L'all és un aliment comú Sovint fem servir l'all com a condiment o amaniment d'amanides, però poca gent sap que l'all també es pot convertir en oli essencial. De fet, el principal ingredient actiu de l'all és l'oli essencial d'all, també anomenat alicina, l'oli essencial d'all representa una proporció molt petita d'all, només un 0,2%, de manera que l'oli essencial d'all és una substància molt preciosa. L'oli essencial d'all conté més de 140 ingredients preciosos, i el que és valuós és que tots aquests ingredients són naturals. Es poden dividir aproximadament en dos tipus, un és l'ingredient no volàtil i l'altre és l'ingredient volàtil. Efectes del tractament Els metges, biòlegs i farmacèutics moderns han confirmat mitjançant un gran nombre d'assajos científics i clínics que l'oli essencial d'all té sis efectes principals: 1. Efectes antibacterians, bactericides i virucides. L'all té efectes inhibidors i mortals sobre molts bacteris patògens com Staphylococcus, Streptococcus, bacteris de la meningitis, Escherichia coli, Salmonella typhi, Shigella dysenteriae, Bordetella pertussis i altres bacteris i virus del refredat. 2. Baixar els lípids sanguinis, anticoagulació, prevenir l'arteriosclerosi, prevenir i tractar malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. El disulfur d'alquil, l'alliina i l'al·licina de l'all poden reduir els nivells de colesterol, triglicèrids i lipoproteïnes de baixa densitat a la sang, tornant així els lípids sanguinis a la normalitat. 3. Baixar el sucre en sang i reduir la incidència de diabetis. Aquest efecte s'aconsegueix millorant l'activitat dels enzims en el metabolisme de la glucosa, millorant el metabolisme del sucre i afectant el metabolisme dels greixos. 4. Protegir el fetge i inhibir els tumors. Protegeix el fetge inhibint el dany dels peròxids lipídics a l'estructura de la membrana cel·lular. L'oli essencial d'all pot bloquejar o inhibir l'efecte inductor del tumor dels carcinògens químics i inhibir les cèl·lules tumorals trasplantades d'animals. 5. Elimina els radicals lliures, millora la immunitat del cos, resisteix l'envelliment i millora la força física. L'oli essencial d'all pot millorar la capacitat dels fagòcits, anti-oxidació, millorar la funció de SOD, eliminar els radicals lliures i millorar la immunitat. 6. Funció hipolipemiant i pèrdua de pes: dissol les partícules de greix i afavoreix la descomposició del greix, aconseguint així l'efecte hipolipemiant i pèrdua de pes. Els efectes de l'oli essencial d'all no es limiten als sis esmentats anteriorment, té moltes altres funcions. L'oli essencial d'all s'està utilitzant àmpliament i la gent també ha desenvolupat gradualment una beguda funcional nutricional d'all, que pot millorar la immunitat humana, promoure el metabolisme humà i frenar efectivament la taxa d'envelliment dels humans. |
<<: El paper de la farina de konjac
>>: A quina hora sopes durant la vida més llarga?
A mesura que els nivells de vida són cada cop més...
De fet, a la vida, moltes persones estan afectade...
L'aparició de palmes hepàtiques sol ser un sí...
La gent d'avui dia sap divertir-se Cada vegad...
El senderisme és l'esport preferit de molts a...
La limfadenopatia cervical és relativament freqüe...
Avui en dia, la gent sovint té molts compromisos ...
L'arítmia sinusal es manifesta principalment ...
1. Medicina miraculosa del cop de calor: aigua de...
El mal de cap és una condició amb la qual s'h...
En general, l'angiografia cardiovascular és u...
L'hepatitis es refereix a la inflamació del f...
Amb la millora contínua de l'equip mèdic, ha ...
La malaltia cardíaca hipertiroïdal es refereix a ...
Si les taques de la cara no s'eliminen a fons...