Moltes persones només se centren en la nutrició dels aliments, però no saben que l'atenció sanitària després dels àpats és igual d'important. De fet, sempre que tingueu prou cura, algunes accions aparentment insignificants després dels àpats també poden afegir punts a la vostra salut. Aquí hi ha set maneres efectives de mantenir la salut després dels àpats perquè escolliu a la vostra vida. 1. Menja massa menjar gras, beu un got de suc d'api Si mengeu molts aliments grasos en un àpat, pot ser molt útil beure un got de suc d'api que sigui baix en sucre i ric en fibra. Perquè la cel·lulosa de l'api pot treure una mica de greix. 2. Menja un plàtan després d'una barbacoa Els aliments a la barbacoa produeixen més carcinògens com el benzopirè. Els experts en aliments i nutrició van dir: Les darreres investigacions van trobar que els plàtans poden inhibir l'efecte cancerígen del benzopirè fins a cert punt i protegir el tracte gastrointestinal. 3. Beveu una mica de iogurt després de menjar olla calenta La sopa d'olla calenta és calenta i els ingredients són salats i picants, que poden ser molt irritants per a l'estómac i els intestins. Beure una mica de iogurt després de menjar olla calenta pot protegir eficaçment la mucosa gastrointestinal. A més, el iogurt conté bacteris d'àcid làctic, que poden inhibir el creixement de bacteris de deteriorament. 4. Indigestió: beu te d'ordi o aigua de pell de taronja després dels àpats L'alantoïna de l'ordi i l'oli volàtil de la pell de taronja poden augmentar la secreció de suc gàstric, afavorir la motilitat gastrointestinal i són molt beneficiosos per a la digestió i l'absorció dels aliments. 5. Menja fruita després de menjar fideus instantanis Menjar una mica de fruita després de menjar fideus instantanis, com pomes, maduixes, taronges, kiwis, etc., pot compensar eficaçment la manca de vitamines i minerals. A més, es recomana cuinar fideus instantanis. Els fideus són més suaus després de la cocció, cosa que ajuda els intestins a absorbir aigua i facilita la digestió. 6. Beu aigua de gingebre i sucre moreno després de menjar crancs La carn de cranc és de naturalesa freda i les persones amb melsa i estómac dèbils poden experimentar mal d'estómac, diarrea, vòmits, etc. després de menjar-la. Els experts mèdics diuen que beure una tassa d'aigua tèbia de gingebre i sucre moreno després de menjar crancs pot dissipar el fred i escalfar l'estómac, afavorir la digestió i alleujar el malestar estomacal. Però no és apte per menjar diabètics. 7. Per humitejar els pulmons i alleujar la tos, menja un caqui després d'un àpat El caqui té els efectes d'humitejar els pulmons, produir fluids corporals, nodrir el yin i netejar la sequedat. És un dels fruits ideals per a la salut de les persones amb malalties respiratòries. No obstant això, els caquis no es poden menjar amb l'estómac buit, ja que l'àcid tànic que contenen pot formar grumolls a l'estómac. |
<<: Nou consells per mantenir-se fresc a l'estiu
>>: Sis coses a tenir en compte a l'hora de comprar aliments i posar-los a la nevera
Què és Hera? HERA és una marca de cosmètics d'...
L'anèmia aplàstica és extremadament perjudici...
La malaltia gàstrica és una malaltia relativament...
Tots sabem que l'important efecte tonificant ...
Què és el lloc web del Patronat de Turisme de Papu...
El valor nutritiu de l’api és molt elevat. L'...
Quin és el lloc web de l'ambaixada de Ruanda a...
Els tumors de les vies biliars es divideixen en b...
Cordyceps sinensis és un material medicinal xinès...
L'olla és un element que utilitzem amb freqüè...
Portes xancletes a l'estiu, de fet, les xancl...
L'atàxia és un trastorn de coordinació que pr...
Què és el lloc web de Mido Watch? MIDO és una famo...
La rinitis és una malaltia comuna que és molt per...
Per a l'aparició de paràlisi facial, hem de p...