La pols de Shouwu és una pols feta de Polygonum multiflorum i és un suplement nutricional. En general, hi ha dos tipus de Polygonum multiflorum: Polygonum multiflorum cultivat i Polygonum multiflorum salvatge Al meu país, el Polygonum multiflorum més famós és el que es produeix a la muntanya de Songshan. És molt famós el Polygonum multiflorum de Songshan. El valor nutricional de Polygonum multiflorum és relativament alt Menjar-lo regularment pot ajudar a promoure el creixement del cabell, nodrir-lo i enfosquir-lo. Polygonum multiflorum és apte per a un ampli ventall de persones, però les persones més adequades per menjar Polygonum multiflorum són aquelles que pateixen "tres alts", és a dir, hipertensió arterial, colesterol alt i greixos alts. A més de menjar directament Polygonum multiflorum fresc, també podeu triturar-lo en pols i menjar-lo, que és el que anomenem Polygonum multiflorum en pols. Si voleu prendre l'efecte tònic de Shouwu, heu d'utilitzar Shouwu processat, que és cuinar-lo al vapor i fer-lo com a carbó vegetal , i promou la regeneració i el desenvolupament de les cèl·lules sanguínies, augmenta el glucogen hepàtic, millora la immunitat, alenteix la freqüència cardíaca i resisteix la isquèmia del miocardi. Mètode 1 per prendre pols de Shouwu: preneu-lo amb aigua (la manera més senzilla és dissoldre dues cullerades de pols amb una cullerada d'aigua tèbia, després fer servir aigua bullint per preparar la cervesa i remenar uniformement, i es cuina quan es converteix en una pasta transparent). Després hi pots afegir sucre, mel, etc. al gust segons el teu gust personal. Forma de consum: Cuina. Els dàtils vermells, les baies de llop i els longans són ingredients habituals Primer bulliu els ingredients a l'aigua, espereu fins que la sopa bulli i cuini fins a un cert grau de cocció (depèn de les preferències personals. Si teniu temps, es recomana cuinar durant més temps per dissoldre completament els nutrients en dàtils vermells, longans i baies de llop a la sopa), dissoldre l'olla com a powder, dissoldre-ho bé com a powder. i te'l pots menjar. És molt nutritiva i també pot embellir la pell. La pols de Polygonum multiflorum gairebé no té efectes secundaris, però té molts beneficis de manteniment. A més de les dues maneres de menjar Polygonum multiflorum en pols esmentades anteriorment, també podem cuinar al vapor el Polygonum multiflorum en pols, és a dir, afegir a la farina el Polygonum multiflorum en pols i cuinar-lo al vapor. |
<<: L'eficàcia i la funció de l'àloe vera fresc
>>: L'eficàcia, els efectes i les contraindicacions de la pols de perles
Molts aliments que ens envolten tenen un alt cont...
Si hi ha cicatrius al cos, de fet, tindrà un cert...
Molta gent creu que beure ous crus pot reduir la ...
Molts pacients tenen condicions físiques especial...
Per diverses raons, els nervis cerebrals de les p...
El calci és un nutrient important per al cos humà...
A molta gent els agrada fer immersió a l'esti...
Quin és el lloc web de la Universitat de Sunderlan...
A la vida diària, moltes dones tindran algunes re...
Els estudis han descobert que la llimona té un bo...
Moltes persones no entenen els símptomes del prol...
El Festival de Primavera del 31 de gener de 2014 ...
Què és JLG? JLG és un conegut fabricant nord-ameri...
L'infart cerebral és una malaltia amb una tax...
Quina és la pàgina web de l'Escola Nacional Fr...