La majoria dels moniatos que mengem són grocs, i poca gent ha menjat moniatos blancs és una mena de varietat amb una naturalesa fresca. Menjar massa pot provocar fàcilment diarrea i inflor, de manera que moltes persones amb una constitució freda no haurien de menjar moniatos blancs. El moniato blanc també s'anomena nyam . La part comestible del ñame és l'arrel tuberosa gran, que és rica en aigua, hidrats de carboni, sucres, proteïnes i alguns minerals i vitamines. Eviteu menjar : El ñame és de naturalesa freda, per la qual cosa no l'han de menjar persones amb constitució freda, diarrea causada pel fred, melsa i estómac febles, excrements fluixos i diabetis. Tampoc és adequat per a persones amb dismenorrea freda o dones durant la menstruació. Bon menjar : És apte per a persones que pateixen cops de calor, inquietuds i set, febre per refredat, mal de cap, set, diarrea, hipertensió arterial, marejos, ulls vermells, enrogiment facial, restrenyiment a l'estiu, així com aquells que beuen en excés, tenen la boca seca i la intoxicació crònica per alcohol. Si voleu tractar la intoxicació crònica per alcohol, podeu prendre moniatos barrejats amb sucre. El moniato blanc també conegut com a moniato estranger Nom científic : Yam Altres noms : moniato, ñame, patata de sorra, moniato estranger, etc. També s'anomena pera mòlta a Sichuan. És de forma i grandària semblant al moniato, amb una pell de color groc clar a blanc i la carn molt blanca. La textura de la carn s'assembla una mica al moniato, però té un gust més dolç que el moniato, és cruixent, deliciós i sucosa. >>>Valor nutricional del moniato Valor nutricional El moniato blanc conté vitamina K única. La gent de la comunitat la considera un aliment especial per a la salut i és un regal indispensable del cel per a la gent moderna. És ric en nutrients, conté vitamina VC, carotè B, proteïnes i elements rars essencials per al cos humà com ara ferro, zinc, potassi, magnesi i fòsfor. Cada 100 grams conté fins a un 86,5% de calci "Verd" i "alt en calci" són els seus avantatges i característiques. El ñam és ric en midó i sucre i es pot utilitzar com a guarnició. És tendre i cruixent com les castanyes d'aigua, a més de menjar-se cru, també es pot fregir, bullir, en vinagre i altres mètodes. Les principals zones productores són diverses províncies del sud, amb la major quantitat a Sichuan i Hunan. Els locals en diuen moniato. Tot i que el ñame és deliciós, no tothom el pot menjar. Està registrat al Compendi de Matèria Mèdica : 【 Natura i sabor 】 De naturalesa fresca, sabor dolç. 【 retorn pels meridians 】tornar al meridià de l'estómac. [ Efectes ] Pot saciar la set, desintoxicar l'alcohol i reduir la pressió arterial. |
<<: Com reparar la pell seca i sensible?
Hi ha moltes raons per al dolor a l'articulac...
Un cop extreta una dent, afectarà greument la nos...
Per a la seguretat alimentària dels aliments cong...
Les arrels de les plantes, com el seu nom indica,...
L'infart lacunar és en realitat un tipus d...
Quina és la pàgina web de l'Escola Superior de...
Moltes persones amb malalties del cor són obeses,...
La dieta és molt important per als pacients amb r...
Si les parpelles es tornen inflades i caigudes, h...
El que s'elimina pel raspat és el verí sha, q...
A la vida real, els sofàs de cuir són bastant com...
La gent moderna s'enfronta a molta pressió, j...
El remull dels peus és una molt bona manera de ma...
El col·lagen és una proteïna abundant en el cos h...
Sovint compro pomelos quan és la temporada alta a...