g de vi de cuina, 5 g de vinagre, 5 g de sucre, 3 g de MSG, 3 g de pebre de Sichuan, 30 g d'oli de cacauet, 10 g d'oli de sèsam

Etapes de producció

Rentar la panxa de porc

1. Després de comprar la tripa de porc, poseu-la en remull en aigua freda durant uns 20 minuts per eliminar les impureses que suren a la tripa de porc.

2. Torneu a aplicar sal gruixuda i farina a l'estómac del porc i fregueu-lo repetidament. La farina pot eliminar la brutícia de l'estómac del porc, i les partícules de sal gruixuda també tenen aquest efecte. Després d'uns dos o tres minuts, esbandiu amb aigua.

3. Frega l'estómac del porc amb vinagre blanc o vinagre d'arròs durant uns tres minuts, i davant teu apareixerà un estómac de porc net i sense olor.

4. Finalment, poseu a bullir aigua en una olla, poseu-hi el ventrell de porc i deixeu-ho coure durant uns tres minuts, després traieu-lo i rasqueu amb un ganivet o unes tisores el greix blanc que hi ha sobre el ventre de porc.

Panxa de Porc Farcit

500 grams de mongetes vermelles, 200 grams de sucre blanc, 10 grams de fulles de colza, 1 bolet en remull, 10 grams de vi de cuina, 1,5 grams de sal refinada, 1,5 grams de MSG, 15 grams de midó sec fi, 10 grams de midó de sèsam i 1 grams de sèsam i 5 grams de llavors de sèsam aigua de ceba i gingebre.

1. Pastar la massa, després d'haver-la llevat, deixar-la airejar i relaxar-la durant 10 minuts.

2. Raspalleu una capa d'aigua i preescalfeu el forn a 200 graus durant 4 minuts.

3. Coure al forn a 180 graus durant 17 minuts El meu forn no estava prou calent i el color no era suficient quan va sortir del forn el vaig pintar amb una capa d'aigua, vaig pujar la temperatura a 200 graus, i ho vaig enfornar durant 3 minuts, mantenint-lo al forn perquè el pa tingués un color uniforme. Pa agafat aquest matí.

4. Talleu els fideus a trossos fins, i talleu les pastanagues, el blat de moro i els pèsols a trossos de mida mitjana. Afegiu-hi una mica de pebre negre i remeneu-ho al farcit.

5. Afegiu midó per augmentar la viscositat i barregeu bé.

6. Per tal que els fideus siguin més fàcils de fregir, els he posat en una bossa de plàstic, els he donat forma i els he posat al congelador.

7. Traieu-lo al matí, talleu-lo a trossos i ruixeu-hi primer una capa de MSG.

8. Fregir els dos costats, davant i darrere. Quan estigui cuit, traieu-lo de la paella i absorbiu l'oli. Afegiu la vostra salsa preferida i us la podreu menjar. Perquè jo

Com que s'ha de menjar amb pa, he fet servir una quantitat més gran de MSG. Si el menges directament, pots reduir la quantitat de condiment utilitzat.

9. Talleu el pa per la meitat, poseu-hi la massa i afegiu-hi una mica de salsa agria i calenta. Si teniu verdures, les podeu afegir i el color quedarà bé.

Més amunt, hem introduït un plat especial, el pollastre d'estómac de porc és un pollastre embolicat en estómac de porc. Sovint mengem pollastre d'estómac de porc per enfortir la melsa i escalfar l'estómac dones a menjar pollastre d'estómac de porc.

<<:  Les dones embarassades poden menjar pasta de sèsam?

>>:  Les dones embarassades poden menjar cues de porc?

Recomanar articles

Quins símptomes provoca el refredat estomacal

Com diu la dita, l'home és ferro i l'arrò...

Com treure la pell gruixuda dels talons?

El taló és una part molt important del cos humà, ...

La goma de préssec és tòxica?

A mesura que la gent de la societat moderna prest...

Quins són els símptomes de la luxació òssia?

La luxació de les articulacions és un símptoma re...

Com eliminar les taques d'oli de la roba de cotó

Si volem eliminar les taques d'oli de la roba...

Com tractar els cops a la cara semblants a les picades de mosquits

Moltes persones s'han trobat amb el mateix pr...

Quina és la manera més eficaç de tractar la rigidesa del coll?

Normalment, si tens un coll rígid, el teu coll se...

Quin és el nivell normal de sucre en sang en dejú durant 2 hores?

Moltes persones no tenen una comprensió particula...

Quina és la causa de la línia negra a l'ungla del peu?

La majoria dels punts d'acupuntura que contro...

Com excitar els nervis simpàtics?

Com excitar els nervis simpàtics és una qüestió q...

Quin és el mètode casolà dels correctors d'oïda?

A la vida, les persones solen tenir alguns proble...

Hi ha molts símptomes d'àcid úric elevat

Els nivells alts d'urats són una malaltia com...