Efectes secundaris de la pols de Shouwu

Efectes secundaris de la pols de Shouwu

La pols de Shouwu és una pols feta de Polygonum multiflorum i és un suplement nutricional. En general, hi ha dos tipus de Polygonum multiflorum: Polygonum multiflorum cultivat i Polygonum multiflorum salvatge Al meu país, el Polygonum multiflorum més famós és el que es produeix a la muntanya de Songshan. És molt famós el Polygonum multiflorum de Songshan. El valor nutricional de Polygonum multiflorum és relativament alt Menjar-lo regularment pot ajudar a promoure el creixement del cabell, nodrir-lo i enfosquir-lo.

Polygonum multiflorum és apte per a un ampli ventall de persones, però les persones més adequades per menjar Polygonum multiflorum són aquelles que pateixen "tres alts", és a dir, hipertensió arterial, colesterol alt i greixos alts. A més de menjar directament Polygonum multiflorum fresc, també podeu triturar-lo en pols i menjar-lo, que és el que anomenem Polygonum multiflorum en pols.

Si voleu prendre l'efecte tònic de Shouwu, heu d'utilitzar Shouwu processat, que és cuinar-lo al vapor i fer-lo com a carbó vegetal , i promou la regeneració i el desenvolupament de les cèl·lules sanguínies, augmenta el glucogen hepàtic, millora la immunitat, alenteix la freqüència cardíaca i resisteix la isquèmia del miocardi.

Mètode 1 per prendre pols de Shouwu: preneu-lo amb aigua (la manera més senzilla és dissoldre dues cullerades de pols amb una cullerada d'aigua tèbia, després fer servir aigua bullint per preparar la cervesa i remenar uniformement, i es cuina quan es converteix en una pasta transparent). Després hi pots afegir sucre, mel, etc. al gust segons el teu gust personal.

Forma de consum: Cuina. Els dàtils vermells, les baies de llop i els longans són ingredients habituals Primer bulliu els ingredients a l'aigua, espereu fins que la sopa bulli i cuini fins a un cert grau de cocció (depèn de les preferències personals. Si teniu temps, es recomana cuinar durant més temps per dissoldre completament els nutrients en dàtils vermells, longans i baies de llop a la sopa), dissoldre l'olla com a powder, dissoldre-ho bé com a powder. i te'l pots menjar. És molt nutritiva i també pot embellir la pell.

La pols de Polygonum multiflorum gairebé no té efectes secundaris, però té molts beneficis de manteniment. A més de les dues maneres de menjar Polygonum multiflorum en pols esmentades anteriorment, també podem cuinar al vapor el Polygonum multiflorum en pols, és a dir, afegir a la farina el Polygonum multiflorum en pols i cuinar-lo al vapor.


<<:  L'eficàcia i la funció de l'àloe vera fresc

>>:  L'eficàcia, els efectes i les contraindicacions de la pols de perles

Recomanar articles

Quina cadira de massatge és millor?

Sovint, després d'un dia de feina o d'un ...

Quins són els tractaments per a la neuronitis vestibular?

La neuronitis vestibular és una malaltia que es p...

Quins aliments poden prevenir el càncer de fetge?

Prevenir el càncer de fetge és una cosa a la qual...

Es pot restaurar la degeneració del menisc?

El menisc és un os molt important en el cos humà....

L'angèlica es pot remullar amb aigua i beure?

Crec que tothom està familiaritzat amb l'ange...

Els efectes màgics i les funcions de la canya de sucre torrada

Molta gent té l'hàbit de menjar canya de sucr...

Quantes de les fruites més exòtiques del món has menjat?

Ara és l'època en què les fruites estan madur...

Què causa l'obesitat d'esquena?

Si una noia té el geperut i les espatlles gruixud...

El paper del pol·len

El pol·len pot tenir efectes anti-envelliment, qu...

El vinagre és un aliment àcid o alcalí?

El vinagre és un condiment de la nostra vida diàr...