L'all és un aliment comú Sovint fem servir l'all com a condiment o amaniment d'amanides, però poca gent sap que l'all també es pot convertir en oli essencial. De fet, el principal ingredient actiu de l'all és l'oli essencial d'all, també anomenat alicina, l'oli essencial d'all representa una proporció molt petita d'all, només un 0,2%, de manera que l'oli essencial d'all és una substància molt preciosa. L'oli essencial d'all conté més de 140 ingredients preciosos, i el que és valuós és que tots aquests ingredients són naturals. Es poden dividir aproximadament en dos tipus, un és l'ingredient no volàtil i l'altre és l'ingredient volàtil. Efectes del tractament Els metges, biòlegs i farmacèutics moderns han confirmat mitjançant un gran nombre d'assajos científics i clínics que l'oli essencial d'all té sis efectes principals: 1. Efectes antibacterians, bactericides i virucides. L'all té efectes inhibidors i mortals sobre molts bacteris patògens com Staphylococcus, Streptococcus, bacteris de la meningitis, Escherichia coli, Salmonella typhi, Shigella dysenteriae, Bordetella pertussis i altres bacteris i virus del refredat. 2. Baixar els lípids sanguinis, anticoagulació, prevenir l'arteriosclerosi, prevenir i tractar malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. El disulfur d'alquil, l'alliina i l'al·licina de l'all poden reduir els nivells de colesterol, triglicèrids i lipoproteïnes de baixa densitat a la sang, tornant així els lípids sanguinis a la normalitat. 3. Baixar el sucre en sang i reduir la incidència de diabetis. Aquest efecte s'aconsegueix millorant l'activitat dels enzims en el metabolisme de la glucosa, millorant el metabolisme del sucre i afectant el metabolisme dels greixos. 4. Protegir el fetge i inhibir els tumors. Protegeix el fetge inhibint el dany dels peròxids lipídics a l'estructura de la membrana cel·lular. L'oli essencial d'all pot bloquejar o inhibir l'efecte inductor del tumor dels carcinògens químics i inhibir les cèl·lules tumorals trasplantades d'animals. 5. Elimina els radicals lliures, millora la immunitat del cos, resisteix l'envelliment i millora la força física. L'oli essencial d'all pot millorar la capacitat dels fagòcits, anti-oxidació, millorar la funció de SOD, eliminar els radicals lliures i millorar la immunitat. 6. Funció hipolipemiant i pèrdua de pes: dissol les partícules de greix i afavoreix la descomposició del greix, aconseguint així l'efecte hipolipemiant i pèrdua de pes. Els efectes de l'oli essencial d'all no es limiten als sis esmentats anteriorment, té moltes altres funcions. L'oli essencial d'all s'està utilitzant àmpliament i la gent també ha desenvolupat gradualment una beguda funcional nutricional d'all, que pot millorar la immunitat humana, promoure el metabolisme humà i frenar efectivament la taxa d'envelliment dels humans. |
<<: El paper de la farina de konjac
>>: A quina hora sopes durant la vida més llarga?
El liquen pla oral és una malaltia oral relativam...
El restrenyiment és un fenomen relativament comú....
Molta gent sap que l'acne a la cara pot ser c...
Hi ha molts temes debatuts a la societat actual, ...
Sovint apareixen castanyes a la nostra vista en a...
Els nostres peus són els més allunyats del nostre...
Què és la música sueca? Swedish Music ofereix prin...
Pollastre Fregit Quan submergeixes els aliments a...
Què és Intu Real Estate? Intu Properties és una co...
Els caramels comprimits d'ostres i Polygonatu...
La broncografia és un mètode de diagnòstic habitu...
Algunes persones experimenten pèrdua de cabell de...
Què és la Universitat de Saint Mary de Minnesota? ...
Què és el lloc web de SIG Sauer? SIG Sauer GmbH és...
Què és 9GAG? 9gag és un lloc web d'humor i bro...